Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevedel by nekdo, jestli je mozne najit na netu filmy o NIcholasu Wintonovi- Sila lidskosti (The power of Good) a Nickyho rodina (Nicky's Family)? Chtela bych se na to podivat s dcerou. Berou ve skole 2 svetovou valku a mam pocit, ze pani ucitelka to podava tak nejak..jako ze to bylo fajn, ze deti jely za lepsim zivotem a po valce se stastne vratily k rodicum. Klidne i v anglictine.
Diky
Ja to nemuzu na ulozto najit, je tam jen jina Sila lidskosti a Nickyho rodinu vubec nevidim. A na hellspy se nemuzu dostat ![]()
Obnovuji tuto diskuzi, kvůli jednomu článku.
http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/
Tato zpráva mě velice potěšila, myslím že Pan Winton je jeden z nejúžasnějších lidí na světě.
@MarkétkaBeruška píše:
Obnovuji tuto diskuzi, kvůli jednomu článku. Tato zpráva mě velice potěšila, myslím že Pan Winton je jeden z nejúžasnějších lidí na světě.
@MarkétkaBeruška píše:
Obnovuji tuto diskuzi, kvůli jednomu článku. Tato zpráva mě velice potěšila, myslím že Pan Winton je jeden z nejúžasnějších lidí na světě.
Zaslouzi si to
a moc mu to preju, kdyby bylo takovych lidi vic!
@rézi2 píše:
Zaslouzi si toa moc mu to preju, kdyby bylo takovych lidi vic!
tak tak…
![]()
Pamatuju si, že jsem na dokumentu o něm byla v kině.. a vyhrála jsem tam jeho knížku
![]()
To je skvela zprava
Kolik mi o nem meli na zakladce informaci a povidani
Je pro me nezapomenuteone jak se na konci nejakeho dokumentu rozbrecel, kdyz potkak ty,,deti" co zachranil ![]()
@Bomer píše:
To je skvela zpravaKolik mi o nem meli na zakladce informaci a povidani
Je pro me nezapomenuteone jak se na konci nejakeho dokumentu rozbrecel, kdyz potkak ty,,deti" co zachranil
já jsem i toho filmy také brečela nejednou
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
já jsem i toho filmy také brečela nejednou![]()
ja se drzela, ale par spoluzacek se rozbrecelo
![]()