Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takze jsi si udelala ostudu tim, ze jsi vlezla do hospody, kam on chodiva? To nejak nechapu
A co na tom chceš řešit? Chováš se jako stíhačka, tak si to asi o tobě lidi myslet budou, když je to fakt. A cos sledovala zprávou, že bez něj nezvládneš Silvestra, to ti měl zajistit společnost, nebo se cítit provinile? Prober se, lásku si nevynutíš, posbírej svoji hrdost a hoď to všechno za hlavu.
Tak celkem chápu, že ti vadí, že si děláš ostudu, ale děláš si ji sama, takže i sama budeš muset přestat, co jiného s tím… A upřímně, nevidím důvod, proč by měl být dnešek nějaký jiný než jiný den, jen protože je to poslední den roku a lidi ho slaví
co je na tom ke slavení?
@Marilyn.M jo,už dopoledne byli v hospodě a já si udělala ostudu, že jsem ho tem hledala ![]()
@Jandulanda ano tím, že jsem tam přišla a hned odešla. ![]()
@zrcadlo chovám se jako stíhačka, protože dnešek nezvládám.
@j.a.n.i1 je to silvestr
Proč to řešíš? tak jsi nakoukla a co? jaké ostuda, tá by byla kdybys byla nalitá a potácela se náměstím ![]()
Vymaž si jeho číslo, nešpehuj, začni žít
@Malaga jenže po mém odchodu si určo řekli, zase ho tady hledá, apod..jenže nejsou v mé kůži a neví jak mi je.
A sakra, to jsi se teda ztrapnila
jak to budeš řešit? mě by nebylo příjemný kdybych věděla že mě budou celý den řešit a pomlouvat. Nemůžeš se třeba přestěhovat?
@Anonymní píše:
Dobrý den,
prosím o zachování anonymity, i když nevím zda někteří známí co to budou číst, mě nepoznají, ale zkusím anonym. Prosím o jeho zachování.
Před vánocema se semnou rozešel, hodně mě to vzalo, byla jsem na to psych. špatně. Věděla jsem, že nebudu bez něj zvládat Silvestra.To jsem mu i napsala.
Bydlíme ve stejném městě a dnes dopoledne jsem ho viděla, naštěstí byl s mamkou a ségrou, takže jsem se musela ovládat, ale viděla jsem jak šly dom samy. Takže jsem si řekla, že asi bude tam a tam.Tak jsem šla do hospody kam chodívá, všichni o nás ví, že se nebavíme, on se semnu nebaví, že to ukončil.
Přišla jsem do té hospody a všichni jeho kamarádi/kamarádky tam byly, on tam asi nebyl.Jen jsem se tam podívala a hned odešla.
Dnešek nezvládam a jen sem si udělala v hospodě ostudu, po mém odchodu si určo řekli, že ho tam hledám. Jenže mě vadí, že jsem si udělala před nima ostudu.
Kolik ti je?
Dobrý den,
prosím o zachování anonymity, i když nevím zda někteří známí co to budou číst, mě nepoznají, ale zkusím anonym. Prosím o jeho zachování.
Před vánocema se semnou rozešel, hodně mě to vzalo, byla jsem na to psych. špatně. Věděla jsem, že nebudu bez něj zvládat Silvestra.To jsem mu i napsala.
Bydlíme ve stejném městě a dnes dopoledne jsem ho viděla, naštěstí byl s mamkou a ségrou, takže jsem se musela ovládat, ale viděla jsem jak šly dom samy. Takže jsem si řekla, že asi bude tam a tam.Tak jsem šla do hospody kam chodívá, všichni o nás ví, že se nebavíme, on se semnu nebaví, že to ukončil.
Přišla jsem do té hospody a všichni jeho kamarádi/kamarádky tam byly, on tam asi nebyl.Jen jsem se tam podívala a hned odešla.
Dnešek nezvládam a jen sem si udělala v hospodě ostudu, po mém odchodu si určo řekli, že ho tam hledám. Jenže mě vadí, že jsem si udělala před nima ostudu.