Sebemilenec - jak se vám líbil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
16.12.13 09:54
@terulína píše:
Je od MOnyový něco veselý?
Já zatím viděla jen Tchyně a uzený a Sebemilence a obojí je dost smutný a k nas. ání :roll:

Třeba knížka…

Jednou nohou v blázinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 09:57

@terulína Já jí taky nečetla a tohle byl spíš herecký koncert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.12.13 10:04
@denisa 76 píše:
@Weru Verčo jsou to 3 příběhy..Tchýně a uzený, Roznesu tě na kopytech a Sebemilenec.

Super dekuji. Jak mala usne, tak mam co delat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 10:07
@Weru píše:
Super dekuji. Jak mala usne, tak mam co delat. :mrgreen:

nz a písni jak se ti to líbilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.12.13 10:21

Hrůza, nebylo mi z toho vůbec dobře. Excelentní herecké výkony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.12.13 10:23
@denisa 76 píše:
nz a písni jak se ti to líbilo ;)

Urcite, jestli budu bulet… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.13 10:29

@Weru nebudeš..spíš si budeš tukat na čelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.12.13 10:37

Taky bych nevěřila, že se lidi dokáží nechat takhle zmanipulovat, ale takový slaby odvarek jsem zazila a pochiopila. Jsem dost dominantní člověk, většina věci musí být podle mě, ve všem musím mit pravdu. Když jsrm byla s ex, totálně mě změnil, neměla jsem vlastní názor, bála jsem se ho, ztrácela jsem kamarády, všichni mi rikali, že jsem uplne jina. Bála jsem se cokoliv udělat. Naštěstí jsem se s nim rozesla, i kdyz.jsem byla tehotna a pomalu jsem se. vratila do původního stavu. Ale zbytky jsou ve me stale. A to ne takhle nemlatil, stačil psychicky. teror, jakože mě zavrel do pokoje a vyhrožoval mi, že mi zabije sestru, brousil si na ni noze a podobně. Pak mi brecel na klíně, ze ke zruda, protože už zabil 4 lidi. A tak jsem si to fakt uzivala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.12.13 10:53

@Granda Brr. A to mi řekni, co se člověku tak honí v hlavě? On to tak nemyslí, je nemocný, spolu to zvládneme? Není tam: je to totální magor, jsem v „pekle na zemi“ a musím okamžitě pryč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.13 11:17

:,( :,( :,( asi se mi to jen nezdá…asi mám taky doma manipulátora…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 11:23

Nebo vám přijde normální hodinová hádka kvůli rozlité sklenici, kterou jsem položila za notebook a milostpán si jí nevšiml a v době, kdy jsem uklízela jeho věci posunul notebook a rozlil ji? Za to můžu já…protože on nevěděl, že tam byla…pomáhám uklízet ale vinu na sebe házet nenechám…do dřezu vyplachuju hadříky, otevírám dveře kuchyně a rozlívám láhev minerálky, kterou mi tam můj drahý postavil za dveře, abych prý věděla, jaké to je… :,( :,( :,(
tohle asi není normální jednání, že ne…

• Citovat
  • Upravit
7758
16.12.13 11:46

Ten sebemilenec hrozný, taková hezká a šikovná ženská:-/chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.12.13 11:55
@Wiolla píše:
@Granda Brr. A to mi řekni, co se člověku tak honí v hlavě? On to tak nemyslí, je nemocný, spolu to zvládneme? Není tam: je to totální magor, jsem v „pekle na zemi“ a musím okamžitě pryč? :think:

Ne,že zacatku jsem se bála se s nim rozejít,porad vykladal,jak se pomsti rodině svoji ex a pod. Takže.jsrm s nim byla než vychladne a že se s nim pak v klidu rozejdu. Mezitim si me.tak.dokazal obmotat kolem prstu,ze jsem pomalu a jiste ztracela své nazory a jednala tak,aby to JEMU nevadilo a byl klid. Nesměla jsem se vidat se.sestrou,volal na me policajty,když jsem se zdržela na kafi jeho autem,že jsem mu ho ukradla a pod…

@Anonymní píše: :,( :,( :,( asi se mi to jen nezdá…asi mám taky doma manipulátora…

Ano, máš pravdu, normální to není a určitě bych.to resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.12.13 12:14
@Anonymní píše:
Nebo vám přijde normální hodinová hádka kvůli rozlité sklenici, kterou jsem položila za notebook a milostpán si jí nevšiml a v době, kdy jsem uklízela jeho věci posunul notebook a rozlil ji? Za to můžu já…protože on nevěděl, že tam byla…pomáhám uklízet ale vinu na sebe házet nenechám…do dřezu vyplachuju hadříky, otevírám dveře kuchyně a rozlívám láhev minerálky, kterou mi tam můj drahý postavil za dveře, abych prý věděla, jaké to je… :,( :,( :,(
tohle asi není normální jednání, že ne…

8o 8o To jako vážně?? Tak to teda není normální

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 12:17

@Jemys Bohužel je to pravda, ještě teď se klepu…celou noc jsem nespala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!