Držení flašky s pitim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
držení flašky s pitim
ahoj maminky, mému prckovi je rok a nedrží si sám flašku s pitim při jídle
. Vždycky jen otevře papulku a mami nalej mi to tam. Pití si drží sám, ale když sedí rovně tak se prostě sám nenapije. jen když ho mám na klíně a je o mě opřenej tak si flašku drží sám a pije. Nebo když leží tak to taky pije. ale jakmile si sedne tak si s flaškou jen hraje. na jedno vypití tak vyžunkne 200-300ml. A hrneček s pítkem nechce protože z toho ta voda sama neteče, tak se prostě nenapije, ale s tím už jsem se smířila, že z klasický flašky pak někdy v budoucnu přejdem na normální hrnek. tak mi písněte jak jsou na tom vaše děti
děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, u nás asi do roku a půl nedokázala zaklonit lahev nebo netekoucí hrneček v sedu tak aby se napila. Ale nechávali jsme jí ho v pokoji a prostě si ho vzala, lehla si s ním a napila se
ráda to tak praktikuje doteď (to není líná si ho třeba donést na gauč na kůži, tak si udělat pohodlíčko a napít se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Anežka přišla na to jak naklonit hrnek když už je tam málo tak před měsícem, před dvěma. Uměla se jakžtakž napít ale většinou chtěla napít od nás. Teď úplný obrat a chce pít sama. Mlíko ne - to jí dávám na klíně z lahve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše Jája se začala sama obsluhovat s pitím taky až po roce. Lahev držet uměla, ale tvrdošíjně si držela lokýtky u těla a nezvedla ty ruce, ani kdyby měla žízní pojít. Teď už pije jako profík
, ale taky řeším pítka. Máme doma snad všechny, ale stejně pořád nejraději pije z obyčejný savičky. Občas vezme na milost Avent pítko, ale má dny, kdy se z něj prostě nenapije a je o žízni tak dlouho, dokud jí ho za tu savičku nevyměním.
A z normálního hrnku pije výhradně ve vaně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala, dneska pres tri roky, odmitala pit z flasky caj, takze od zacatku prikrmu - 6m - sem ji ucila pit z normalniho hrnecku… byla prvni, tak na to byl cas ![]()
Szn, ted 10m, pije z flasky sam, na mliko ma klasickou s ortodonickou savickou - tu si nedrzi - ale na caj/vodu ma flasku typ „slza“ - takova ta s dirou uprostred, jak se snadno drzi, a z ty pije caj od zacatku, cca v 7m si zacal sam drzet - obcas to vylozene vyzadoval, a kdyz sem mu ji nenechala v ruce tak se nenapil… blby ale je, ze polyka i docela dost vzduchu, protoze ne vzdy ma spravne nakloneno - porad se perem, ja mu flasku naklanim a on se vzteka ![]()
Tak bud vlastne rada, ze zas nemusis resit tohle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak koukám,že nejsem sama
. no já si říkám,že snad zastaková ostuda to neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U staršího syna jsme končili s brzce ranním mlíkem ve flašce kolem 3. roku. NIKDY, ani v tomto věku, si nedržel flašku sám … Mladší cca od 10-ti měsíců.
Tak si vyber ![]()
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
16 měsíců a nedrží si nic. Teda z flašky nepije, pije z lahve od jupíka, pítka babynova nebo normál hrnku, ale všechno mu držím já. Navíc si sám neřekne, takže na to musím myslet sama a dát mu hrnek k puse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
16 měsíců a nedrží si nic. Teda z flašky nepije, pije z lahve od jupíka, pítka babynova nebo normál hrnku, ale všechno mu držím já. Navíc si sám neřekne, takže na to musím myslet sama a dát mu hrnek k puse.
ahojky
, ale aspoň ti nepije furt z flašky. ale jak tak koukám tak je víc potvůrek
co si samo nedrží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá to dlouho nedělala (byla kojena téměř 6měsíců) a já si říkala, zda je to v poho, když jsem viděla třeba půlročního synka kamarádky, jak si sám drží láhvičku.
První začala sahat po hrníčkách a skleničkách, tak jsem jí tam vždy trošku nalila a ona to vypila. Ted se naučila i pít ze sklenky kde je více tekutiny a nepoleje se a systém láhvičky taky pochopila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já malou i krmím tak nějak v pololehu,v sedu mi papkat prostě nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit