Jogurty

15054
6.10.10 10:39

jogurty

jaké dáváte 2-letým dětem jogurty?já dobrou mámu protože píší bez konzervantů ale.....já se v těch éčkách vůbec nevyznám a ani mě moc nebaví je studovat na každém jogurtu zvlášť proto se chci s váma poradit.....je vůbec ta Dobrá máma vhodná,jaké ještě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.10.10 10:41

ahoj, my máme teda necelý rok a půl a dáváme jogurty z Valašské mlékárny, Hollandie a Floriany - červené - neodtučněné. Dobrá máma nám nechutná a malé taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.10 10:42

A co bílý jogurty (ale i tady je potřeba číst, ovšem není jich takové množství) - Holandie, choceňák atp. a ochutit si je podle svýho? Máš pak nad tím přehled:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 10:46

ještě jsem zapomněla napsat že mi jogurty s kousky nesní,dáví mi je..... :nevim: a v té mámě nejsou a bílé baští ale nevím co bych mu do nich měla dát když mi dáví ty kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 10:49

Ahojky

DObrá máma je bléé-promiň :mrgreen: když si přečteš složení tak je tam škrob a to bych nedávala-kupuju Jogobelu,Aktivii,Kostíky,Mullera,Hollandie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.10.10 10:49

Tak mrkni na složení, nejlíp jen mlíko a jogurtové kultury (plus pak třeba nějaká ta ovocná složka, taky kupuju ochucené) Kde je škrob, nebrat. Mi teda dobrá máma vůbec nechutná, ani Kostíci a podobné, je to úplně umělohmotné. Kupujem červené floriany, někdy ten valašský nebo kunín smetanový, podle toho který je třeba zrovna ve slevě a tak. Prostě smetanový a kouknu na složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
6.10.10 10:51

Tak mu do bílých jogurtů dej přesnídávku, když ti nesní kousky.Jinak jsem koukala na testy jogurtů, tak nejlíp ze všech vyšla Jogobella a Florian.Nebo mu ty kousky z jogurtů vyndej, zase tolik jich tam neni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511

ahoj, tak já o tomto již přemýšlela a jsem rozhodnutá dávat(aspoň ze začátku) jogurt ve skle

• jihočeský živý jogurt od firmy AGRO-LA Jindřichův Hradec obsahuje jen mléko a jogurtovou kulturu+ovoce.

Později určitě plnotučné, žádné light věci. Nám chutnají Floriany, pak třeba kysané smetany s ovocem, ale dobrá máma určitě neee, ani jiné různě krásně barevné výrobky „pro děti“ třeba kostíci a různý lentilky v tom brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Když dáví kousky, tak bílý s přesnídávkou třeba… V těch florianech kousky jsou - ovoce. Bez kousků jsou ty kunínské (myslím, že kunín), mají takový neatraktivní obal, malinový třeba je růžový a je tam bílým „Malinka“, ještě je Jahůdka, Meruňka a Borůvka myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 10:52

zkusíme tedy nějaký co radíte ale jestli jsou tam kousky tak mi to vyzvrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650

no, dobrá máma vyšla v testech dost špatně…
nejlepší pro prcky jsou Holandie, choceňský jogurt, florian, valašská mlékárna. stačí se podívat, jaké to má složení - nejlepší je když tam je mléko a jogurtová kultura hned na prvním místě… složení se píše od složek, kterých je tam nejvíc po ty, kterých je nejméně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198

Tak Dobrá máma vyšla před několika lety jako jeden z nejnevhodnějších jogurtů pro děti - je to „rádoby jogurt“. Ale upřímně, starší syn ji svého času měl rád a občas jsem mu ji kupovala. Teď už ji nemusí.

Moje děti 2 a 4 roky, jedí bílou Activiu, buď tu sladkou nebo úplně bílou, občas koupíme nějaký jiný výrobek od Activie - např. „tvarohovou“, občas kupujeme Florian, choceňský jogurt, jogurty ve skle a občas i Pribináček nebo Bobík - staršímu, mladší tyto sladké krém nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 10:53
dzarunka píše:
ještě jsem zapomněla napsat že mi jogurty s kousky nesní,dáví mi je..... :nevim: a v té mámě nejsou a bílé baští ale nevím co bych mu do nich měla dát když mi dáví ty kousky

Rozmačkaný banán,nebo zkus Tvarohovou aktivii vanilkovou,Jěště Kunín jogurty mě napdaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 10:53

ještě mi někdo radil ty jogurty ve skle ale tam je marmeláda ne??nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
6.10.10 10:54
PeBa píše:
ahoj, tak já o tomto již přemýšlela a jsem rozhodnutá dávat(aspoň ze začátku) jogurt ve skle
  • jihočeský živý jogurt od firmy AGRO-LA Jindřichův Hradec obsahuje jen mléko a jogurtovou kulturu+ovoce.

Později určitě plnotučné, žádné light věci. Nám chutnají Floriany, pak třeba kysané smetany s ovocem, ale dobrá máma určitě neee, ani jiné různě krásně barevné výrobky „pro děti“ třeba kostíci a různý lentilky v tom brrr.

jojo, taky jsem měla takováhle předsevzetí :mrgreen: :mrgreen: ale kolem třetího roku klárka objevila kostíky a tak je občas musím koupit taky. ale ze začátku jsem to držela na kvalitních jogurtech. jen uvidíš, jestli ti ty skleničkové bude jíst - jsou dost kyselé, i když se zamíchají s ovocem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí