Jsem bez nálady...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.11 09:15

Ahoj. Taky mě to to čeká:(((( Po druhém rodičáku se vracím zkraje června do práce - a hned dostanu výpověď, protože zaměstnavatel končí:( Životopisů už jsme rozeslala taky dost (i když ty stovky, co rozesíláte vy - to bych snad ani neměla kam. Zatím zkouším najít práci v oboru (školství), když to nepůjde, tak to rozšířím.
Je to na bednu, člověk je relativně mladý, relativně zdravý, pracovat chce - a nemá pro koho :zed: :zed: :zed: Připadám si den ode dne hůř, neschopnější, zbytečná - a to ještě nejsem ani oficiálně nezaměstnaná :zed: :zed: :zed:
Neberte to zle, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama, že je nás takových víc a prožíváme to více méně stejně :hug:

Tak ať všechny, co pracovat chceme, brzo nějakou práci seženeme :kytka:

Bagh.

• Citovat
  • Upravit
1894
13.5.11 11:20

ahoj, tak já jsem na tom taky tam. při rodičáku jsem si přivydělávala ve firmě, kde jsem pracovala před otěhotněním. bylo to super. v prosinci jsem nastoupila na plný úvazek a v lednu jsem dostala výpověď pro nadbytečnost, odstupné sice mám ale co z toho. nebo-li firma tak trochu rodinný podnik a vrátila se paní po mateřské do práce a tak já musela přyč, nechali si tam chlapa :pocitac: . tak fakt nevím. když jsem byla na pracáku tak mi paní řekla ale v zemědělství není práce :cert: . já mám vošku a taky je mi to k ničemu. Tak sedím doma a hledám práci, dcera je ve školce a nevím jak to budu dělat o prázdninách kdybych si náhodou našla práci kdo mi jí pohlídá. babičky pracující. ach jo, je to příserné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.5.11 12:04

Sindarelo,
holka nešťastná, to mám taky za sebou!!! :hug:
Cítila jsem se tehdy hrozně, seběvědomí v pr-…
Nevím, co říct (ono ani nic říct nejde…), budiž Ti útěchou, že to známe. A není to Tvoje selhání, ani nejsi o nic horší než ostatní. Prostě si tím musíme projít. Já se utěšovala, že štěstí sedne občas i na blbce a taky že jo - i na mě se dostalo. A v době, kdy už jsem si prošla všema těma fázma - 1. fáze „to bude dobrý“, 2. fáze „no tak už snad něco bude“, 3. fáze „je mi trapně, ale proč?? vždyť za to nemůžu..“, 4. fáze „jsem naprd nikdo mě nechce“. A pak jsem konečně práci našla. Chjo, držím pěst a fakt to zažívá hodně lidí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat