Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nebyl by tu někdo kdo by měl odkaz na knížky od Jo Nesba? Sháním do čtečky a nikde nemůžu najít. Uložto zklamalo tentokrát. Chci to číst postupně takže by mi prozatím stačil odkaz na knihu Netopýr. Předem moc dík.
Ahoj, já mám jen Netopýří muž a Švábi.. Kdybys měla zájem, pošlu..
@mmarkki To je ono někde píšou Netopýr někde Netopýří muž. To bys byla moc hodná, pošleš odkaz nebo e-knihu? Napsala bych ti kdyžtak do zprávy email. Já právě dočetla všechny knížky od Kathy Reichs tak jsem si řekla, že najedu na jinou sérii a Nesbo mi příjde že by mohl být dobrý. Tak mockrát děkuju!! ![]()
Já se přiznám, že jsem nečetla ani jednu, jen jsem si je stáhla
napiš mi do sz mail, pošlu přímo eknihu..
@Douby Je to trochu mimo téma, ale doporučuji to číst klidně napřeskáčku. Já totiž začala Sněhulákem a totálně mě jeho knížky chytly, ovšem když jsem se dostala k Netopýrovi, což je první díl myslím, tak mě to nebavilo tak moc, že jsem tu knížku nedočetla, skončila jsem za polovinou a vrátit se k ní nechystám. Takže kdybych začala popořadě, tak bych se k jeho dalším dílům určitě nedostala.
@mmarkki Děkuju moc. Posláno.
@Rakosnicek1983 Já zkusím tu první a když se mi nebude líbit tak určitě zkusím i další. Dík za radu. Je fakt, že jestli by se mi první nelíbila už bych další nečetla. Takhle tomu dám šanci i tak ![]()
@mmarkki Mohla bych tě taky poprosit o knížky? Poslala jsem ti mail SZ.
Děkuju
Mohla bych taky poprosit o knížku??? Napíšu SZ s mailem, děkuju
Muzu nabidnout v. doc (kdyz tak pouzijte Calibre na prevod):
Netopiri Muz
Cervenka
Nemesis
Pentagram
Spasitel
Snehulak
a kdyz tak nejlepe vymenou za neco co nemam ![]()
@ne-silenamatka Můžu nabídnout Švábi. A krom Netopýřího muže už jinou nemám..
@mmarkki píše:
@ne-silenamatka Můžu nabídnout Švábi. A krom Netopýřího muže už jinou nemám..
Klido - napis SZ s e-mailem.