Jogurty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17866
6.10.10 12:49

Tak to má výhodu :wink: Naše nejmladší je malinká, málo roste a kdyby si ještě libovala ve smetaně a šlehačce, je jak kulička :-D Jsou jí taky tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.10.10 12:50

Eliško, všeho s mírou. Když jim ty smetanové chutnají, občas dám. Zakazovat jim to nebudu. Když nechutnají, rvát taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
6.10.10 12:54

JJ, :palec:
Já teda s podivem vidím, že naše nejstarší, kterou jsem nejvíc cepovala s jídlem (prvomatka, všechno načtený :lol: ) a celkem vydržela jí nedávat nezdravosti, tak má nejzdravější jídelníček a to si už vybírá sama. Hnusí se jí kola, není na tučný ani na sladký (jako jediná z dětí), miluje zeleninu (vesměs jako asi jediná z dětí bohužel). No ale asi to není pravidlo, pevnej zdravej stravovací režim a zakazování nezdravostí se asi může projevit i naopak „zakázané ovoce nejlíp chutná“. Jsem měla asi štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 12:58
Eliška píše:
Tak to má výhodu :wink: Naše nejmladší je malinká, málo roste a kdyby si ještě libovala ve smetaně a šlehačce, je jak kulička :-D Jsou jí taky tři.

Ady je zase čahoun a hubeňour,spaluje asi velice dobře.

taky takový jídla nevařím každý den.My s manžou jsme poněkud jiné postavy tak máme hodně těstoviny,brambory…Knedlík a omáčku tak 1× za 14 dní.Ve školce to mají taky tak :wink:

Na svačiny má většinou ovoce dopol.i odpol. k tomu teřba kousek bábovky nebo perníku.Doma dělám pudink,tyhle smetaňáky mají teď na akci.Nakupuji jen u nás takže to co je na akci a dá se to pozřít tak má.Minulý měsíc to byli aktivie :wink:
Ráno má třeba misku nesquika s plnotučným mlíkem
Zeleninu a ovoce abych odebírala od velkoskladu 8-o :lol: Jsem teda moc ráda :srdce:

A jak to máte se sladkostma?Já nedávám skoro čokoládu,jinak má cucací bonbony a občas gumový medvídky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.10 13:00

Mě spíš ty ochucované jogurty přijdou i dost sladké. Kolikrát si ho říznu ještě bílým jogurtem a jsem spokojená. Miluju třeba Lipánka (nebo Bobíka? Prostě toho „lepšího“) maxi duo smíchanýho s jedním bílým jogurtem. Přijde mi to akorát. Ale každej má jiný chutě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 13:02

Bobík mi přijde fuj,Lipánek duo kako vanilka-ňam.Ten jahodovo vanilkový je umělotina :poblion: Už to teda ničím neředím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 22:19

Teď jsem povečeřela floriana a je tam taky škrob 8-o :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.10 07:38
verenika píše:
Teď jsem povečeřela floriana a je tam taky škrob 8-o :-x

Schválně jsem se šla podívat do ledničky :lol: a škrob je tam jako zahušťovadlo té ovocné složky. Ve složení píšou lískové oříšky 7% nebo kolik a škrob je až za tím.
Takže škrobu je tam méně než 7% z té ochucovací složky, která má 15% z celého kelímku a to není taková hrůza. Kdyby byl bílý florian (neviděla jsem), byl by bez škrobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
7.10.10 11:19
verenika píše:
A jak to máte se sladkostma?Já nedávám skoro čokoládu,jinak má cucací bonbony a občas gumový medvídky atd

U nás se sladkosti nekupujou vůbec. Pokud doma něco máme, tak to dostali třeba ve škole, když měl někdo narozky, nebo od babiček a spol, ale vydrží to veeelmi dlouho. Co se týče třeba adventních kalendářů, můžu přesvědčovat babičky, jak chci, že jeden pro jednoho stačí, ne, každá babička chce, aby měli kalendář i od ní, takže to pak stejně doma nedostanou(teda dostanou jeden) a časem ty přespočetný vyhodím, je to vesměs hnusná „čokoláda“. Snažila jsem se je v minulosti udat, ale podobně to funguje asi ve všech rodinách a aj děti v DD adventní kalendáře měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.10.10 18:03

tak jsme zkusili plno jogurtů a zatím u nás vyhrává kunín :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.12.10 19:16
dzarunka píše:
jedl pořád bílé ale ty už se mu přejedli a ty s kouskama ho natahují tak jsem sahla po mámě,ale už nesahnu......zkusíme tedy jiné

Já naší malé ( 16. měsíců) kupuju taky Dobrou mámu, baští ji už asi od 8. měsíce a dokonce mi ji doporučila dětská doktorka. Doporučila mi Dobrou mámu nebo Activii. Activku nedávám, bůhví co to v těch dětských bříškách provede, když jí tak strašně reklamujou na „dobré zažívání“. Ale mámu malá baští a moooc jí chutná. Např. vůbec nejí Lipánky, Bobíky a tomu podobné, sladké jogurty jí nechutnají. Ještě jakž takž Tvaroháček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.12.10 19:20
Pipet píše:
verenika píše:
Teď jsem povečeřela floriana a je tam taky škrob 8-o :-x
Schválně jsem se šla podívat do ledničky :lol: a škrob je tam jako zahušťovadlo té ovocné složky. Ve složení píšou lískové oříšky 7% nebo kolik a škrob je až za tím.
Takže škrobu je tam méně než 7% z té ochucovací složky, která má 15% z celého kelímku a to není taková hrůza. Kdyby byl bílý florian (neviděla jsem), byl by bez škrobu.

V dobré mámě je taky škrob jen jako zahušťovadlo, a ještě ke všemu kukuřičný škrob je neškodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
18.12.10 13:33

Teď jsem naší malý kupovala v Tescu jogurty Jo od Yoplait, jsou přímo pro děti a bez éček a konzervantů - a moooc dobré! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 23:51

Dobrý večer, dneska jsem si všimla že jsem pred 2mesici koupila monte zott xxl, a že ma ještě trvanlivost do 17.12,myslite ze je to možné? Dítě mi to odpoledne snědlo. Asi tomu nemohlo nic být? Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 23:56

Dotaz

Pěkný večer, pred delší dobou jsem koupila dezert od monte a dneska jsem si všimla že ma ještě zaruku az dom17.12,myslíte ze je to možné? Dítě to odpoledne snědlo tak tomu snad nic být nemohlo.Co mylite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí