Jogurt od Pilos
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jogurt od Pilos
Ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli můžu dát synovy (7měsíců) jogurt od značky Pilos bílý 2,5% (píšou vesnický) kupuji mu Activii,ale ted ji nemám a chci mu dát dvě lžíčky do přesnídávky. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych řekla, že je možná lepší než celá activie… koukni na složení myslím, že tam není nic závadného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlas s Jani. Já teda dávám tučnější, většinou mají kolem 10%, ale to je detail ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě activii doporučila doktorka a ještě holandii. ani nevím co by měli ty jogurty obsahovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ester13 píše:
Pilos je dobrý, Holandia lepší, ale jinak spokojenost
Souhlas, taky dávám holandii… jo a pro ty, kdo mají poblíž globus a chtějí ušetřit, tak ten jejich korekt je od Holandie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě jsem se chtěla zeptat,když bych koupila třeba velkou holandii (500g) jak dlouho může být otevřená v lednici..... nebo jí musím hned zlikvidovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji tedy nekupuju (jde o moji lenost, ten malý se sní celý), ale někdy je nedojedený v lednici 2 dny a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zase bych tak malému dítku nedala Activii, prostě podle mého se tu o kvalitě dá pochybovat i když hodně dr. je zmasírováno obch. zástupci této firmy a doporučuje ji jak jen může..
Za mě opravdu kvalita - Holandia, pak samo jejich produkty pod značkou Globus - je potřeba se pořádně podívat na etikety, vesnicky od Pilosu a pak ještě jeden takový s modrým obalem - kupovala jsem jej v Penny. Všechny v 500ml balení - půlku jeden den, půlku druhý a dcera se olizovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Kupujem Holandii i Pilos (manžel má radši Holandii, mně chutná víc Pilos) a oběma holkám dávám obojí. Ten Pilos mají i tučnější (tuším 3% i 10%). Kupuju velké balení (500g) a míváme je otevřené v lednici i 2 dny. Většinou ho sníme hned (jsou to akorát 4 porce), ale starší chce někdy ovocné a manžel jí spíš tu HOlandii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dělám jogurt doma, ale výchozí kultura byla taky Holandie (Selský jogurt), takže vlastně za nás taky Holandie ![]()
Jinak by v každém i kupovaném jogurtu pro prcky hlavně měla být živá kultura a co nejméně konzervantů a dalších podobných „dobrot“. Než jsme začli dělat doma, baštila malá nejvíc Klasik od Olmy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navli píše:
Tak já zase bych tak malému dítku nedala Activii, prostě podle mého se tu o kvalitě dá pochybovat i když hodně dr. je zmasírováno obch. zástupci této firmy a doporučuje ji jak jen může..Za mě opravdu kvalita - Holandia, pak samo jejich produkty pod značkou Globus - je potřeba se pořádně podívat na etikety, vesnicky od Pilosu a pak ještě jeden takový s modrým obalem - kupovala jsem jej v Penny. Všechny v 500ml balení - půlku jeden den, půlku druhý a dcera se olizovala.
slozeni activie
Složení: mléko, mléčné bílkoviny, jogurtová kultura a bifidokultura
co se ti na tom nezda, mleko je malo mlecne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nečetla jsem celou diskusi…ale kupujeme 3% a 10% pilos…je dobrý, dále kupujeme tesco smetanový (je stejný jako choceňský max) - 10%…jsme drobínci, tak proto
holandie nám nechutná…a co se týče activie…je řídká (dlouho jsem jí nekupovala, možná se změnila) a hlavně je zbytečně předražená a žádná speciální kvalita to není, takže mi nekupujeme..a ty ochucené jsou pěkný hnus… ps: vystudovala jsem mléko, tak kdybyste chtěly nějaké info, tak se ptejte, zkusím odpovědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě myslím Clever jogurty z Billy jsou od Hollandie a jsou dobrý a levný. Pilos kupujeme taky a bez problému. Po activii měl syn průjem a dr. říkala že je tam hodně těch kultur
- Citovat
- Upravit