Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terulína píše:
Je od MOnyový něco veselý?
Já zatím viděla jen Tchyně a uzený a Sebemilence a obojí je dost smutný a k nas. ání
Třeba knížka…
Jednou nohou v blázinci
@terulína Já jí taky nečetla a tohle byl spíš herecký koncert ![]()
@denisa 76 píše:
@Weru Verčo jsou to 3 příběhy..Tchýně a uzený, Roznesu tě na kopytech a Sebemilenec.
Super dekuji. Jak mala usne, tak mam co delat. ![]()
@Weru píše:
Super dekuji. Jak mala usne, tak mam co delat.
nz a písni jak se ti to líbilo ![]()
Hrůza, nebylo mi z toho vůbec dobře. Excelentní herecké výkony.
@denisa 76 píše:
nz a písni jak se ti to líbilo
Urcite, jestli budu bulet… ![]()
Taky bych nevěřila, že se lidi dokáží nechat takhle zmanipulovat, ale takový slaby odvarek jsem zazila a pochiopila. Jsem dost dominantní člověk, většina věci musí být podle mě, ve všem musím mit pravdu. Když jsrm byla s ex, totálně mě změnil, neměla jsem vlastní názor, bála jsem se ho, ztrácela jsem kamarády, všichni mi rikali, že jsem uplne jina. Bála jsem se cokoliv udělat. Naštěstí jsem se s nim rozesla, i kdyz.jsem byla tehotna a pomalu jsem se. vratila do původního stavu. Ale zbytky jsou ve me stale. A to ne takhle nemlatil, stačil psychicky. teror, jakože mě zavrel do pokoje a vyhrožoval mi, že mi zabije sestru, brousil si na ni noze a podobně. Pak mi brecel na klíně, ze ke zruda, protože už zabil 4 lidi. A tak jsem si to fakt uzivala… ![]()
@Granda Brr. A to mi řekni, co se člověku tak honí v hlavě? On to tak nemyslí, je nemocný, spolu to zvládneme? Není tam: je to totální magor, jsem v „pekle na zemi“ a musím okamžitě pryč? ![]()
Nebo vám přijde normální hodinová hádka kvůli rozlité sklenici, kterou jsem položila za notebook a milostpán si jí nevšiml a v době, kdy jsem uklízela jeho věci posunul notebook a rozlil ji? Za to můžu já…protože on nevěděl, že tam byla…pomáhám uklízet ale vinu na sebe házet nenechám…do dřezu vyplachuju hadříky, otevírám dveře kuchyně a rozlívám láhev minerálky, kterou mi tam můj drahý postavil za dveře, abych prý věděla, jaké to je…
![]()
tohle asi není normální jednání, že ne…
Ten sebemilenec hrozný, taková hezká a šikovná ženská:-/chjo
@Wiolla píše:
@Granda Brr. A to mi řekni, co se člověku tak honí v hlavě? On to tak nemyslí, je nemocný, spolu to zvládneme? Není tam: je to totální magor, jsem v „pekle na zemi“ a musím okamžitě pryč?
Ne,že zacatku jsem se bála se s nim rozejít,porad vykladal,jak se pomsti rodině svoji ex a pod. Takže.jsrm s nim byla než vychladne a že se s nim pak v klidu rozejdu. Mezitim si me.tak.dokazal obmotat kolem prstu,ze jsem pomalu a jiste ztracela své nazory a jednala tak,aby to JEMU nevadilo a byl klid. Nesměla jsem se vidat se.sestrou,volal na me policajty,když jsem se zdržela na kafi jeho autem,že jsem mu ho ukradla a pod…
@Anonymní píše:![]()
![]()
asi se mi to jen nezdá…asi mám taky doma manipulátora…
Ano, máš pravdu, normální to není a určitě bych.to resila.
@Anonymní píše:
Nebo vám přijde normální hodinová hádka kvůli rozlité sklenici, kterou jsem položila za notebook a milostpán si jí nevšiml a v době, kdy jsem uklízela jeho věci posunul notebook a rozlil ji? Za to můžu já…protože on nevěděl, že tam byla…pomáhám uklízet ale vinu na sebe házet nenechám…do dřezu vyplachuju hadříky, otevírám dveře kuchyně a rozlívám láhev minerálky, kterou mi tam můj drahý postavil za dveře, abych prý věděla, jaké to je…![]()
![]()
tohle asi není normální jednání, že ne…
To jako vážně?? Tak to teda není normální
@Jemys Bohužel je to pravda, ještě teď se klepu…celou noc jsem nespala…