Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti když má můj jokšír pořád čumáček mokrej od očíček. Prostě mu to teče po tom čumáčku. Vystříhaný okolo očíček a na čumáčku jsme. Tak nevim čim by to mohlo být, popřípadě co by mohlo pomoci. Každá rada dobrá
díky dík
![]()
Borová vnda je taky dobrá. Jinak tohle plemeno na to trpí bohužel.
Jeden z důvodů by mohlo bejt právě to stříhání. Tyhle pejskové se nemají stříhat u očíček a na čumáčku, páč jim ty chloupky tvrdnou a píchá je to do očí a proto slzí. Je lepší to nechat delší
.
@Libuník tak jak pise @Alises, nestrihat na cumaku kolem oci… nez to doroste aby lehly tak to bude boj ja davala na vlasky na cumaku gumu of Got2be aby to udrzela „na prdelku“ a nezvedaly se a nepichaly do oci… na umyvani ocek od te zahnedle barvy je super gel od Héra
@Alises ten je luxusni
pri pravidelnem kazdodennim pouzivani vybeli uz „zazrzle“ vlasky a posleze je udrzuje ciste ![]()
ted mam kluky chudaky hodne zanedbane ( pri dvou detech (22m a 2m) nejak nestiham
) ale jen co se to trosicku uklidni tak je musim zase vzit do parady a ostrihat si je a poradne umyt ocka a udrzovat je ![]()
takhle krasni bli kdyz jsem na ne mela vice casu
@Verylka Jsou krásnýýý
. Já mám jorka teprve od listopadu a ještě bojujem s venčením a teď zoubky do toho nás trápí
.
Každopádně ten gel koupím určitě. Očka nám též slzej. Hlavně všichni furt ať ho ostříhám
, tak jsem ho blbec nechala ostříhat a vypadá hrozně.
Už se těším až mu to doroste a budem ho jen zastřihávat.
To musí být mazec s tak malejma dětma a k tomu dva pejsky a ještě tyhle o které člověk musí tak pečovat.
@Alises jork by se nemel strihat minimalne do pul roku prptoze do te doby nema vyvinuty termoregulacni system ![]()
![]()
prekvapive se to da ale neni na ne na chudaky tolik casu jako kdyz kluci nebyli
jj Miky ma malicke rodice (maminka mela 1800g a tatinek 1400g) a Mike ma cca 1500g
@Verylka To jsem ani nevěděla, ale to bylo naposledy co jsem ho stříhala. Budu mu to nechávat dlouhé, páč to jim sluší stejně nejvíc
. On ten náš se narodil na začátku srpna. Ostříhaný je krátce tak to mu možná už půl roku aj bylo ![]()
Tak to je opravdu hodně maličký. Já chtěla taky malého, ale byla jsem ráda, že jsem vůbec sehnala jorka. Nikdy bych netušila jakej to je problém sehnat psa. Kolikrát mi nechtěli prodat psa jen proto, že jsem ho nechtěla na chov
.
@Alises jjj je to tak… ja si je striham sama doma tak jak se mi libi cili kulata hlavicka s culikem, zadnes trihani kolem oci, vystrihane telicko a dlouhe nozicky
ja uz bych malickeho psa nechtela ani nahodou… Miky ma Luxaci pately, vet me doslova ukecal k peracim takze jsem vyhodili 15000,– a psovi se to stejne zpet vratilo ne-li jestli to nema jeste horsi nez pred operaci pac ted mi pr kazde zmene pocasi skoro nechce chodit