Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
a víš že za stíhačku seš tak jako tak?
myslíš že se kámošům nesvěřil s tím jak ho pronásleduješ smskama a že tě musel hrubě utnout?
hele za mě už ostudu nejspíš máš a tak je fuk, jestli jsi strčila čenich do hospody nebo ne…
zavolej kamarádce a jdi se bavit.. svět nekončí jen proto že tě nějakej chlap nechce
souhlasím.
Že je ti trapně (bez ohledu na důvod), to chápu, zažili jsme si to všichni. To přejde za pár dní
. A co je špatného na tom, že jsi stíhačka? Tak máš takovou povahu, každý jsme nějaký. Co bys chtěla, aby si o tobě mysleli?
@Anonymní píše:
@D. C. aby si o mě nemysleli nic
Umíš čarovat? Trápit se kvůli něčemu, co nemůžeš nikterak ovlivnit, je opravdu hloupé. Už toho nech a jdi něco dělat. ![]()
@Anonymní píše:
Vždycky si budou něco myslet. Ty si o nich také něco myslíš, třebaže namítneš, že si nemyslíš nic
.
@Anonymní píše:
@jdukolem já půjdu, ale bude mi chybět.
ale on neni takový jako každý druhý, on je vyjmečný.
tak poděkuj v duchu že ses s ním mohla na chvíli sejít a pobývat a že ses měla šanci něco naučit do budoucna
@Anonymní píše:
to že si „myslí“ (spíš jim to fakt srdečně jedno), sis zavinila sama.
Tak to ber jako poučení pro příště.
Nechci nijak zlehčovat tvůj smutek, ale takhle umanutě dokola řešit něco, co nejen že nezměníš, ale třeba to tak ani není… zajímalo by mě, jak řešíš opravdu důležité věci…
Bože… běž si lehnout a silvestra prospi. Ráno moudřejší večera
![]()
Jestli tahle diskuse není vtip, tak je to vážně na doktora. Zakladatelko, jak dlouho že nejste spolu? Vážně není normální, když někdo pronásleduje svého bývalého partnera, nedokáže se ovládat a přehnaně mu záleží na tom, co si o něm myslí ostatní. Nikdy nedojde k tomu, že by si o tobě nemysleli nic. Jsi ve stejném věku jako já, ale já byla na někom citově závislá když mi bylo 18 a navíc jsme spolu byli. Věř tomu nebo ne, ale vtah jsem pak ukončila právě já
Pokud nezvládáš stresové situace a navíc si myslíš, že je ostuda strčit hlavu do hospody a pak odejít, měla bys na sobě začít pracovat. Hodně štěstí a ať je příští rok lepší! Mimochodem Silvestr je den jako každý jiný, tak to tak nehroť ![]()
Já zakladatelku chápu v tom, že jí až přehnaně záleží na tom, co si o ní lidé myslí. Měl jsem to kdysi totiž také tak a ano, člověk musí na sobě zapracovat a jde to spravit. Zakladatelko, pusť se do toho s tím novým rokem
. A co, ten Silvestr přežiješ, ne? Jak se cítíš?
@D. C. děkuji
už mi začíná být líp, vše to ze mě opadává, cítím, že už to nejhorší mám za sebou, ale zrovna ted večer..?
Vždyť říkám, že to časem poleví
. Tak pokud je pro tebe Silvestr významný den, chápu, že je to tím těžší, ale další dny jsou snad i pro tebe normální a nějak se to rozjede k tomu lepšímu, ne?
@lleennttiillkkaa píše:
Kolik ti je?
přesně na tohle jsem hned pomyslela ![]()
ZAKLADATELKO… je mi TĚ líto, máš fakt dost, tak jste se rozešli no a co???
Víš co se děje okolo Tebe, co za šílenosti a strašné osudy mají ostatní???
Nezvládneš Silvestra - nechápu a proč???
Proč ho naháníš, proč se chováš jak 13letá puberťačka ![]()
Opravdu se chováš jak trapka a proč řešíš, co si o Tobě kdo myslí a hlavně,
co si o Tobě myslí nějaký ožralý opice, který jsou už v deset dopoledne v hospodě, no tak to je fakt paráda, to je banda zoufalců… máš potřebu patřit mezi ně ![]()
pokud ano, tak Tě lituji… ALE třeba je ten rozchod naopak lístek
k lepšímu muži, lepším přátelům, lepšímu životu - tak se zamysli, vzpamatuj a zkus se svým životem něco udělat a hlavně ZAPRACUJ NA SEBEDŮVĚŘE ![]()
PROMIŇ JESTLI JSEM HNUSNÁ, ALE TAK TO CÍTÍM ![]()