Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
K prijmeni mi to nepasuje. Jmeno i prijmeni je dost dlouhe.Co nejake kratsi jmeno…treba Jan?
To bude tady 50:50
v podstate je to jasne nekomu se libit bude jinym ne
vcelku zbytecna diskuze, pardon
, jak uz nekdo drive u podobnych diskuzi psal… Ale prece jen vim, ze polovine se libit bude a to me tesi
diky
Naše p. mají Theodorka, je to krásné jméno, také bylo naše vyvolené s tím, že byhcom mu říkali ¨Theošek, alemísto něj máme Theodorku a říkáme jí Dorinko ![]()
My prave chteli pro holcicku theu a nakonec je to chlapecek tak me napadl theodor
@kaja00 tadeas se mi nelibi uz mame matyase, davali jsme ho pred vic jak 10 lety a dnes je to sam matyas tobias tadeas, maty se mi libi, ty dalsi uz dnes ne
Udelejte podle sveho pocitu
, jinak za me je to hezke elegantni jmeno, s danym prijmenim je to tvrdsi (T-D), takze by se mi lepsi zdalo jen Theo, ale Theodor by si sve jmeno mozna pozdeji v beznem zivote sam zkracoval a v dokladech je to jedno. Mimochodem, pro dceru jsem mela vybrane jmeno Thea
Pro syna ne, protoze by se jmenoval temer stejne jako pan Theodor Pištěk
ANonymni
Prosím dodržet anonymitu z důvodu uvedení příjmení.
@Laura111 píše:
My prave chteli pro holcicku theu a nakonec je to chlapecek tak me napadl theodor
No jo, ale co když druhý bude holčička? Tak se připravíš o možnost mít tu Theu…Mít sourozence Theodora a Theu je divný a matoucí ![]()
@Laura111 píše:
@kaja00 tadeas se mi nelibi uz mame matyase, davali jsme ho pred vic jak 10 lety a dnes je to sam matyas tobias tadeas, maty se mi libi, ty dalsi uz dnes ne
Tak třetí teda, koukám, že Theodor už je druhej ![]()
@Laura111 píše:
@pe-terka theodor by byl paty![]()
Thea uz nebude
to vim jiste
Jejda, teď jsem se v tom ztratila…jsi zakladatelka, čekáš páté dítě a protože to bude kluk, zvažuješ Theodora? nebo je to úplně jinak?
![]()
Jinak nad pátým dítětem se nečervenej, máme jich taky pět ![]()
@pe-terka ano presne tak
a gratuluji k 5detem to jsem rada ze v tom nejsem sama ![]()