Jméno Vanda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
15.12.16 14:48

Sice nejsem dyslektik, ale u Vandy se mi nějak při čtení přehazují písmenka a vychází mi z toho Vadna. A Vandička? Bandička… :)
Jinak co se kombinace jmen pro sestry týká, to bych neřešila, stejně nebudou žít věčně spolu, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.12.16 22:45

Za mě neutrál, nevadilo by mi, dala bych ho, kdyby manžel chtěl, ale sama za sebe bych tak dceru nepojmenovala. Což není na škodu, nebude to zřejmě nikdy davové jméno. Známí taky chtěli dát jméno Vanda, ale nechali si ho znechutit trapnými komentáři, takže nakonec dali Kamilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.12.16 18:41

Mně dřív jméno Vanda přišlo zvláštní, ale jen než jsem dvě poznala - jsou to milé holky a zdrobněle jim říkají Vandi, teď už mi přijde super. A zmiňovaný Jindra je úplně nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.4.17 21:50

Sice starší diskuze, ale přece jen napíšu :lol: Máme dceru Vandu, takže za mě samozřejmě super ;-) Jinak ji říkáme Vando, Vandí, Vandinko (nikdy Vandicko, to nemám ráda ani u jiných jmen s tím čko). A když mě zlobí, tak ji říkám Vandule:-) A jsem ráda, že jich u nás moc není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.4.17 21:56

Jo, ještě jedna věc: ve školce ji ze začátku říkali Vanesko - osobně nechápu, úplně jiné jméno. A i pár známých se nás ptalo, zda se jmenuje Vanesa - nevěděli, že je Vanda normálně v kalendáři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze