Jsem celá opuchlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
20.2.12 21:56

Měla by ses nechat vyšetřit, s tím není sranda. Já byla nateklá jako vzducholoď ke konci těhu, bylo to hodně vysokým tlakem, hlídali si mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
20.2.12 21:58

Určitě bych zajela do porodnice na kontrolu-hned..protože takhle otéct během pár hodin,to není v pořádku…držím palec ať vše dobře dopadne.. :kytka: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.2.12 22:03

Tak jsme tě holka pěkně postrašily co :hug: :hug: :hug: Neboj,určitě to bude ok,ale radši si zajeď,však to znáš,lepší 100× zbytečně ......Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
20.2.12 22:07
Gladys píše:
do porodnice, okamžitě. Otoky můžou být prvním příznakem eklampsie a pokud nastupují tak rachle, tak nečekat. Vem sebou čurání, aby tě zkontrolovali na bílkovinu.

Naprostý souhlas, to co popisuješ není normální, otoky v těhotenství normální jsou ale ne když se objeví takhle rychle a v takové míře. Určitě honem jeď, lepší je přijet do nemocnice zbytečně než něco důležitého zanedbat. Nechci tě děsit ale fakt to může být něco moc vážného, i když se cítíš dobře. Opravdu to myslím vážně, beze srandy. Jde o tebe a tvé děťátko.

• Citovat
  • Upravit
6224
20.2.12 22:08

taky bych jela, držím pěsti, at to nic není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.2.12 22:11

Ještě bych dodala, že tobě může být ok, ale co miminko, chtěla bych, aby někdo změřil průtoky pupečníkem, celkově ho okoukli, když se tělo chová takto, co když se zblázní i zásobování kyslíkem či jiná důležitá životní funkce.
Velký otok by mohl značit i help syndrom či ajk se to jmenuje, zkrátka není to „jen“ otok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.2.12 22:22

Jsem zvědavá, jestli zakladatelka jela a jak dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
20.2.12 22:23

No, vypadá to, že Alsem zmizela - nereaguje…Snad je v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.2.12 22:32

Doufám, že už je na cestě…znám jednu holčinu co měla něco podobného, ale dobře to dopadlo.
Držím palce! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
20.2.12 23:17

Já při prvním těhu otekla hlavně v kotnících, že jsem ani pomalu tenisky nosit nemohla a braly mě hrozný křeče do lýtek.Mě pomohl hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
20.2.12 23:55

Taky bych jela okamzite do porodnice.Jeste bych si zmerila tlak,pokud bych teda mela cim.Ale do porodnice v kazdem pripade!!!!Hlavne,at to nic neni a dej vedez,jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.2.12 01:58

já měla to stejné v 30tt
pila jsem 3-4,5litru za den perlivé vody s velkým obsahem sodíku(mattoni, aquila)
pak sem ji přestala pít a vše v pořádku
doporučuji třeba bonaqu
jinak si stejně dojdi k mudře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.2.12 07:48

Snad se dneska zakl. ozve :think: :think: Doufám,že jsou ok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
21.2.12 07:49

Běž(jeď) hned k doktorovi

• Citovat
  • Upravit
2639
21.2.12 08:19
alisekR píše:
Do nemocnice a šupem, může se jednat o preeklamsii, takhle rychlej otok není normální. Někdo už tu psal, že je třeba vyšetřit bílkovinu v moči. :?

tak tak, já tak otekla celá včetně očních víček a malého mi ještě ten den brali akutním CS, držím palce at ti to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí