Jogurty...jak často, atd...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jogurty...jak často, atd...
Ahoj, jak často dávátě dítkám jogurt? Já dávám denně, ale včera se nad tím má kamarádka pozastavila, že mléčné by tak často neměla. Dávám ho odpol., dopol je ovoce.
A dáváte ho studený z lednice, nebo ho necháte „orazit“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jogurt dávám denně a k tomu i další mléčné výrobky ![]()
No a k té teplotě jogurtu,vždycky ho dám do mističky a pak do něj dávám ovoce,cereálie nebo tak,takže než to připravím,tak už není tolik studený:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,memu chlapeckovi je 15 mesicu a ja myslim ze to nevadi ja ho taky davam denne.Ja ho vyndavam aby nebyl tak studeny to neni dobry kdyz je uplne ledovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Helence jsme dávali denně, dnes někdy nahradíme jiným mléčným výrobkem, ale má každý den něco.
Mareček ještě jogurty nedostává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám jogurty,ale já kupuji od nestle,a hami,ty se nemusí dávat do lednice.jinak jsem zkoušela i activii.Taky je dávám každý den,u nás je to snídaně a svačina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt denně od 6m, nejdříve bílý s mačkaným ovocem (ochutí i zahřeje), od asi roka ochucené klidně z lednice. A k tomu sýry, mléko a další mléčné výrobky, nechápu proč omezovat. Jogurty nejlépe „živé“, „trvanlivé“ nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denně dva. Ale jeden = 100g. Malej nechce přes den mléko, pije jen v noci ve spánku, takže momentálně pije 2× v noci mléko (cca 150ml na dávku), snídaně jogurt s něčím, odpolední svačina jogurt s něčím, večeře kaše. Takto mu aspoň nahrazuju mléko přes den, mléčné dávky malé dítě potřebuje (máme 7 měs.). Tím něčím v jogurtu myslím trochu ovocné přesnídávky, drcené piškoty nebo dětské sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit