Joolz day, nebo Britax affinity?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
24.9.14 10:06

Joolz day nebo britax affinity?

Ahojky, chtela jsem se zeptat uzivatelek techto kocarku, jak jsou spokojene. Uz jdeme do finale a vybirame z techto dvou. Moc dekuju za reakce :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
24.9.14 10:38

Věřím tomu, že Britax je pro dítě víc pohodlný. Pokud tedy pak nemáte zálusk na jiný sporák. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2762
24.9.14 11:08

Ja mam joolz a jsem spokojena po vice nez 13 mesicich moc. Krasne se ovlada, je lehky ( zvednu ho do stare tramvaje sama i s ditetem), jednoduse se sklada, jednoduse se cisti. Najezdim s nim cca 20 km tydne a nic nevrze, nic se nerozbilo. Nevyhoda maly kosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.9.14 11:46

Kamaradka ma Affinity a je moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.9.14 14:09
@tina1979 píše:
Ja mam joolz a jsem spokojena po vice nez 13 mesicich moc. Krasne se ovlada, je lehky ( zvednu ho do stare tramvaje sama i s ditetem), jednoduse se sklada, jednoduse se cisti. Najezdim s nim cca 20 km tydne a nic nevrze, nic se nerozbilo. Nevyhoda maly kosik.

dekuju za reakci, a jakou mas barvu a kolik penez te vysel jestli se muzu zeptat. Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
24.9.14 16:47

@lilianag stribrny(svetle sedy) se stribrnou konstrukcii. Kupovali jsme kocarek se spotovni sedackou, korbicku, slunecni clonu, adapter na maxi cosi autosedacku, tasku - celkem za 23 577.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.9.14 22:03

Ty jo, to je ale krasna cena! chceme presne tutez vybavu akorat misto tasky fusak. Cenove jsou stejne. Jsem zvedava na kolik mi kocarek u nas v obchode naceni. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
25.9.14 08:01

@lilianag no vidis ten fusak jsme pak jeste dokupovali na to jsem zapomnela. Kocarek jsem kupovala v kocarky kladno tehdy tam vysel nejlevneji, zbytek v malviku a babiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí