Jsem divná já nebo on

Anonymní
15.6.11 09:21

Jsem divná já nebo on

Holky chci se zeptat jestli nejste na tom podobně jako já.Mám hodného manžela nepodvádí mě snad i miluje,ale přijde mi že toho chce po mně hrozně moc.Opravujem starý dům manžel si delá skoro všechno sám v práci je od rána do večera a pak jde jště něco popracovat,ale vadí mně když pak přijde a říká že se jen válím a nic nedělám,ale snažím se pomáhat mu čištění cihel,skládání sekání dřeva,sečení trávy atd.do toho vařím,peču pečivo v troubě,mám 2děti a mu to jaksi nestačí.oboje těhu jsem prozvracela,měla vysoký tlak a to jsem na konci 8měsíce podávala chlapům betonové tašky když se dělala střech,protože prostě chyběli lidi co by nám pomohli,a to jsem ještě vařila pro 13 lidi a starala se o malou,já vím byl to jen týden,ale přece.Za týden se nato narodil malej :-( i po porodu přijela jsem z porodky sešitá a doma nádobí,prádlo a hned si poručil řízky,pak lítání okolo dodělávek střechy vaření atd..pak jsem nemohla ani kůli jizvě chodit jak to bolelo a on to nechápal.
Vážně mě to mrzí,nemám sice pořád naklizeno,ale myslím že toho nedělám zas málo aby mi pořád předhazoval že sedím celej den u internetu a nic nedělám,nebo jsem vážně ta špatná JÁ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
15.6.11 09:23

A zkusila jsi někdy o nechat s dětma samotného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 09:24

S obouma ne jen co jsem byla v porodnici a to ji měla většinou tchýně,ale málá je s ním většinou když něco dělá.

• Citovat
  • Upravit
10048
15.6.11 09:24

Divná nejseš, on je debil. promin. Tvrdě mu dej najevo co a jak…nepomohla bych mu s ničím- on ti taky nepomáhá a promin ale nechat ženskou v 8 měsíci tahat cihly… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.6.11 09:32
Dice píše:
Divná nejseš, on je debil. promin. Tvrdě mu dej najevo co a jak…nepomohla bych mu s ničím- on ti taky nepomáhá a promin ale nechat ženskou v 8 měsíci tahat cihly… :pocitac: :pocitac:

souhlas :palec: děláš svoji práci a ještě mu pomáháš s prominutím s tou jeho chlapskou.Můžu se zeptat co on dělá za práci?A taky bych se někdy třeba „hodila marod“nebo jela na pár dní pryč a nechala mu vše na jeho bedrech - i když jak púíšeš je tam tchýně tak nevím jestli by pouze nevyměnil tvou péči za její.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.6.11 09:35

Nebo si zkus napsat, co za celý den uděláš a pak mu to omlať o hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.11 09:35

Divná nejsi v žádném případě. Bohužel jsi manželovi ukázala, že jsi superžena a špatně se ti to teď bude měnit. Pro začátek bych mu nechala obě děti na krku a pravidelně jednou týdně měla nějakou svojí aktivitu. Postupně bych přidávala, uvidíš jestli změní názor, že být doma s dětmi je o válení se u počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.6.11 09:37

a vůbec :wink: když má pocit že děláš málo tak dělej málo a basta.pak si třeba uvědomí rozdíl.mimochodem - já teda neznám babu která by týden před porodem podávala tašky(předpokládám že něco páleného a ne zrovna lehkého)chlapům na střechu.tos jako lezla po žebříku nahoru s taškou pak zas dolů tam se zohýbáš vezmeš tašku a hurá znova na žebřík? :roll: k tomu ještě vaření a starání se o starší dítko?No nevím nevím ale podle mne sis mohla škaredě ublížit a jestli budeš pokrqačovat v tomto šíleným pracovním kolotoči tak budeš za chvíli odrovnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 09:43

Dík za podporu.Je řidič náklaďáku,bagru atd.dělá zemní práce.On toho dělá taky dost,ale nikdy jsem mu neřekla že není to nebo ono udělaný.Tchýně tady není jen tak jednou za týden mě přijede na***t,rozdivočí děcka a pak odjede.On mi řek aď ty tašky netahám,ale mělo pršet a pak věděl že jinak to nejde.Hmm a největší zápich po porodu mi říka no tys byla ale nepříjemná :evil: A pak když je sousedka na zahrádce kde zahrádku má velkou jak já jahody tak říkaá divej chudina celej den dře na zahrádce a já jen pěním a řežu s ním dřevo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.11 09:47
jitkabokule píše:
a vůbec :wink: když má pocit že děláš málo tak dělej málo a basta.pak si třeba uvědomí rozdíl.mimochodem - já teda neznám babu která by týden před porodem podávala tašky(předpokládám že něco páleného a ne zrovna lehkého)chlapům na střechu.tos jako lezla po žebříku nahoru s taškou pak zas dolů tam se zohýbáš vezmeš tašku a hurá znova na žebřík? :roll: k tomu ještě vaření a starání se o starší dítko?No nevím nevím ale podle mne sis mohla škaredě ublížit a jestli budeš pokrqačovat v tomto šíleným pracovním kolotoči tak budeš za chvíli odrovnaná.

