Jsem chcíplá. Co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
16.12.12 12:16

Tak já s dětma letos pekla perníčky, dcerka v pohodě, ta už pěkně chápala že má ty vykrajovátka dávat co nejblíž sobě aby nebylo moc odpadu, bavilo jí to, ale s klukem to bylo o nervy, ten udělal na testo pro 30 tvarů s bídou 10, pak začal to těsto trhat na miniaturní kousíčky, takže letos bylo odpadu víc než za poslední 3 roky dohromady :mrgreen: Navíc to trvalo 3× tolik času :mrgreen: ale aspoň se děcka zabavily… linecké už jsem si radši udělala sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.12 14:59

@Knihomyš no my máme rodinnou historku, jak mamka pojedla svojí mamce těsta na cukroví a problila z toho celou noc - takový zážitek do vánoční idylky neřadím :mrgreen: Stačí, že tak jako tak přes rok sežere, na co přijde (plastelínu, razítka…) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.12.12 00:53

@Angua Aličce jsou dva roky a dva měsíce.. Ona to vykrajovala taky různě přes sebe apod. Ale co, byl to její výtvor, tak jsem to tak nechala :-) Akorát jednou mi spadla ze židle, tak to bylo to nejhorší, co nás u toho potkalo.. Jinak pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.12.12 18:12

@Kamka33 tak to by mi nevadilo, že by to bylo různě spatlané, s tím jsem počítala, ale malého to nějak vůbec nechytlo. Prostě vykrojil tři tvary, hmmm a už potřebuju jezdit s autama :lol: Přitom jsem si to tak hezky představovala :lol: Vlastně co se divím, když ho z takových věcí nebaví nic :mrgreen: Tak třeba holčička bude jiná a budem péct příští rok spolu (a chytne to třeba i toho kluka, jak to bývá u nás tak zvykem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová