Jogurtovač
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Při vyšší teplotě tam nebudeš mít žádná potvorstva, ony totiž bakterie při vyšší teplotě chcípnou, takže by se ti jogurt akorát nepovedl. K tomu dochucování - dáváme si trochu marmelády, malýmu dítěti můžeš dát trochu přesnídávky, nebo nadrtit piškoty, dětské sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@králíkovna díky, vyzkouším teda med i to Frapko. Ještě prosím tě nevíš zhruba cenu Frapka a na kolik porcí to ochucení vyjde z jedné krabice? snažím se dohrabat i toho, na kolik mě ta výroba jogurtů přijde, aby se to vyplatilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 tak přesnídávka mě nenapadla, to je taky dobrý nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka to frapko stojí kolem dvacky, dá se vychytat v akci za 16,90 ale kolik tím ochutíš jogurtů fakt nevím, ale je toho 200g, 2lžičky můžou být tak 10g? Takže 20 jogurtů? Což je teda 1kč na jogurt baj voko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A v Lídlu mají ty minipiškoty do jogurtu kolem 5 kč a to může bý
t na 5-10 jogurtů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji zastaralou diskusi, protože si chci koupit jogurtovač a nevím jaký. Máte některá takový, se kterým jste naprosto spokojená??? Prosím o radu ať zas nekoupím něco, co bude na nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xCharlie Jsem na tebe mrkla, škoda, že nejsi blíž, ráda bych ti ho darovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie píše:
@xCharlie Jsem na tebe mrkla, škoda, že nejsi blíž, ráda bych ti ho darovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xCharlie Léta nepoužívám, jejda, mám pocit, že nabízím, co už asi nemám.
Sypu si popel na hlavu, omlouvám se, mrkla jsem do sklípku a nevidím,
, ježiš to je teda trapas, čistku jsme dělali před dvěma roky a mám okno ![]()
Nicméně jogurt uděláš, když ho dáš do peřin, prostě aby byl v teple +- od večera do rána, omlouvám se, promiň. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie
to neva, ale i tak jsi moc hodná
, zkusím pod peřinou, ale stejně bych ráda ten jogurtovač, snad ještě někdo poradí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám z Lidlu a za cenu 399,–- bezkonkurenční.
Jen nevím, kdy ho budou zase mít. Hlídej letáky nebo se jich zeptej na facebooku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit