Joomla - tvorba webu polopatě

3157
21.8.12 08:24

Joomla "polopatě"

Chtěla bych poprosit o radu někoho, kdo rozumí tvorbě webu.. Mám udělané webové stránky ve Front page a přes webhosting c4.
Dost špatně se mi ty stránky aktualizují a slyšela jsem chválu na „Joomla“ tak jsem chtěla udělat stránky přes tento redakční systém. Takže jsem všechno nainstalovala, nahrála ty souboru na FTP, kde mám stránky, nahrála jsem to do zvláštní složky, pak jsem udělala instalaci podle návodu a vypadalo to že všechno proběhlo ok.

A teď asi úplně nejblbější dotaz - CO TEĎ? Vůbec nechápu co dělat, nebo jak se dostanu do nějaké administrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2153
21.8.12 08:46

Zadej adresu stránky/administrator (tedy třeba www. mojestranka. cz/administrator), objeví se přihlašovací formulář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
21.8.12 10:15

Ja ti poradim pouzi radsej drupal, joomla ma velke bezpecnostne diery ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.8.12 11:24

Myslím, že s drupalem si v tomto směru moc nepomůže… Navíc pro běžný jednoduchý web je zbytečně naddimenzovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
21.8.12 13:22

Díky holky, já jsem to zadávala ale nefungovalo to, pak mi docvaklo, že je to tím, že mám ještě tu složku novou na to vytvořenou, takže jsem to musela zadat ve formátu www.neco.cz/…dministrator.

No tak jsem se do toho dostala, ale jsem z toho na větvi, vůbec nevím jak začít, kde jsou nějaké šablony, jak ten web naplnit, jak udělat menu, přijde mi to strašně nepřehledné.. Takže asi zůstanu u toho co už mám udělané :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.8.12 14:14

K čemu mají ty stránky sloužit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.8.12 11:55

@Elke no co ti ja viem, nebude musie riesit zabezpecenie ktore je na joomle nulove :-)) v drupalu robim aj jednoduche aj tazsie projekty, nepride mi to komplikvanejsie ale ked uz sa to nauci tak z toho ma aspon nieco, ked sa nauci joomlu tak co s tym jako?? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
28.8.12 14:36

@pata308 na drupalu mi běží jeden web. nebýt toho, že do zpracování grafiky jsem dala příliš mnoho práce a nechce se mi to předělávat, už by na něm neběžel. Hacknout se ho nějaké dobré duši podařilo 2×… takže asi tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová