Jsem divná, že synovi nechci dát čokoládu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsem divná,že synovi nechci dát čokoládu?
Ahoj jsem divná,že svému ročnímu synovi nechci dávat čokoládu? Včera do mě sestra hustila ať mu dám čokoládu apod.Já jsem to razantně odmítla,že nechci mu dávat sotva mu byl rok hned čokoládu,že čím déle jí dostane tím lépe.Tak jsem si vyslechla jaká jsme matka apod.Máte stejný názor?Nebo už takhle malým dětem dáváte čokoládky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky Matesovi dávat sladké moc nechci.Kuba se s ním občas o něco rozdělí,ale já mu jen tak nic nedávám a už vůbec ne čokoládu.ta mu určitě neuteče!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedavam, proc taky ?Dovedu si predstavit, ze mozna kolem druheho roku by mohla dostat malilinko o Vanocich, ale na roce ? Kdyz chci dat neco dobreho, tak upecu domaci buchtu, na tohle je rozhodne casu dost.
- Citovat
- Upravit
čokoládu bych do tří let oželela - také jsem jí synovi nedávala - to už mě přijdou vhodnější gumové bonbony nebo nějaké sušenky typu bebe apod. určitě nejsi divná, přijde mi to v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V roce mi na čokoládu přijde ještě hodně brzy.
Já jsem dokázala svého syna uchránit do 2let..
A ještě i teď se snažím, ale už to nejde podle mých představ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
našemu malýmu teď bude rok a fakt si nedovedu představit, že bych mu dala čokoládu, nedáváme mu vůbec nic s cukrem ani solí, v podstatě pořád jí to samé už od cca 8 měsíců, tzn. samý zdravý věci
a ani neznám nikoho kdo by ročnímu dítěti čokoládu dával ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježiškote já mám pětiletýho syna a sice jí všechno ale čokoládu začal jíst pěkně pozdě a dostane opravdu kousíček, lízátka a tvrdé bonbony nedostává vůbec dodnes. Udělej to jak to cítíš a co sama pro dítko chceš a nenech se ovlivňovat okolím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to nehodlám dávat ani ve 3 letech ( žádné sladkosti) , ale je mi jasný, že MŠ zkázu dokoná..
Jejich politika tvrdých bonbonů za odměnu mi otvírá kudlu v kapse..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě mu dávám jen dětské sušenky a na pití fenyklový dětský čaj nechci mu dávat ani ovocný,Sestra má 2 děti a myslí si,že spolkla celou moudrost světa.Prostě se tomu zatím chci vyhnout koření,soli cukru.Prý jsem macecha.Ona své děti nechává jíst brambůrky apod a tomu jednomu jsou 4 a druhému 6,5 let a to už ty brambůrky ten malej jedl někdy od 3 lez možná i dřív.To samé jako,když se s ní dohaduji,že mu zatím nebudu dávat boty na chození,když jen obchází nábytek jinak leze.Tak furt do mě šije ať mu koupím bačkory apod.Fakt už mam z toho hlavu jak pátrací balón ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no cokoladu bych taky svymu diteti v roce nedala..to radsi cokoladovou buchtu nebo neco takovyho ale jen malo..s tim samym zdravym bych to taky neprehanela..moje svagrova davala svym nedonosenym detem jen same zdrave veci a to byli fakt strizlici hubeny a jendou dostali strevni chripku, narizena dieta a do 14 dnu skoncili v nemocnici na vycerpani z ty chripky..a doktori rekli ze v sobe neamj zadny cukry takze od ty doby jim davaj vsechno mozny a konecne krasne prospivaj..takze podle me vsecho s mirou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V roce bych taky nedávala.Syn dostal první ochutnávku čokolády ve 2 letech a to byla ještě náhoda.Nekupuji mu to,na to má času dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sexyfraga píše:
Já právě mu dávám jen dětské sušenky a na pití fenyklový dětský čaj nechci mu dávat ani ovocný,Sestra má 2 děti a myslí si,že spolkla celou moudrost světa.Prostě se tomu zatím chci vyhnout koření,soli cukru.Prý jsem macecha.Ona své děti nechává jíst brambůrky apod a tomu jednomu jsou 4 a druhému 6,5 let a to už ty brambůrky ten malej jedl někdy od 3 lez možná i dřív.To samé jako,když se s ní dohaduji,že mu zatím nebudu dávat boty na chození,když jen obchází nábytek jinak leze.Tak furt do mě šije ať mu koupím bačkory apod.Fakt už mam z toho hlavu jak pátrací balón
Bych jí doslovně odpověděla, že macecha je leda ona, když bezdůvodně ku.ví dětem žaludek…Co jinýho na to říct.Já jsem ale horká hlava a tohle mě točí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AliceP píše:
no cokoladu bych taky svymu diteti v roce nedala..to radsi cokoladovou buchtu nebo neco takovyho ale jen malo..s tim samym zdravym bych to taky neprehanela..moje svagrova davala svym nedonosenym detem jen same zdrave veci a to byli fakt strizlici hubeny a jendou dostali strevni chripku, narizena dieta a do 14 dnu skoncili v nemocnici na vycerpani z ty chripky..a doktori rekli ze v sobe neamj zadny cukry takze od ty doby jim davaj vsechno mozny a konecne krasne prospivaj..takze podle me vsecho s mirou
ale já když píšu zdravý jídlo, tak myslím úplně normální rozumný jídlo: k snídani pečivo s lučinou, k obědu zeleninu (3× týdně s masem), svačina bílý jogurt nebo jablko a k večeři kaše. Takže žádný extrémy! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych čokoládu nejraději zprovodila ze světa
Každý jí malé cpe (2,5) babička, tetička, známé, kamarádky
a každý je rozhořčen, že přeci 1 čokoládočka neuškodí a že ji držím moc zkrátka.
Teď k tobě, dělej jak uznáš za vhodné, pokud cítíš, že to není správné, tak bych se svého názoru držela. A čím bude dítě starší, tím to budeš mít těžší. DRŽÍM TI PALCE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla že divná nejsi. Čokoláda není nic, bez čeho by se normální strava neobešla. A když si místo ní dá třeba banán, tím líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit