Příkrmy domácí nebo skleničky

9079
16.3.11 22:48

Příkrmy domácí nebo skleničky

Ahoj mamči
Vaříte doma příkrmy 6 měs. mimi nebo kupujete skleničky. Zatím si doma vařím, ale pořád se bojím, aby jsem necpala malé příliš mnoho dusičnanů. Nemam možnost zakoupení bio výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
16.3.11 22:53

já jsem začala skleničkou,a shodou okolností taky v tomto období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 22:54

Ahoj, vařím od začátku vše doma a denně čerstvé, malá teď bude mít rok. Bio nekupuju, pouze české produkty (maso, ovoce, zeleninu…), máme přísné normy skoro jako bio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.3.11 23:12

Tak já skleničkuji od ukončeného 4 .měsíce a nějak na tom nebudu nic měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.3.11 23:20

Hele já to míchám…začali jsme v ukonč. 6.měsící skleničkama,abych věděla, co musedne a co ne.

A na mrazák jsem si udělala zásobu : brambory, brokolice a květák - v různých kombinacích…

Dokupuju skleničky, s kterýma to pak míchám…kupuju dýni, pastiňák…nebo hotové brambory s cuketou…mrkve mám velkou zásobu ve skleničkách…

Teď tu mám koupenou červenou řepu, tak ji k něčemu přidám…a ještě petržel…

Myslím, že základ jsou ty brambory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
16.3.11 23:58

Já vařila doma, ale malá měla průjem, a hodně červený zadeček. Průjem pomynul, ale i když jsem malou několikrát denně mazala, zadeček měla červený. Začala jsem dávat skleničky a zadeček i průjem pominuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.3.11 00:35

Na cestovani, na rychlo a treba na ven v horku jsou super sklenicky. Ale na druhou stranu neni nad domaci stravu. Ale myslim, ze chvili trva, nez si v tom clovek zabehne ten spravny rytmus (kolik, jak rozmixovat, jak dochutit (bylinkama), atd.). Nevyhoda sklenicek je podle me ta chut. I kdyz jsou z kontrolovanych potravin, proste ta chut je divna. Ale na druhou stranu jejich potraviny podlehaji prisnym kontrolam a podminkam. Na rozdil od zeleniny a ovoce, ktere ma v dosahu obycejny smrtelnik :-)
A tim myslim i vsechny ty BIO nebo doma vypestovany: u BIO clovek nikdy nevi jak byly skladovany. V jakem teple ci kolika igelitovych pytlicich se parily nekde vzadu ve skladu. A u domacich zase malokdo tusi, jake dusicnany poletovaly ve vzduchu nebo pusobily z pudy… Takze… zbyva nez verit a doufat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
17.3.11 06:34

Já vařila, skleničky jsem použila jen, když jsme někam jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.3.11 07:05

Já to střídám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.11 07:09

já jsem začala skleničkama. až minulý týden jsem začala vařit domácí. ale musim říct,že skleničky mi opravdu usnadnily život :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.3.11 07:13

Holky a od kdy zhruba jste začali kupovat ty velký skleničky?My jedem v malých ale asi jí to zatim stačí.A když dáváte domácí baštu,vážite to abyste věděli kolik sní?se furt blbě ptám já vim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.3.11 07:20

Já zatím skleničkuju, ale v létě už chci vařit, bude lepší výběr zeleniny a ovoce.
Nic nevážím, kolik sní, tolik sní, někdy víc, někdy méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
17.3.11 07:32

Ahojky,
většinou se snažím vařit, když mě přemůže lenost nebo někam jedeme tak skleničkuji :)
Nebo kupuju skleničky třeba s jídlem co se u nás nevaří - třeba s králičím nebo jehněčím masem. Kupuju ty velký, pak to namíchám třeba s bramborama apod. a dám do mrazáku:).

• Citovat
  • Upravit
7257
17.3.11 08:04
MarkyM píše:
Holky a od kdy zhruba jste začali kupovat ty velký skleničky?My jedem v malých ale asi jí to zatim stačí.A když dáváte domácí baštu,vážite to abyste věděli kolik sní?se furt blbě ptám já vim :roll:

no já dávala skleničky většinou odpovídající jeho měsíci. Jinak tu domáci stravu vážim, jsem na to úchylná, prostě mám ráda když vim kolik toho snědl. ale u prcka je to jednoduchý, masozeleniny sní tolik kolik mu nandám, má ji rád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.3.11 09:12

Střídám to, někdy uvařím ve větším množství a dám to zamrazit, někdy jí dám skleničku.

Zatím hlavně ovoce jí dávám skleničky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí