Zápach moči od kočky

7065
21.2.14 10:17

Zápach moči od kočky

Zdravím už Vážne potřebuji pomoc!
Naše kočka stará rok začala sem tam očurávat sedačku na které sedíme! Drhnu, ale nemůžu se zbavit zápachu toho čpavku. Nemáte někdo zkušenosti?
Má svůj cháchod na záchodě, kde má stále otevřeno já už opravdu nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
G12
21.2.14 10:19
@Jannys píše:
Zdravím už Vážne potřebuji pomoc!
Naše kočka stará rok začala sem tam očurávat sedačku na které sedíme! Drhnu, ale nemůžu se zbavit zápachu toho čpavku. Nemáte někdo zkušenosti?
Má svůj cháchod na záchodě, kde má stále otevřeno já už opravdu nevím :-(

myslím, že existují nějaké bylinkové přípravky odpuzující kočky. Tak co tím postříkat tu sedačku?

• Citovat
  • Upravit
7065
21.2.14 10:20

@G12 o tom jsem vůbec neslyšela. Budu muset až malej půjde spát pořádně vydrhnout tu zatracenou sedačku jsem opravdu zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.2.14 10:20

@Jannys tak to nezávidím. U nás nepomohlo vůbec nic - kočku vyšupnout a vyměnit sedačku (ale měli jsem dům, kočka hold musela být venku)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
21.2.14 10:21

@martina.se No popřemýšlím, příbuzní mají rodinný dum a dvorek zkusím se jich zeptat zda-li by si kočku nevzali, když jí budu kupovat granule. tohle mě ničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
21.2.14 10:22

Zkus si zadat odpuzovače koček, jakési spreje se prodávají

• Citovat
  • Upravit
14856
21.2.14 10:24

Jsem se musela juknout, jak můžu smrdět oči kočcce :mrgreen:

jako za gauče to asi nedostaneš :think:, to je čalouněnej a pusti tam plnou dávku?

je kastrovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.2.14 10:27
@Jannys píše:
@martina.se No popřemýšlím, příbuzní mají rodinný dum a dvorek zkusím se jich zeptat zda-li by si kočku nevzali, když jí budu kupovat granule. tohle mě ničí

u nás začala potvůrka žárlit - zkoušeli jsme fakt všechno, ale musela jít z domu (do garáže :mrgreen: ). Tam měla pelech, vrátka pro volný běh ven. Sice pár dní seděla na parapetu, vřeštěla, ale nešlo to.. pak si zvykla, žije tam doteď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.2.14 10:27

Jinak bych zkusila dát do spreje na kytky vodu, a vždy když se tam kočka bude blížit, ji postříkat. Zvážila bych i gauč dočasně zakrýt foliíí, co se používá na malování, to bude šustit a nebude se jí to líbit.

tak zkontrolujte, jestli ma záchudek na klidném místě a jestli jí tam něco neruší.

může se vám tím snažit něco říct. Nežárlí na dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
21.2.14 10:29

:mrgreen: podle nadpisu jsem si pripravovala neco o zanetu oci :mrgreen:
jestli je to kocka, tak to casem a castym omyvanim vyprcha, nebude to hned.
kocour, nekastrovanej, to by bylo na vyhozeni:-)

• Citovat
  • Upravit
7065
21.2.14 10:33

@suik s malým si hraje je přítulná nevadí jí takhle nic a není to tedy každý den, ale sem tam… budu s tím muset něco začít dělat tohle se nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.2.14 10:37

Pokud je kastrovaná, neměla by to dělat…než si koupíš ten odpuzovač koček, tak funguje celkem i ocet…ze začátku so smrdí, ale vyčpí to…kočky to odpuzuje…blbý je, že na jednom místě je „odpudíš“ sprejem a ony začnou značkovat jinde… :nevim: nám pomohla až kastrace.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
21.2.14 10:38
@suik píše:
Jinak bych zkusila dát do spreje na kytky vodu, a vždy když se tam kočka bude blížit, ji postříkat. Zvážila bych i gauč dočasně zakrýt foliíí, co se používá na malování, to bude šustit a nebude se jí to líbit.

tak zkontrolujte, jestli ma záchudek na klidném místě a jestli jí tam něco neruší.

může se vám tím snažit něco říct. Nežárlí na dítě?

tak naši kocouři MILUJÍ COKOLIV CO ŠUSTÍ…jak je igelitka někde na zemi, na sedačce, už v tom leží… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6727
21.2.14 10:39

Tak my mame 2letou cicnu a v pohode. Jsem musela kouknout, ten nazev se mi zamlouval :mrgreen: akorat tou folii si nejsem jista, nase kocka miluje vse sustive, takze ta by tam pak chodila vic. Tudiz folii na gauc bych nedavala..zkusila byvh ten sprej..jeste se zeptam, co pouzivate na jeji wc? Pisek, hrudkovaci? Ci kaminky? Mne takhle cica chodila kadit do bot-priteli, zachod mela cistej a tohle delala par dni..kamosce to cica taky delala, kdyz nemela cisty wc, chodila po byte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
21.2.14 10:39

@Jitka1976 Ona kastrovaná není to je pravda já jsem myslela, že to takto mají jen koucouři co značku.
No jo, ale když jí vykastruju a pak mi to bude dělat znova? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný