Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://kultura.idnes.cz/…lmvideo.aspx?…
Opravdu herecký koncert všech, hlavně paní Stašové. Silné, až mrazilo.
Mně osobně vadil ten až příliš ostrý přechod mezi lady a troskou.
Ale celkově to ušlo.
Je to dobrá herečka, a podle mě má větší herecký rozsah než máti. Pan Dulava to taky zahrál dost věrohodně. Nejhorší je to, že Monyová měla podle čeho psát…
Mrazilo mě z toho… Knihy od Monyové jsem přečetla snad všechny. Od její smrti už je nedokážu číst… ![]()
Paní Stašová je výborná herečka - úplně mě z jejího ztvárnění týrané ženy mrazilo… A pan Dulava to taky zahrál naprosto věrohodně.
Na svůj věk vypadá dost dobře, klobouk dolů ![]()
a ta postelová scéna dneska a ona celá nahatá, má odvahu!
Tak Stasova je skvela baba, klobouk dolu. Libi se mi i jeji figura.
Co me trochu zklamalo - nerekla, kdo ji zbil. Neverim moc tomu, ze by se ze zdrave, silne podnikatelky reprezentativniho vzhledu, stala troska behem par mesicu ![]()
@chatwenna Naprostý souhlas, vadila mi tam ta zkratka. Pořád krásná lady a najednou mávnutím kouzelného proutku troska bez vlastní vůle.
Taky už te´d knížky Simony Monyové nečtu. Nedívala jsem se, bylo mi jasný, že to je síla, když to dělal Renč, vidět bych to chtěla, ale do Adventu mi to nesedí, někdy si to stáhnu.
Prosím prosím o samotný konec, šla jsem obalit vanilkáče a přiletěla na titulky. Viděla jsem naposled, jak ji zbil. Děkuju moc.
Jinak je fakt, že film byl trochu zkrácený dle mého, nebo příliš dlouhý začátek
. Ale jina se mi to líbilo, bohužel věřím, že se tohle může stát. Akorát teda ne za pár měsíců, což kdyby tam sama hlavní hrdinka neřekla, by z toho tak nečnělo
.
@Tinakaterina píše:
Mrazilo mě z toho… Knihy od Monyové jsem přečetla snad všechny. Od její smrti už je nedokážu číst…
Nedivím se… Jako by na celý národ křičela a nikdo ji neslyšel. Je to smutné.