Jogurty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pipet píše:
Když dáví kousky, tak bílý s přesnídávkou třeba… V těch florianech kousky jsou - ovoce. Bez kousků jsou ty kunínské (myslím, že kunín), mají takový neatraktivní obal, malinový třeba je růžový a je tam bílým „Malinka“, ještě je Jahůdka, Meruňka a Borůvka myslím…
Kunín má nové obaly-mají je u nás teď na akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, každý má jiné chutě, nám zas nechutná sladká activie nikomu. Ani lipánky aspol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ty ve skle jsou s ovocem?mě to přijde jak marmeláda??já totiž jím pouze bílé jogurty,ovocnej
a chlap ten zas sní všechno takže jsem ve výběru jogurtů bezradná......myslela jsem jak dělám dobře že kupuji mámu a ted se tu od vás dozvídám že je to
a to už jí tak půl roku kupuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jedl pořád bílé ale ty už se mu přejedli a ty s kouskama ho natahují tak jsem sahla po mámě,ale už nesahnu......zkusíme tedy jiné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
jedl pořád bílé ale ty už se mu přejedli a ty s kouskama ho natahují tak jsem sahla po mámě,ale už nesahnu......zkusíme tedy jiné
Zkus ty kunín,ty jsou bez kousků.Adama to taky natahuje někdy na ![]()
Ty ve skle jsou taky s ovocem,jěště mu kupuju Revital ty jogurtový mlíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teď jsem našla,že ty kostíky taky zahušťují škrobem
jsem se musela přehlídnout,tak ten už tak často nedostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
AhojkyDObrá máma je bléé-promiňkdyž si přečteš složení tak je tam škrob a to bych nedávala-kupuju Jogobelu,Aktivii,Kostíky,Mullera,Hollandie..
Vereniko, já nechci kecat, ale mám dojem, že jsem se kdysi dívala na složení kostíků a zjistila jsem, že kostíky jsou v podstatě dobrá máme nahoře s křupinama a lentilkama.
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
makina píše:verenika píše:Vereniko, já nechci kecat, ale mám dojem, že jsem se kdysi dívala na složení kostíků a zjistila jsem, že kostíky jsou v podstatě dobrá máme nahoře s křupinama a lentilkama.
AhojkyDObrá máma je bléé-promiňkdyž si přečteš složení tak je tam škrob a to bych nedávala-kupuju Jogobelu,Aktivii,Kostíky,Mullera,Hollandie..
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.
jj,už jsem psala,že sjem blbě koukala a je to taky šit
No už ho nekoupím,je dost drahý a moc často ho nekupuji už teda nekoupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak složení KUNÍN
Smetanový jogurt(smetana 10% tuku,jogurtová a aprobiotická kultura),borůvková složka 17%(cukr,borůvky,barvivo:antokyan,aroma)
Energetická hodnota-575kJ/138kcal
proč to píšou na tom jogurtu tak malý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:makina píše:jj,už jsem psala,že sjem blbě koukala a je to taky šitverenika píše:Vereniko, já nechci kecat, ale mám dojem, že jsem se kdysi dívala na složení kostíků a zjistila jsem, že kostíky jsou v podstatě dobrá máme nahoře s křupinama a lentilkama.
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.No už ho nekoupím,je dost drahý a moc často ho nekupuji už teda nekoupím
Promin, já rozepsala příspěvek dřív, než jsi stihla napsat… Chtěla jsem si to ověřit na netu.
Jogurtům zdar. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je fakt šílený,nechápu proč vyrábí takový šunty,bych to zákazála,dala jasný normy na éčka,barviva,soli atd.,člověk aby chodil s tabulkou škodlivých výrobků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit