Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím potřebovala bych poradit kočář pro dvouletého (92 cm, 13kg) na odpo spaní na zahradu, nemusí mít buhví jaké jízdní vlastnosti, hlavně aby byl dost dlouhý, aby malému netrčely nožky ven a vlezl se i s fusakem.. normálně kočárek už skoro nepotřebujeme, ale po obědě si syn prostě rád dáchne dvě hodinky pod višní.. ![]()
Děkuji předem za Vaše rady.
Já měla v té době golfky Maclaren Techno XT a malej v nich pohodlně spal na balkóně do dvou let denně po obědě klidně i tři hodinky ![]()
Nějaký kočár z 80.let,to byly velké kočáry, když to chceš jen na zehradu
@mojmira @lydynka jojo nějakou starou libertu, ideálně tuhle
http://detsky-bazar.megainzerce.cz/…08014152.jpg
Tak dvouletýho bych asi do staré liberty nedávala, hrozí, že se vzbudí a vyleze (spadne) z ní. Měla jsem ji pro malého u našich na zahradě, když byl mimino, ale od půl roku, co už sebou mrskal a obracel se, jsem tedy dávala do sporťáku ![]()
Myslím že velký kočárky jen tak na přespání na zahradě byly třeba Takka. Měla jsem takový ten tank a byl ohromný ![]()
Velký je i sporťák dorjan danny sport prestige, má určitě přes 100 cm vevnitř. Stačil by nějaký co nejlevnější na bazaru, ony ty sportovní korby nejsou ani moc používané většinou.
Nejvetsi co jsme meli byl Concord Fusion, kocar jak obyvak rikal chlap ![]()
Novější verze Concord Fusion má víc jak 110 cm, ale po bazarech je i starší a ta má něco kolem 100. Verano Long sportovní nástavba 100.
Firkon verano long, ma obrovkou korbicku i sportak… kluk v 2 a pul letech se mi tam porad vleze…