Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ne, k dětem se tak nechová…prostě nechápu, jak může například z parkování, nebo rozlité sklenice dělat takovou vědua roztočit to do takových obrátek. Já pak brečím, celá e klepu a jemu je to totálně u prdele. i když ví do jakého stavu mě tím dostává.
Hele, já jsem kdysi umývala lustr v kuchyni, vyšroubovala jsem úsporku a ona mi spadla na zem a rozbila se. Řval na mě, že jsem blbá kráva, kopyto, pak do toho zahrnul i moje kluky, co jsem měla s partnerem před ním, no a pak se mnou týden nemluvil. A MUSEL to jít spláchnout do hospody ![]()
Bála jsem se ho hrozně, ale za pár měsíců jsem sesbírala odvahu a vyhodila ho…uf. Ne kvůli úsporce
, bylo toho víc.
@Wiolla píše:
Jakože skutečně reálná obava o zdraví či život blízkých?A řešením je zůstat a počkat „až bude v klidu“, místo okamžitého odchodu, informování rodiny, čelení situaci společně s jejich podporou, v případě nutnosti kontaktování policie atd.?Já jsem schopná pochopit to srovnání s tou žábou, že když se vaří ve vodě postupně, tak si toho nevšimne, ale když ji hodíte rovnou do vřelé, tak okamžitě vyskočí. Ale nerozumím tomu, že když už to člověk VIDÍ, tzn. všiml si, tak že to neřeší radikálněji (resp. okamžitě).
Ano, v tu dobu.to byla reálná obava o svou rodinu a opravdu neslo odejit. Uměl to tak dát, že se člověk opravdu neodcazil odejít. On je psychopat.
@Wiolla píše:
Jakože skutečně reálná obava o zdraví či život blízkých?A řešením je zůstat a počkat „až bude v klidu“, místo okamžitého odchodu, informování rodiny, čelení situaci společně s jejich podporou, v případě nutnosti kontaktování policie atd.?Já jsem schopná pochopit to srovnání s tou žábou, že když se vaří ve vodě postupně, tak si toho nevšimne, ale když ji hodíte rovnou do vřelé, tak okamžitě vyskočí. Ale nerozumím tomu, že když už to člověk VIDÍ, tzn. všiml si, tak že to neřeší radikálněji (resp. okamžitě).
Ano, v tu dobu.to byla reálná obava o svou rodinu a opravdu neslo odejit. Uměl to tak dát, že se člověk opravdu neodcazil odejít. On je psychopat.
@laducha To, že člověku rupnou někdy nervy je normální. Ale není normální, jak s tím pracuje dál.
Příklad: měla jsem vybitou baterku v autě (chyba 3.osoby) a manžel se rozhodl mě roztlačit. Vyhrknul na mě, co mám dělat. Tlačil a já to udělala blbě (zařadit na 2, pustit spojku na 2 vteřiny, pak opět sešlápnout). Zastavili jsme a on na mě řva: „Co děláš? Vždyť jsem ti říkal, co máš dělat?!“
Já na něj řvala: „Neřvi na mě!! No tak jsem to napoprvé nepobrala!“
Ok, tak mi to řekl znovu, znovu mě roztlačil a dobře to dopadlo. Pak mu říkám: „Ty seš takovej cholerik!“
Prej: „Promiň. Se rozčílím, ale hned zase vychladnu. Takže dobrý ne?“
A ok, on se omluvil, sprostej nebyl (to by si nedovolil), takže jsme to vyvětrali a přešli…
Tohle mi přijde normální. To s tou sklenicí vody, rozbitou žárovkou a týdennním nemluvením atd., to už mi normální nepřijde… ![]()
@denisa 76
zacatek hodne pomalej, konec hruza, nevedela jsem jestli brecet, anebo vybouchnout. Stasova uchvatna, jako vzdy.
![]()
@Wiolla Ja jsem zazila psychoteror od expritele, ver mi, ze jsem to nevidela. Opravdu ne. Kamosky mi ho vymlouvaly a ja jsem je neslysela. „Nastest“ si nasel jinou obet. U me se mu nehodilo, ze mam dceru. Zarlil na ni.
No a ta dalsi obet uz je tez zadana a daleko od nej. A ze jsem zazivala psychoteror jsem si uvedomila az po 3. letech od rozchodu
.
Moje máma žila a žije s mým tátou i když jí věčně třískal. Omlouvala to tím, že je s ním kvůli mě. Takže na mě padalo to, že táta mlátí mámu a pak ještě to že to vlastně bylo kvůli mě. Ted jsem se odstěhovala, ale máma s ním je pořád
Nikdy to nepochopim
měla bych se mnohem líp jen s mámou než koukat na to jak táta mlátí mámu. Asi máma věřila tomu, že se bez táty neobejde…
@Anonymní píše:
Nebo vám přijde normální hodinová hádka kvůli rozlité sklenici, kterou jsem položila za notebook a milostpán si jí nevšiml a v době, kdy jsem uklízela jeho věci posunul notebook a rozlil ji? Za to můžu já…protože on nevěděl, že tam byla…pomáhám uklízet ale vinu na sebe házet nenechám…do dřezu vyplachuju hadříky, otevírám dveře kuchyně a rozlívám láhev minerálky, kterou mi tam můj drahý postavil za dveře, abych prý věděla, jaké to je…![]()
![]()
tohle asi není normální jednání, že ne…
není to normální..
@Weru píše:
@Wiolla Ja jsem zazila psychoteror od expritele, ver mi, ze jsem to nevidela. Opravdu ne. Kamosky mi ho vymlouvaly a ja jsem je neslysela. „Nastest“ si nasel jinou obet. U me se mu nehodilo, ze mam dceru. Zarlil na ni.
No a ta dalsi obet uz je tez zadana a daleko od nej. A ze jsem zazivala psychoteror jsem si uvedomila az po 3. letech od rozchodu.
@Weru píše:
@denisa 76zacatek hodne pomalej, konec hruza, nevedela jsem jestli brecet, anebo vybouchnout. Stasova uchvatna, jako vzdy.
![]()
Dulava taky fantastický. Méně známý a neokoukaný herec, exelentní výkon! Musím říci, že se mi film hodně vryl pod kůži.
@Burj Chalifa píše:
Dulava taky fantastický. Méně známý a neokoukaný herec, exelentní výkon! Musím říci, že se mi film hodně vryl pod kůži.
Toho herce mam taky rada.
Můžete mi prosím některá napsat jak ten film dopadl? Neměla jsem nervy to dokoukat. Knížku jsem kdysi četla, ale ta nevyznívala tak depresivně a i to vlastně dobře dopadlo. Tohle bylo fakt hustý, snad jí nakonec nezabil?
@Princess Končilo to jak sedí na lodi s Křížem a vypráví mu o tom, jak jí přepadli. Přijde Otík, sedne si k ní a obejme jí, ona na něj zamilovaně kouká a v jeho slunečních brýlích vidí, jak jí bodá nožem.
Mě se teda tenhle film z celé trojice filmů od Monyové líbil nejméně. Herecký výkony perfektní, ale něco mi tam chybělo, nesedělo, nevím. ![]()