Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Znám dvojčata Šimona a Matouše
Asi filmový fanda ![]()
@MrsNorris
Jako to konečné e by asi nebyl problém, to by mi nevadilo, kdyby byl Terence.
Zalezi na prijmeni. Terence Hill klidne, Terenc Vomacka spis nikoliv.
Jinak malemu bych rikala Terysek, spis bych se bala, jak mu pak budou rikat decka ve skole. Terdo? ![]()
@Silverine247 píše:
Zalezi na prijmeni. Terence Hill klidne, Terenc Vomacka spis nikoliv.Jinak malemu bych rikala Terysek, spis bych se bala, jak mu pak budou rikat decka ve skole. Terdo?
Terine. ![]()
@Silverine247 píše:
Zalezi na prijmeni. Terence Hill klidne, Terenc Vomacka spis nikoliv.Jinak malemu bych rikala Terysek, spis bych se bala, jak mu pak budou rikat decka ve skole. Terdo?
Tery, jako Tereze
@vokishka píše:
pokud mu chci říkat Teo, tak mu dám jméno Teo, ne
Ne
Mně se líbí Terenc pro dospělého, Teo ne. Já byla furt Máťa, což je spíš pro Martinu a jsem Markéta. Synovi jsem říkala i „květáčku“
![]()
@vokishka píše:
Tery, jako Tereze
Jo vidis, Tery je v pohode. Pokud to pasuje k prijmeni, klidne bych dala.
@PheobeDomi píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jestli byste dali synovi jméno Terenc. Já ho dát neplánuji, ale celkem si mi líbí, přijde mi takové jako na dospělého chlapa. Sice nevím, jak bych mu říkala zkráceně, ale líbí se mi v základním tvaru. Tak co vy na to?
Terenc Lakatoš.
Ne nedala. Když už by to muselo být, tak by to byl Terence, ale ani tak bych ho nedala.
V ČR jsou Terencové jen 2 (do nedávna jeden) - a ten právě je spolužák mého syna ![]()
Takže mi to jméno přijde celkem normální
Až jsem se tenkrát divila, že je samotný v republice s tím jménem. Nepřipadá mi nijak jiné, než všichni Tadeášové, Tobiášové… ![]()
Znám dvojčata Šimona a Matouše