Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nebuď protivná. Alebo o tom ty nerozhoduješ? Kto rozhoduje o tebe? Počasie?
Skús za seba zobrať zodpovednosť, ako maminka to budeš potrebovať a nezhadzovať to na vonkajšie vplyvy. O tom, kým sme, čo hovoríme a čo konáme, o tom predsa rozhodujeme my.
Na mě působí počasí. Sluníčko jsem neviděla už ani nepamatuji. Od rána jenom tma a musí se svítit a já to světlo umělý nemám ráda. Kdy už tohle počasí hnusný skončí. Nebo kdyby aspoň vylezlo jeden den sluníčko. To mě strašně nabíjí.
Protivná jseš proto, že čekáš menstruaci příštá týden, pokoušíte se o miminko a bojíš se jestli to výjde. Blíží se termín, kdy se rozhodne a stresuje tě to, asi už to parkrát nevyšlo. Rozhodně to není těhotenský příznak. Jinak přeji, ať ti to výjde.
Pampeliško u nás (jih Moravy) svítilo dneska celej den, sice trochu fučelo, ale 16 st. Jak na jaře.
Přisuzuj protivnost čemukoli, co manžel spoklne a omluví tě
proč jsi taková, to nevím, asi že je leden a 12 stupňů a k tomu vichr, že si to jaro stejně člověk neužije
@jenika1 píše:Četla jsem, že jste tam měli dneska krásně a Bratislava měla 17 st. Tady na západě je to šílený. Závidím vám, ale v dobrém.
Pampeliško u nás (jih Moravy) svítilo dneska celej den, sice trochu fučelo, ale 16 st. Jak na jaře.
Co máš z toho já jsem taky poslední 3 dny protivná a nechápu proč, už jsem stíhla zeřvat mamku, sestru aji taťky, naštěstí manžela ještě ne ![]()
Ahoj holky, už nevím, čemu to mám přisuzovat, jsem už 3 dny protivná, nikdy jsme taková nebyla, na všechny jsem zlá a protivná. menstruaci mám dostat až koncem příštího týdne, tak tím to asi nebude, a pokoušíme se o miminko, tak doufám, že ju ani nedostanu, nevím, čemu tu protivost přisuzovat?