Kojenecká voda - do kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
20.3.11 13:58

Kojencká voda - do kdy?

Ahojky.Prosím o radu,mám syna devět měsíců a používáme kojeneckou vodu Horský pramen,jak na vaření obědů tak na přípravy UM.Teď jsem se dočetla ,že voda z kohoutku je lepší než ta kupovaná,tak teď nevím.
Jakou vodu používá te a do kdy tak vodu kupovanou používat?
Díky za odpověď.Katka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
20.3.11 14:02

Ahoj,
jedině vodu z kohoutku :palec: …i pro prcka…začli jsme s příkrmama po ukončeném 6.měsíci…a když použiju vodu, tak z kohoutku převařenou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.3.11 14:04

Z kohoutku :palec:
Kojeneckou jsem používala první tři měsíce,ted vůbec.Nevíš jak dlouho se to válí,na slunci atd.Zrovna u Horského pramene se už stalo,že otevřeš láhev a voda smrdí jak čpavek :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.3.11 14:06

Ahoj,
já kojeneckou vodu používala do 12m dětí, ale jen proto, že jsem nějak nepátrala do kdy se má používat a měli jsme nasyslené zásoby. Používala jsem jen na přípravu UM. Jídlo jsem vařila v normální z kohoutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.11 14:14

Můj dr. mi doporučoval používat kojeneckou vodu minimálně do roka. Ale přestala jsem tak v 9 měsíci, od té doby jen převařenou kohoutkovou.

• Citovat
  • Upravit
7631
20.3.11 14:19

Používali jsme kojeneckou vodu víc než do jednoho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
20.3.11 14:27

Já jsem používala asi jen do necelýho půlroka,pak jsem slyšela otom testu,že balená koj.voda je kolikrát na tom hůř než kohoutková,tak jsem dělala všechno z převařený kohoutkový a dobrý…a taky jsem byla ráda,že mi odpadlo věčný táhání PETlahví :wink:

• Citovat
  • Upravit
cher
20.3.11 14:32
kleofas píše:
Ahojky.Prosím o radu,mám syna devět měsíců a používáme kojeneckou vodu Horský pramen,jak na vaření obědů tak na přípravy UM.Teď jsem se dočetla ,že voda z kohoutku je lepší než ta kupovaná,tak teď nevím.
Díky za odpověď.Katka :-)

Malá bude mít 10měsíců a zatím kojeneckou. My totiž máme dost tvrdou vodu, nevím, jestli to není problém :think:

• Citovat
  • Upravit
7631
20.3.11 14:48

Jde tu hlavně o to, že kojenecká voda nemá toliko minerálů a nezatěžuje miminku ledviny…
Pravdou je, že tam může být více bakterií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
20.3.11 14:50
sieta.m píše:
kleofas píše:
Díky za odpověď.Katka :-)
Malá bude mít 10měsíců a zatím kojeneckou. My totiž máme dost tvrdou vodu, nevím, jestli to není problém :think:

Kvůli tvrdé vodě jsem dávala do roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.3.11 14:59

Ahoj, my do 4m kojo nepřev. a od 4m vodovod nepřev. Takže jak vidíš, u každého je to jinak :-) Naštěstí máme všichni něco společného- máme i tak živé a zdravé děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.3.11 15:55

Ahojky :mavam: my máme dobrou vodu z kohoutku takze jsem do 6m prevarovala a ted uz neprevaruju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.3.11 19:33

My používáme vodu z kohoutku, do roka převařuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.3.11 19:52

Ahoj, ono záleží na tom, jaká vám teče z kohoutku voda. Zkus zavolat do vodáren, které vám vodu dodávají a oni by měli být schopni říct kvalitu vody. Nám z kohoutku teče voda v kojenecký kvalitě, takže nic neřešim a převařuju kohoutkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.3.11 20:08

To je pravda, my taky volali, sice se divili, co jsme to za blázny, ale ochotně nám odpověděli.
Třeba u našich je i na chuť voda hnusná, moc chlorovaná, tak tu děti ani my nepijeme a dáváme Dobrou vodu neperlivou, někdo jí ani nepřevařuje. Mě od balených vod odradil test balených vod, kde ani jedna nedopadla moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí