Příkrmy domácí nebo skleničky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrmy domácí nebo skleničky
Ahoj mamči
Vaříte doma příkrmy 6 měs. mimi nebo kupujete skleničky. Zatím si doma vařím, ale pořád se bojím, aby jsem necpala malé příliš mnoho dusičnanů. Nemam možnost zakoupení bio výrobků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já jsem začala skleničkou,a shodou okolností taky v tomto období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vařím od začátku vše doma a denně čerstvé, malá teď bude mít rok. Bio nekupuju, pouze české produkty (maso, ovoce, zeleninu…), máme přísné normy skoro jako bio.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já skleničkuji od ukončeného 4 .měsíce a nějak na tom nebudu nic měnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já to míchám…začali jsme v ukonč. 6.měsící skleničkama,abych věděla, co musedne a co ne.
A na mrazák jsem si udělala zásobu : brambory, brokolice a květák - v různých kombinacích…
Dokupuju skleničky, s kterýma to pak míchám…kupuju dýni, pastiňák…nebo hotové brambory s cuketou…mrkve mám velkou zásobu ve skleničkách…
Teď tu mám koupenou červenou řepu, tak ji k něčemu přidám…a ještě petržel…
Myslím, že základ jsou ty brambory…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařila doma, ale malá měla průjem, a hodně červený zadeček. Průjem pomynul, ale i když jsem malou několikrát denně mazala, zadeček měla červený. Začala jsem dávat skleničky a zadeček i průjem pominuli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na cestovani, na rychlo a treba na ven v horku jsou super sklenicky. Ale na druhou stranu neni nad domaci stravu. Ale myslim, ze chvili trva, nez si v tom clovek zabehne ten spravny rytmus (kolik, jak rozmixovat, jak dochutit (bylinkama), atd.). Nevyhoda sklenicek je podle me ta chut. I kdyz jsou z kontrolovanych potravin, proste ta chut je divna. Ale na druhou stranu jejich potraviny podlehaji prisnym kontrolam a podminkam. Na rozdil od zeleniny a ovoce, ktere ma v dosahu obycejny smrtelnik ![]()
A tim myslim i vsechny ty BIO nebo doma vypestovany: u BIO clovek nikdy nevi jak byly skladovany. V jakem teple ci kolika igelitovych pytlicich se parily nekde vzadu ve skladu. A u domacich zase malokdo tusi, jake dusicnany poletovaly ve vzduchu nebo pusobily z pudy… Takze… zbyva nez verit a doufat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařila, skleničky jsem použila jen, když jsme někam jeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem začala skleničkama. až minulý týden jsem začala vařit domácí. ale musim říct,že skleničky mi opravdu usnadnily život
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a od kdy zhruba jste začali kupovat ty velký skleničky?My jedem v malých ale asi jí to zatim stačí.A když dáváte domácí baštu,vážite to abyste věděli kolik sní?se furt blbě ptám já vim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zatím skleničkuju, ale v létě už chci vařit, bude lepší výběr zeleniny a ovoce.
Nic nevážím, kolik sní, tolik sní, někdy víc, někdy méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
většinou se snažím vařit, když mě přemůže lenost nebo někam jedeme tak skleničkuji ![]()
Nebo kupuju skleničky třeba s jídlem co se u nás nevaří - třeba s králičím nebo jehněčím masem. Kupuju ty velký, pak to namíchám třeba s bramborama apod. a dám do mrazáku:).
- Citovat
- Upravit
MarkyM píše:
Holky a od kdy zhruba jste začali kupovat ty velký skleničky?My jedem v malých ale asi jí to zatim stačí.A když dáváte domácí baštu,vážite to abyste věděli kolik sní?se furt blbě ptám já vim
no já dávala skleničky většinou odpovídající jeho měsíci. Jinak tu domáci stravu vážim, jsem na to úchylná, prostě mám ráda když vim kolik toho snědl. ale u prcka je to jednoduchý, masozeleniny sní tolik kolik mu nandám, má ji rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Střídám to, někdy uvařím ve větším množství a dám to zamrazit, někdy jí dám skleničku.
Zatím hlavně ovoce jí dávám skleničky.
- Citovat
- Upravit