Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, viděl někdo včera na jedničcce film Sebemilenec? Jak vás dostal? Mě až moc, ani sem z toho nespala…moc pěkně udělaný.
Omlouvám se, až teď jsem našla tuto diskusi pod jiným názvem..
@kve-tinka podle Simony Monyové.
@zdendulka.k já jsem si ho včera nahrála, odpoledne si jej pustím, tak jsem zvědavá. Přečetla jsem skoro všechny její knížky.
@kve-tinka Od Monyové - o domácím násilí. Chystám se na to kouknout dnes na archivu
@zdendulka.k Bylo to velmi smutné a nechápu, že se ženská nechá zmanipulovat takovým magorem. Mě se i moc líbil předešlí příběh. Válela jsem se smíchy po zemi, když manželka našla vzkaz od milenky na manželových zádech ![]()
My na to koukali s manželem a byli jsme z toho oba paf, ještě dlouho jsme to řešili v posteli a nemohli ani spát, byla to opravdu síla, bylo to skvěle udělaný a vůbec si ani nechci představovat co takové ženy prožívají, jak je možné, že se nechají až tak manipulovat, asi na to musí být povaha, já jsem dominantní, mě by takový chlap neimponoval.
@denisa 76 To nechápu taky
A nejvíc smutný je, že Monyová byla krásná ženská, která dokázala psát takovýhle silný příběhy a přitom byla jedna z těch, co se nechávaj takovým magorem manipulovat
Je smutný, že dokážou zblbnout i krásný a inteligentní ženy
Zacla jsem koukat, ale nejak mne to nechytlo a prepla jsem na KingKonga
ale jak to opisujete tak si to asi stahnu a kouknu, jsme zvedava ![]()
@Banny píše:
@kve-tinka podle Simony Monyové.@zdendulka.k já jsem si ho včera nahrála, odpoledne si jej pustím, tak jsem zvědavá. Přečetla jsem skoro všechny její knížky.
Kde sis ho, prosim, nahrala?
@Jemys Upřímně je to spíš blbost a já to nepochopím asi nikdy. Nepochopím, že se nechají dobrovolně třískat a nic s tím neudělají a ještě chlapa dokáží omluvit. A co úplně nesnáším a pár příběhů znám co nechají mlátit své děti a též to neřeší. Tohle mě žere nejvíc, prootže ty se bránit nemůžou.
Včera jsem si potom útoku až tukala na čelo jak to může snášet a jediná možnost je, že dotyčný má pozlacený vocas jinak fakt nevím.
Mě takhle zmalovat chlap tak má jistotu, že má vidle v zádech a gule na smaženici.
Jediný nad čím jsem se pozastavila bylo to jak to P. Křížovi seklo.je to ten typ chlapa co stárnutím zraje ![]()
Jestli to chceš zkouknout, tak na webu České televize to najdeš. Hned na úvodní stránce dole… ![]()
@Weru Verčo mrkni i na ty předešlé díly. Ten minulý stojí fakt za to. V životě jsem se tak nezasmála ![]()
Mě to přišlo hustý, už jenom kvůli tomu, že to bylo na motivy Monyové. A asi víme všichi jak ona dopadlo. Dostalo mě to
@denisa 76 Já jednou viděla na ČT2 dokument - mluvily tam ženy, který prošly vztahem, kde byly týrány. Jedna - fakt krásná ženská - mluvila velmi rozumně, člověk by řekl, jak to má skvěle v hlavě srovnaný, jaká to je silná osobnost. Na konci dokumentu byla jen poznámka, že spáchala sebevraždu. Z toho mě mrazilo asi týden po shlédnutí
Nevím, jak to těm ženám v hlavě přepne, že jsou s takovým chlapem a nechají si od něj takhle zničit život ![]()