Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alay88 já takhle krvácela v 8tt fakt hodně, MS je proti tomu nic. Trvalo to určitě 3h a byl to jen velký hematom. máš i křeče? Raději bych zajela do nemocnice třeba je to taky hematom a nasadí léky. Bohužel může jít i o potrat ale to řekne až lékař ![]()
Jesrli krvacis hodne, jela bych na pohotovost. Zazila jsem to same v 8tt, krvacela jsem fest a mela jsem strach, aby to se mnou nekde nesvihlo. Jeste ten den mi udelali revizi. A nebrec, tyhle veci se nedejou bezduvodne..
Jetě nepanikař. Mě se stalo to samé asi v sedmém týdnu a teď vedle mě leží 4 a plůl měsíční syn.
Může to být krvácení z hematomu. Tak to aspoň bylo u mě. Prala jsem se stím skoro půlku těhotenství, ale nakonec to dopadlo dobře. K lékaři si určitě zajdi ať ti udělá ultrazvuk a budeš vědět na čem jsi.
Pokud je to hematom tak ti asi nařídí klid na lůžku, ascorutin a možná utrogestan nebo něco podobného. Jde o to aby jsi přestala krvácet a hematom se vstřebal.
Když jsem se ptala proč to vlastně krvácí a proč ten hematom vzniknul tak řekli, že neví, ale co jsem si tak četla na netu tak je to dost hojné mezi těhulkama.
Někomu to zmizne hned a někdo se s tím trochu potrápí.
Přeji hodně štěstí ať je vše v pořádku ![]()
@Alay88 může to být jenom hematom, nebo menstruace, nebo ten potrat. Jela bych k doktorce. Držím palce aby bylo vše v pořádku ![]()
Jdi k doktorovi, já takhle krvácela v 8. tt (ve dvou těhotenství) a vždy to byl hematom, týden si poležela v nemocnici, dostala léky a mám doma dva kluky. Držím palce
@Alay88 zavolej svoji doktorce, já šla ke svýmu že jsem potratila, po utz že mimi žije ale potrácim a at jedu do nemocnice. tam zjistili ten obří hematom a doporučili ukončení, to jsme odmítla a teda půlku těhu proležela
. Může to být potrat ale nemusí
![]()
@Alay88 jeď k doktorce. tady ti nikdo neporadí. buď je to hematom nebo potrat. do tebe nikdo nevidí a polovina lidí ti řekne že to dopadlo dobře, druhá půlka že špatně…
Určitě k doktorce a na nic nečekej a nebreč. Já vím že se to snadno říká, já to zažila taky a vím že tím se fakt nic nespravilo, jen mi to v tu chvíli ještě přitížilo. Drž se
@Alay88 hele mě při hematomu ze mně šly kusy sliznice, fakt strašný. U potratu je to různé ale jsi hodně v začátku tak šance je že by to mohlo odejít samo. To pak chce kontrolovat hcg a po odkrvácení zkouknout přes utz jestli je vše ok ![]()
@Alay88 samovolný potraty většinou odejdou samy a vyčištění není třeba.