Jsem už 3 dny protivná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.15 17:28

jsem 3 dny už protivná

Ahoj holky, už nevím, čemu to mám přisuzovat, jsem už 3 dny protivná, nikdy jsme taková nebyla, na všechny jsem zlá a protivná. menstruaci mám dostat až koncem příštího týdne, tak tím to asi nebude, a pokoušíme se o miminko, tak doufám, že ju ani nedostanu, nevím, čemu tu protivost přisuzovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
10.1.15 17:30

Pocasi?

Ja jsem protivna furt.

• Citovat
  • Upravit
12225
10.1.15 17:33

Tak nebuď protivná. Alebo o tom ty nerozhoduješ? Kto rozhoduje o tebe? Počasie? :roll: :zed: Skús za seba zobrať zodpovednosť, ako maminka to budeš potrebovať a nezhadzovať to na vonkajšie vplyvy. O tom, kým sme, čo hovoríme a čo konáme, o tom predsa rozhodujeme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 17:38

Na mě působí počasí. Sluníčko jsem neviděla už ani nepamatuji. Od rána jenom tma a musí se svítit a já to světlo umělý nemám ráda. Kdy už tohle počasí hnusný skončí. Nebo kdyby aspoň vylezlo jeden den sluníčko. To mě strašně nabíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.1.15 17:41

Protivná jseš proto, že čekáš menstruaci příštá týden, pokoušíte se o miminko a bojíš se jestli to výjde. Blíží se termín, kdy se rozhodne a stresuje tě to, asi už to parkrát nevyšlo. Rozhodně to není těhotenský příznak. Jinak přeji, ať ti to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.1.15 17:44

Pampeliško u nás (jih Moravy) svítilo dneska celej den, sice trochu fučelo, ale 16 st. Jak na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.15 17:47

Přisuzuj protivnost čemukoli, co manžel spoklne a omluví tě :-D proč jsi taková, to nevím, asi že je leden a 12 stupňů a k tomu vichr, že si to jaro stejně člověk neužije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 17:55
@jenika1 píše:
Pampeliško u nás (jih Moravy) svítilo dneska celej den, sice trochu fučelo, ale 16 st. Jak na jaře.
Četla jsem, že jste tam měli dneska krásně a Bratislava měla 17 st. Tady na západě je to šílený. Závidím vám, ale v dobrém. ;) U vás bývá vždy lepší počasí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.15 22:17

Co máš z toho já jsem taky poslední 3 dny protivná a nechápu proč, už jsem stíhla zeřvat mamku, sestru aji taťky, naštěstí manžela ještě ne :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová