Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
DŮVOD?
Jaký musí uvádět důvod? To jméno jí přijde hrozné, to důvod nemá. Jestli se ti to jméno líbí, tak ho dej a neptej se.
Každé jméno je hezké, záleží jen na tom jak ho vyslovíš. Mně osobně se líbí Vlasta a Vlaďka - Vladimíra. Hedvika také není špatná, ale představím si Heduš z Homolkových.
Mě se Vlasta taky nelíbí, promiň. Z vašeho výběru bych nevybrala nic. Hedvika je pro mě jedno z nejhorších jmen.
@Anonymní píše:
Co na jméno rikate? Ještě je v roli Hedvika, Vlaďka.
Znám jen jednu a té to sluší. Hedvika a ani Vladimíra se mi nelíbí.
Vlasta i Vlaďka pěkné. Mě se líbí i Vladěna. Hedviku jednu znám a je mi děsně nesympatická, takže se mi protiví i jméno.
Dcera má ve třídě Vlastu, takovou drobnou roztomilou holčinu, A má mladší sestru Šárku. Jestli dojde i na Ctirada těžko říct…
Vlast mame v rodine nekolik, mam i kamarada Vlastu (Vlastimil)…u maleho devcatka jsem si to jmeno driv neumela predstavit, ale je to moc pekne jmeno a ma spoustu variant…nejcasteji Vlasticka, Vlasťule, Vlastina, Vlasti nebo proste jen Vlasta…jinak me se z tech vasich jmen libi vsechna- i Vladka i Hedvika…drzim palce s vyberem ![]()
Je to hezké jméno. Pokud chcete mezi vrstevníky originální, ale nevyčnívající jméno, tak je to dobrá volba.
Líbí se mi všechny - s jednou Vlaďkou jsem pracovala a mám ji moc ráda, tak i jméno je mi milé ![]()
Vlasta, Věra, Jiřina, Zdena… to jsou jména generace dnešních prababiček, takže se zase začnou vracet jako originální jména nové generace.
Vlasta se mi nelíbí ani trochu. Navíc všechny Vlasty co znám, jsou vrcholně nesympatický. Z vašeho výběru bych se zavřenýma očima uvažovala jen o Hedvice. Z podobného žánru se mi víc líbí Lada, Milada, Věra.