Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtela jsem se zeptat uzivatelek techto kocarku, jak jsou spokojene. Uz jdeme do finale a vybirame z techto dvou. Moc dekuju za reakce
![]()
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayVěřím tomu, že Britax je pro dítě víc pohodlný. Pokud tedy pak nemáte zálusk na jiný sporák. ![]()
Ja mam joolz a jsem spokojena po vice nez 13 mesicich moc. Krasne se ovlada, je lehky ( zvednu ho do stare tramvaje sama i s ditetem), jednoduse se sklada, jednoduse se cisti. Najezdim s nim cca 20 km tydne a nic nevrze, nic se nerozbilo. Nevyhoda maly kosik.
@tina1979 píše:
Ja mam joolz a jsem spokojena po vice nez 13 mesicich moc. Krasne se ovlada, je lehky ( zvednu ho do stare tramvaje sama i s ditetem), jednoduse se sklada, jednoduse se cisti. Najezdim s nim cca 20 km tydne a nic nevrze, nic se nerozbilo. Nevyhoda maly kosik.
dekuju za reakci, a jakou mas barvu a kolik penez te vysel jestli se muzu zeptat. Dekuju ![]()
@lilianag stribrny(svetle sedy) se stribrnou konstrukcii. Kupovali jsme kocarek se spotovni sedackou, korbicku, slunecni clonu, adapter na maxi cosi autosedacku, tasku - celkem za 23 577.
Ty jo, to je ale krasna cena! chceme presne tutez vybavu akorat misto tasky fusak. Cenove jsou stejne. Jsem zvedava na kolik mi kocarek u nas v obchode naceni.
![]()
@lilianag no vidis ten fusak jsme pak jeste dokupovali na to jsem zapomnela. Kocarek jsem kupovala v kocarky kladno tehdy tam vysel nejlevneji, zbytek v malviku a babiez.