Ne na žebřík ne jen jsem chodila 10m s 5ti kilovou taškou a dávala jí dál chlapům co byli na žebříku.Včera jsem mu řekla když nic nedělám nechoď mi říkat o pomoc mám své práce dos a mlčím.Samo že se urazil a včera večer mi povídá když se chytáš všeho co řeknu no tak asi jsem magor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.11 09:50
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Holky chci se zeptat jestli nejste na tom podobně jako já.Mám hodného manžela nepodvádí mě snad i miluje,ale přijde mi že toho chce po mně hrozně moc.Opravujem starý dům manžel si delá skoro všechno sám v práci je od rána do večera a pak jde jště něco popracovat,ale vadí mně když pak přijde a říká že se jen válím a nic nedělám,ale snažím se pomáhat mu čištění cihel,skládání sekání dřeva,sečení trávy atd.do toho vařím,peču pečivo v troubě,mám 2děti a mu to jaksi nestačí.oboje těhu jsem prozvracela,měla vysoký tlak a to jsem na konci 8měsíce podávala chlapům betonové tašky když se dělala střech,protože prostě chyběli lidi co by nám pomohli,a to jsem ještě vařila pro 13 lidi a starala se o malou,já vím byl to jen týden,ale přece.Za týden se nato narodil malej :-( i po porodu přijela jsem z porodky sešitá a doma nádobí,prádlo a hned si poručil řízky,pak lítání okolo dodělávek střechy vaření atd..pak jsem nemohla ani kůli jizvě chodit jak to bolelo a on to nechápal.
Vážně mě to mrzí,nemám sice pořád naklizeno,ale myslím že toho nedělám zas málo aby mi pořád předhazoval že sedím celej den u internetu a nic nedělám,nebo jsem vážně ta špatná JÁ?
Divná nejsi v žádném případě. Bohužel jsi manželovi ukázala, že jsi superžena a špatně se ti to teď bude měnit. Pro začátek bych mu nechala obě děti na krku a pravidelně jednou týdně měla nějakou svojí aktivitu. Postupně bych přidávala, uvidíš jestli změní názor, že být doma s dětmi je o válení se u počítače.

Jsem z vesnice kde není žádná mamina co nemá kamarádku ve městě kde jsou pořád.A když vám povím že za 3,5roku jsem nebyla bez dítěte tak mi nebudete věřit.začíná mi těžce hrabat aspoň se můžu vykecat vám :palec:

• Citovat
  • Upravit
20557
15.6.11 09:50
Anonymní píše:
jitkabokule píše:
Ne na žebřík ne jen jsem chodila 10m s 5ti kilovou taškou a dávala jí dál chlapům co byli na žebříku.Včera jsem mu řekla když nic nedělám nechoď mi říkat o pomoc mám své práce dos a mlčím.Samo že se urazil a včera večer mi povídá když se chytáš všeho co řeknu no tak asi jsem magor :nevim:

Holka zlatá nemáš to lehké… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.11 09:54
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Vážně mě to mrzí,nemám sice pořád naklizeno,ale myslím že toho nedělám zas málo aby mi pořád předhazoval že sedím celej den u internetu a nic nedělám,nebo jsem vážně ta špatná JÁ?
Jsem z vesnice kde není žádná mamina co nemá kamarádku ve městě kde jsou pořád.A když vám povím že za 3,5roku jsem nebyla bez dítěte tak mi nebudete věřit.začíná mi těžce hrabat aspoň se můžu vykecat vám :palec:

To vůbec nevadí, že jsi z vesnice. Já mu taky doma nechám všechny čtyři děti a jedu klidně třeba jenom sedět do lesa a čumět do blba. Odpočinu si a vrátím se v klidu domů… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.6.11 09:54

8-o ??? je ten tvůj chlap normální???

Já snad ani nemám slov. Hele já jsem dost pohodl, tak bych to prostě nedělala. Co se stane když začneš myslet sama na sebe a na děti? My také děláme něco ohledně baráku. Oba přijdeme z práce a on jde pracovat. On mě ani nenechá pomáhat, aby toho na mě nebylo moc. a to nejsem těhotná. Je přeci normální, aby chlap se také staral o tu ženskou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.6.11 09:56

musíš vytičit hranice… jinak to nedopadne dobře. No vlastně u tebe už je to nic moc. má v tobě kuchřku, služku, manželku a dělníka v jednom :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí