Jogurtovač

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
20.4.15 09:01

Při vyšší teplotě tam nebudeš mít žádná potvorstva, ony totiž bakterie při vyšší teplotě chcípnou, takže by se ti jogurt akorát nepovedl. K tomu dochucování - dáváme si trochu marmelády, malýmu dítěti můžeš dát trochu přesnídávky, nebo nadrtit piškoty, dětské sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.4.15 11:22

@králíkovna díky, vyzkouším teda med i to Frapko. Ještě prosím tě nevíš zhruba cenu Frapka a na kolik porcí to ochucení vyjde z jedné krabice? snažím se dohrabat i toho, na kolik mě ta výroba jogurtů přijde, aby se to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.4.15 11:27

@Raduš.ka44 tak přesnídávka mě nenapadla, to je taky dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
20.4.15 12:29

@mischelinka to frapko stojí kolem dvacky, dá se vychytat v akci za 16,90 ale kolik tím ochutíš jogurtů fakt nevím, ale je toho 200g, 2lžičky můžou být tak 10g? Takže 20 jogurtů? Což je teda 1kč na jogurt baj voko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
20.4.15 12:36

A v Lídlu mají ty minipiškoty do jogurtu kolem 5 kč a to může bý ;) t na 5-10 jogurtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
3.5.16 11:35

Obnovuji zastaralou diskusi, protože si chci koupit jogurtovač a nevím jaký. Máte některá takový, se kterým jste naprosto spokojená??? Prosím o radu ať zas nekoupím něco, co bude na nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
3.5.16 11:53

@xCharlie Jsem na tebe mrkla, škoda, že nejsi blíž, ráda bych ti ho darovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
3.5.16 11:56
@Anturie píše:
@xCharlie Jsem na tebe mrkla, škoda, že nejsi blíž, ráda bych ti ho darovala. :)
:) jsi moc hodná, nemáš s ním dobré zkušenosti nebo ho prostě nepoužíváš??? Jinak poštovné si klidně zaplatím ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
3.5.16 12:41

@xCharlie Léta nepoužívám, jejda, mám pocit, že nabízím, co už asi nemám. :cert: Sypu si popel na hlavu, omlouvám se, mrkla jsem do sklípku a nevidím, :zed:, ježiš to je teda trapas, čistku jsme dělali před dvěma roky a mám okno :,(

Nicméně jogurt uděláš, když ho dáš do peřin, prostě aby byl v teple +- od večera do rána, omlouvám se, promiň. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
3.5.16 18:48

@Anturie :mrgreen: :lol: :mrgreen: to neva, ale i tak jsi moc hodná :lol: :mrgreen: :lol:, zkusím pod peřinou, ale stejně bych ráda ten jogurtovač, snad ještě někdo poradí :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.5.16 23:38

Mám z Lidlu a za cenu 399,–- bezkonkurenční.
Jen nevím, kdy ho budou zase mít. Hlídej letáky nebo se jich zeptej na facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí