Příkrmy a UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrmy a UM
ahoj holky,jsem tu nová…čtu tady problémy s příkrmy,a taky v tom docela tápeme,malý má 5,5 měsíce,týden dáváme příkrmy,zatím papá krásně(celou skleničku 125ml),nevím ale zda ho mám dolít mlíčkem??sme na UM,normálně jsme dávali po cca 4 hodkách 160ml 5× denně,je docela cvalíček,takže sme nepřídávali,ale ted mám zmatky s těma příkrmama,jestli už zavést i kaši na noc,nebo ovoc.přesnídavku, zkrátka nevím ,kdy teda dávat mlíčko.nechci nějak moc narušit ty intervaly,a aby njak nestrádal…díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já už bych UM nedávala, když tak pěkně jí. Myslím, že 125 ml je plnohodnotné jídlo.
Ale dala bych obyč vodu na žízeň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky Efčo, ale kolikrát potom dávat UM??četla sem,že maminky dávají i přesnídávku na sváču a večer kaši…jsem z toho fakt zmatená,někde sem zase četla,že děti v tomto věku jedí tak 2-3 lžičky a pak se musí dolít UM.nášemu prckovi to chutná,ale pak prostě nevím jestli to dát místo jedné dávky mlíčka,aby mu nechybělo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím prosím kolika um mám doplnit příkrm? Teprve začínáme. Když sní třeba 20g tak dat o 20ml UM méně? Takhle v poměru dokud nesní tolik gramů příkrmů co dávám mléka? ![]()
Když dám co sní tak se přejí a pozvrací ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím prosím kolika um mám doplnit příkrm? Teprve začínáme. Když sní třeba 20g tak dat o 20ml UM méně? Takhle v poměru dokud nesní tolik gramů příkrmů co dávám mléka?
Když dám co sní tak se přejí a pozvrací
Takhle podrobné jsem to neřešila. UM bych nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím prosím kolika um mám doplnit příkrm? Teprve začínáme. Když sní třeba 20g tak dat o 20ml UM méně? Takhle v poměru dokud nesní tolik gramů příkrmů co dávám mléka?
Ty jo, co blázníš, takhle odečítat. Já dala malé příkrm a normálně třeba 120ml, kolik mi sní. Buď si vzala nebo ne, kde tě napadlo to odečítat..😂 😂 pokud to zvrací, nedávej mu hned, ale až si řekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych dala kolik vypije. Každé dítě je jine a vyžaduje jinou dávku. Hlavně ať je spokojene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nech to na miminku, dej prostě tolik, kolik jsi zvyklá, uvidíš, kolik vypije. Neboj, dítě se samo jen tak nepřejí, když jí to nebudeš nutit. Můžeš na začátku i zkusit opačné pořadí, nejdřív UM (ať se zasytí - paradoxně některé děti jedí o dost lépe, když jsou syté a spokojené, hladové třeba nemají chuť zkoušet jakési novinky
) a pak nabízet příkrm. Ale je to úplně na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit