Jogurt od Pilos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1726
12.2.12 15:15
tygrikj píše:
a ještě jsem se chtěla zeptat,když bych koupila třeba velkou holandii (500g) jak dlouho může být otevřená v lednici..... nebo jí musím hned zlikvidovat
řekla bych, že pokud na ní nenajdeš plíseň :lol: - teda to se týká dospělých…stejně tak pokud je jogurt prošlý a není na něm plíseň (pouze už v sobě nebude mít tolik těch pozitivně působících kultur)…dítěti bych jí dala tak max. 2 dny otevřenou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
12.2.12 15:54

Kupujem Pilos,vyrabi je Hollandia a Pilos vesnicky mi prijde naprosto totozny,jako Hollandia.Ten s 3,5% tuku je ridsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
12.2.12 16:01
jizvíková píše:
Navli píše:
Tak já zase bych tak malému dítku nedala Activii, prostě podle mého se tu o kvalitě dá pochybovat i když hodně dr. je zmasírováno obch. zástupci této firmy a doporučuje ji jak jen může..Za mě opravdu kvalita - Holandia, pak samo jejich produkty pod značkou Globus - je potřeba se pořádně podívat na etikety, vesnicky od Pilosu a pak ještě jeden takový s modrým obalem - kupovala jsem jej v Penny. Všechny v 500ml balení - půlku jeden den, půlku druhý a dcera se olizovala.

slozeni activie

Složení: mléko, mléčné bílkoviny, jogurtová kultura a bifidokultura

co se ti na tom nezda, mleko je malo mlecne??

Já myslím, že není potřeba rýt, ne ? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Je hodně dětí, které tyhle jogurty nezvládají - pro jejich množství kultur a hlavně já si opravdu myslím, že kvalitní jogurt by neměl „téct“, ale být hustý na lžičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
12.2.12 16:04
Navli píše:
jizvíková píše:
Navli píše:
Tak já zase bych tak malému dítku nedala Activii, prostě podle mého se tu o kvalitě dá pochybovat i když hodně dr. je zmasírováno obch. zástupci této firmy a doporučuje ji jak jen může..Za mě opravdu kvalita - Holandia, pak samo jejich produkty pod značkou Globus - je potřeba se pořádně podívat na etikety, vesnicky od Pilosu a pak ještě jeden takový s modrým obalem - kupovala jsem jej v Penny. Všechny v 500ml balení - půlku jeden den, půlku druhý a dcera se olizovala.

slozeni activie

Složení: mléko, mléčné bílkoviny, jogurtová kultura a bifidokultura

co se ti na tom nezda, mleko je malo mlecne??

Já myslím, že není potřeba rýt, ne ? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Je hodně dětí, které tyhle jogurty nezvládají - pro jejich množství kultur a hlavně já si opravdu myslím, že kvalitní jogurt by neměl „téct“, ale být hustý na lžičku..

Ano,taky nejsem priznivce Activii.Za tu cenu jsem presvedcena,ze je ten Pilos lepsi a i jine jogurty.Presne,kvalitni jogurt netece jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.2.12 17:07

Já se zas musím Activie zastat z toho důvodu, že náš malý hlavně ze začátku ty husté jogurty nechtěl, „kopali“ ho, že by se pozvracel (nemá rád ani husté kaše), takže Activia v té době velmi vyhovovala, že je řídká a navíc vyhovovalo i malé balení, 200 gramová Hollandia na něj byla moc velká a na dvakrát zase ne. Na složení myslím není nic závadného. Teď už kupuju dost i ochucené jogurty (bílé už odmítá a nevím, co do nich furt přimíchávat sladkého), čtu složení a divím se, jak kolikrát bílý od dané značky je v pohodě a ochucený už ne, zrovna v pátek mě překvapilo, že Jihočeský ve skleničce ochucený má v sobě E120, nechápu proč, drahý je jak prase, snad tam to ovoce jde přidat i bez éček :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dejna14
1.3.12 14:06

Čím tučnější jogurt, tím lepší kvalita :potlesk: . Raději bílý (vždy se dá dochutit…)Pozor na „taky jogurty“, čili zahuštěné, mrtvé cosi :roll: .Od firmy Danone již nekupuji nic, vypadá to, že by na výrobcích mohli mít poznámku JED :cert: ! Hlavně pozor na 0% tuku nejen v jogurtu, všechny „light“ výrobky jsou vlastně humus… i pro dospělého.

• Citovat
  • Upravit
diverka
21.3.12 14:02

Bílá activia by měla být „nezávadná“ http://www.chemievjidle.cz/…-bila-danone

ale pozor na ty ochucené!!! Např:
http://www.chemievjidle.cz/…musli-danone
http://www.chemievjidle.cz/…ruvka-danone
 http://www.chemievjidle.cz/…ruvka-danone

Tam se to éčky jenom množí a škodlivost je 2, což je při každodenní konzumaci pěkná dávka jedů :poblion:

• Citovat
  • Upravit
AldaMalda
27.7.12 07:38

Danone bych dítěti nikdy nekoupila. Danone bych si nekoupila ani sama pro sebe. Deset let jsem pracovala v obchodě a značka Danone byl vždycky největší humus. Ono nezávadný kontra kvalitní výrobek, to je rozdíl. Za mě jedině Hollandia, to je jednička i co se týče ochucených jogurtů. Pilos vesnický kupuji také, vyrábí ho tu v Olmě a je velice chutný. Takže za mě vede Hollandia a vesnický Pilos.

• Citovat
  • Upravit
fuj
19.5.13 13:35

Myslela sem, ze Pilos vesnicky vyrabi Polaci?!

• Citovat
  • Upravit
101475
19.5.13 16:03
@fuj píše:
Myslela sem, ze Pilos vesnicky vyrabi Polaci?!

To nevím, vím, že 1 dělají Češi, 1 poláci a jeden Němci… ale nevím kdo vesnický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.6.13 20:02

Jak tak čtu, tak pilos dáváte dětem bez problému :dance: chystám se pomalu zařadit jogurt a sama sobě pilos 3% kupuji, prckovi jsem se bála, přeci jen je hodně levný, ale jak tak koukám, tak ne vždy platí vyšší cena = vyšší kvalita, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí