Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím o radu. Dnes se mi svlékla krajta královská a na hlavě se jí udělala taková divná ranka, má tam i krev. Přikládám foto i když to není úplně dokonale vidět. Máte někdo zkušenost s něčím takovým? Děkuji za pomoc
Možná více trhla při svlékání naše užovka červená se vždy při svlékání otírá o kameny, co má v terárku
@Anulka Už jsem našla na FB skupinu chovatelů hadů, tam se jim to stalo také a po několika dalších svlečcích se to ztratilo tak snad to bude také tak. Prozatím budu mazat Betadine mastí ať to má čisté. Ale moc děkuji
Mivala jsem hroznyse a jednou mel takovou nehodu a mel na tele nekolik ran. Veterinar vyslovne zakazal jakykoliv masti! Delala jsem Gabince hypermanganovy koupele
le to neni tvuj pripad. Dokud se s ranou nic nedeje, nechala bych byt a radsi bych nicim nemazala.
@mayerka Nám už se to jednou stalo, trhl si kůži o kmen a veterinář nám právě tu batedine mast doporučil tak nevím…
@Tučňačka20 stačí mazat.. naše potvora si tohle udělala snad při každém svleku
prostě prdlá, vždycky se lekla a porvala.. ono to časem zmizí ![]()
@Tučňačka20 tak snad jo… u nás je to už pár let zpátky, třeba jsou dneska jiný postupy
jinak hádě je krásný, takovej prcíček, kolik měří?