Jizva pod bradou. Jsem blázen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
1.10.17 15:33

Jsem asi blázen...

Ahojte :(
Jdu se vyzpovídat, jelikož se nemám komu svěřit. Včera jsem byla u kamaráda s bývalým přítelem a minulý týden jsem byla na laseru s jizvou pod bradou (je to celkem vidět, jdu ještě jednou), BP se mi na tu jizvu divně podíval a já ho seřvala, že je d***l a at tak blbě nekouká, já mám prostě pocit, že se mi směje, že mi to „bere“ na kráse… Byla jsem na něj celej večer takhle hnusná, nadávala jsem mu, přitom jsem neměla skoro ani důvod. Dokonce jsem mu před odchodem domů řekla, že mám pocit, že mě pořád někde pomlouvají. Mám z toho špatnej pocit, cítím se hrozně provinile a asi to už nikdy nevezmu tohle chování zpátky, dokonce mi řekl, že si myslí, že mám rozdvojenou osobnost. Projevilo se to takhle včera, problémy s psychikou jsem dřív taky měla (trápilo mě akné atd., nelíbila jsem se sama sobě…) Je mi do breku z toho všeho do breku, co se to se mnou děje, bojím se…
Nestalo se někdy něco podobného i vám, nebo v tom jsem sama? Díky…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
1.10.17 15:52

Já bych řekla, že vzhledem k tomu, že si uvědomujete, že jste neměla důvod být na něj hnusná, tak to není psychická nemoc, ale obyčejná hysterie. Můj otec trpěl stihomamem, měl možná trochu podobné příznaky, ale nechápal, že se chová špatně. Nemusíte se bát, že se vám něco hrozného děje. Prostě se jen neumíte ovládat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.10.17 15:55

@Čičorečka Děkuji za uklidnění, doufám, že máte pravdu :( Mám hrozné obavy z psychických nemocí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
1.10.17 15:57

@Embý pochybuju. Myslim, že je prostě třeba řešit to s terapeutem, rozhodně ne s psychiatrem. To, že si to uvědomujete je dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
1.10.17 16:40

Podobně to má kamarád, ten má pocit, že se o něm lidé neustále baví a nejde mu vymluvit, že tomu tak neni. Taky občas vybuchne. Je to tuším depresivní psychóza, ale diagnózou si nejsem jist. Rozdvojená osobnost to s největši pravděpodobností nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.10.17 17:47

@Embý
Na kráse ti ubírají sprostá slova. Pokud nejsi sama se sebou srovnaná, tak máš pocit, že ostatní jen řeší tvé nedostatky. Kamarádka šla na operaci nosu. Měla ohromný mindrák. Mně její nos před operací přišel ok.
Psychická nemoc to nebude, ale rozhovor s psychologem by ti možná ulevil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.10.17 18:06

To akné se mi hodně zlepšilo díky mastičce naštěstí, mám trošku jizvičky, ale to vyřeší časem laser… No mamka vždycky říkala, když mám nervy nebo jsem hnusná, tak se mi udělaj pupínky… Že nejsem vnitřně vyrovnaná, má pravdu bohužel… Musím na sobě zapracovat… Jinak je mi 18… Já to měla jizvu od mala, každý na to poukazoval a ptal se, deptalo mě to, tak jsem se dokopala s tím něco dělat. Lidi jsou holt zvědaví, měla bych si zvykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová