Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já s dětma letos pekla perníčky, dcerka v pohodě, ta už pěkně chápala že má ty vykrajovátka dávat co nejblíž sobě aby nebylo moc odpadu, bavilo jí to, ale s klukem to bylo o nervy, ten udělal na testo pro 30 tvarů s bídou 10, pak začal to těsto trhat na miniaturní kousíčky, takže letos bylo odpadu víc než za poslední 3 roky dohromady
Navíc to trvalo 3× tolik času
ale aspoň se děcka zabavily… linecké už jsem si radši udělala sama ![]()
@Knihomyš no my máme rodinnou historku, jak mamka pojedla svojí mamce těsta na cukroví a problila z toho celou noc - takový zážitek do vánoční idylky neřadím
Stačí, že tak jako tak přes rok sežere, na co přijde (plastelínu, razítka…) ![]()
@Angua Aličce jsou dva roky a dva měsíce.. Ona to vykrajovala taky různě přes sebe apod. Ale co, byl to její výtvor, tak jsem to tak nechala
Akorát jednou mi spadla ze židle, tak to bylo to nejhorší, co nás u toho potkalo.. Jinak pohoda ![]()
@Kamka33 tak to by mi nevadilo, že by to bylo různě spatlané, s tím jsem počítala, ale malého to nějak vůbec nechytlo. Prostě vykrojil tři tvary, hmmm a už potřebuju jezdit s autama
Přitom jsem si to tak hezky představovala
Vlastně co se divím, když ho z takových věcí nebaví nic
Tak třeba holčička bude jiná a budem péct příští rok spolu (a chytne to třeba i toho kluka, jak to bývá u nás tak zvykem).