Sebemilenec - jak se vám líbil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
16.12.13 09:43
@Weru píše:
Kde sis ho, prosim, nahrala?
¨
Weru, přímo v TV, máme O2, tam to jde. Ale už je to i na ulož. to ;) http://www.uloz.to/hledej/?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
16.12.13 09:44

Taky mě film docela zaujal a byl to mazec - ono ne vždycky jsou ženský, které stihne domácí násilí slabé a jednodušší povahy - člověk by do nich nikdy neřekl, co jsou schopné si nechat líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
16.12.13 09:46

Je od MOnyový něco veselý?
Já zatím viděla jen Tchyně a uzený a Sebemilence a obojí je dost smutný a k nas. ání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 09:46

@Jemys No právě právě a nechápu co se jim tam přepne, že se nechají zabít a nebo spáchájí sebevraždu.
Někde jsem četla, že kvůli nějakému herci myslím K. Hogerovi spáchalo několik žen sebevraždu. Osobně vím, že milovat je někdy hodně bolestivé, ale neměla bych odvahu takhle zajít daleko. Takový klasický příklad v Legendě o vášni..neskutečný co dokáže láska :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 09:49

@terulína Tak se podívej na minulý příběh. Nevěra sice není hezká věc, ale tohle nemělo chybu a z hlášek jako" Mám měsíc na to si jí vyhnat z poklopce" mám úsměv ještě ted na tváři ;) Výkon Dvořáka a Štaindlera tentokráte za 1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.12.13 09:49

@denisa 76 To asi nepochopíš, dokud neprožiješ :P Ne, fakt nevím. To je to samý jako anorexie - taky nechápu, co ty holky vede k tomu, že se samy odsuzují ke zdravotním problémům - přinejmenším. Lidská mysl je složitá Škoda, že už nevím název toho dokumentu :think: už je to pár let, to už asi nedohledám

• Citovat
  • Upravit
46867
16.12.13 09:51
@denisa 76 píše:
@Weru Verčo mrkni i na ty předešlé díly. Ten minulý stojí fakt za to. V životě jsem se tak nezasmála :pankac:

Denis, to jsou nejake pribehy? NE jeden film?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
16.12.13 09:52

Taky jsem se dívala, bylo to fakt dobře zahrané, ale bylo mi z toho šoufl teda.Jak dokáže člověk druhýho člověka tak zmanipulovat, grrrrr…Mám vztek na takový lidi, na oba na toho chlapa hnusáckýho i na tu ženskou, co se nechá takhle zblbnout.

Akorát jsem neviděla začátek, jak se seznámili? A ten Eda (P. Kříž)ho znal od někud, že vždy tak po něm koukal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916

@terulína Jmenovalo se to Roznesu tě na kopytech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

@denisa 76 no jo vlastně, to jsem kousek viděla.
Asi mě její tvorba moc nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

@Zizalka diky, akorat, ze ja to potrebuju stahnout. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 09:53

@Weru Verčo jsou to 3 příběhy..Tchýně a uzený, Roznesu tě na kopytech a Sebemilenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
16.12.13 09:53

Já si pamatuju, že jsem jako první její knihu četla On o koze, já o voze - nebo obráceně? :think: a u toho jsem se dost zasmála. Pak už mi ty její knihy přišly moc ponurý. Ach jo. Škoda, jak to s ní dopadlo. Strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.12.13 09:54
@Banny píše: ¨
Weru, přímo v TV, máme O2, tam to jde. Ale už je to i na ulož. to ;) http://www.uloz.to/hledej/?…

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
16.12.13 09:54

@Tinakaterina tuhle její jedinou knížku jsem taky četla, celkem oddechovka…
Ostatní teda asi zkoušet nebudu.
Stačil mi včerejší příběh. Hrozný, že se takový věci dějou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí