Jogurty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
6.10.10 10:59
Pipet píše:
Když dáví kousky, tak bílý s přesnídávkou třeba… V těch florianech kousky jsou - ovoce. Bez kousků jsou ty kunínské (myslím, že kunín), mají takový neatraktivní obal, malinový třeba je růžový a je tam bílým „Malinka“, ještě je Jahůdka, Meruňka a Borůvka myslím…

Kunín má nové obaly-mají je u nás teď na akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
6.10.10 10:59

Ty jihočeské ve skle? Ňám, ty zbožňuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:00

Mě ty ve skle přijdou kyselé a nechunají nám nikomu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
6.10.10 11:02

Jasně, každý má jiné chutě, nám zas nechutná sladká activie nikomu. Ani lipánky aspol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 11:03

a ty ve skle jsou s ovocem?mě to přijde jak marmeláda??já totiž jím pouze bílé jogurty,ovocnej :poblion: a chlap ten zas sní všechno takže jsem ve výběru jogurtů bezradná......myslela jsem jak dělám dobře že kupuji mámu a ted se tu od vás dozvídám že je to :poblion: a to už jí tak půl roku kupuji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 11:05

jedl pořád bílé ale ty už se mu přejedli a ty s kouskama ho natahují tak jsem sahla po mámě,ale už nesahnu......zkusíme tedy jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:07
dzarunka píše:
jedl pořád bílé ale ty už se mu přejedli a ty s kouskama ho natahují tak jsem sahla po mámě,ale už nesahnu......zkusíme tedy jiné

Zkus ty kunín,ty jsou bez kousků.Adama to taky natahuje někdy na :poblion:

Ty ve skle jsou taky s ovocem,jěště mu kupuju Revital ty jogurtový mlíka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:09

No teď jsem našla,že ty kostíky taky zahušťují škrobem :zed: :zed: jsem se musela přehlídnout,tak ten už tak často nedostane :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:12

Tady jsem našla ty nové obaly od Kunín jogurtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
6.10.10 11:15

Vereniko, jaký obsah tuku mají ty kunínské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.10 11:17
verenika píše:
AhojkyDObrá máma je bléé-promiň :mrgreen: když si přečteš složení tak je tam škrob a to bych nedávala-kupuju Jogobelu,Aktivii,Kostíky,Mullera,Hollandie..

Vereniko, já nechci kecat, ale mám dojem, že jsem se kdysi dívala na složení kostíků a zjistila jsem, že kostíky jsou v podstatě dobrá máme nahoře s křupinama a lentilkama.
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:19
makina píše:
verenika píše:
AhojkyDObrá máma je bléé-promiň :mrgreen: když si přečteš složení tak je tam škrob a to bych nedávala-kupuju Jogobelu,Aktivii,Kostíky,Mullera,Hollandie..
Vereniko, já nechci kecat, ale mám dojem, že jsem se kdysi dívala na složení kostíků a zjistila jsem, že kostíky jsou v podstatě dobrá máme nahoře s křupinama a lentilkama.
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.

jj,už jsem psala,že sjem blbě koukala a je to taky šit :-x No už ho nekoupím,je dost drahý a moc často ho nekupuji už teda nekoupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:21

Tak složení KUNÍN

Smetanový jogurt(smetana 10% tuku,jogurtová a aprobiotická kultura),borůvková složka 17%(cukr,borůvky,barvivo:antokyan,aroma)

Energetická hodnota-575kJ/138kcal

proč to píšou na tom jogurtu tak malý 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.10 11:28
verenika píše:
makina píše:
verenika píše:
Ale fakt nechci dělat fámy a možná třeba už změnili složení, nekupuju, tak nevím.
jj,už jsem psala,že sjem blbě koukala a je to taky šit :-x No už ho nekoupím,je dost drahý a moc často ho nekupuji už teda nekoupím :mrgreen:

Promin, já rozepsala příspěvek dřív, než jsi stihla napsat… Chtěla jsem si to ověřit na netu.
Jogurtům zdar. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 11:32

to je fakt šílený,nechápu proč vyrábí takový šunty,bych to zákazála,dala jasný normy na éčka,barviva,soli atd.,člověk aby chodil s tabulkou škodlivých výrobků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí