Pokrmy z UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
15.3.11 11:05

pokrmy z UM

Mám dotaz ohledně používání UM při přípravě pokrmů pro 9.měs dítko. Ráda bych svačinky ozvláštnila třeba domácí rýžovou,pohankovou, ovesnou kaší připravenou z UM. Jde mi ale o to, že v malém množství se kaše špatně připravují, tak mě napadlo toho udělat víc a nějak uchovat (zavařit, zamrazit), ale nevím jestli je to možné když je v tom UM. Prosím poradte.. případně přivítám nějaké receptíky na svačinky, přesnídávek už máme až nad hlavu :-)
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
15.3.11 11:51

http://www.countrylife.cz/…00-g-nominal

pridam odkaz, na kupovanou pohanku,kuskus, jahly jsem se vyprdla, ale obcas varim k hlavnimu jidlu jinak male delam tyto kase a do toho pridavam UM vyhoda je ze udelas jen takovou porci jakou potrebujes, ted uz zacinam davat i k veceri s ovocem nebo odpoledne jak nam to vyjde

jinak u nas svacinky, snazim se vzdy dat jogurt a cerstve ovoce nebo zeleninu, uz jime i chleba namazany nebo veku, toustak, rohlik apod. takze se snazim nejak kombinovat… dam ji treba chlebik s maslem, lucinou, cotagge, syrem k tomu kousky jablek,hrusek,okurky
k svace jogurt s presnidavkou, nejakou kasi s cerstvym ovocem a susenkami, odpol treba jablecne pyre toho mam doma zasoby s nejakym cestvym ovocem a porad dokola:D

kdyz mi holka bojkotovala mleko, i jsem z UM varila, ale nechala jsem tak jednu porci v lednici na dalsi den,ale zadny problem. Tak snad jsem poradila! :lol:

inspirace http://www.kojeni.net/prikrmy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
15.3.11 23:09

ahoj,
ja delala kase normalne s vodou (jen ty ze zdrave vyzivy) a pak jsem do toho nakonec dala 1 odmerku UM. Bylo to moc dobre a udelala jsem vzdy porci, kterou jsem potrebovala.

A priznam se, ze jsem ani u jednoho ditete, nikdy vodu na kasi neodmerovala dle navodu. Vzdy jsem si nasypala kasi a pak dolevala vodu do pozadovane konzistence :-)

jinak jak vypisujes ty kase, tak ovesna je s lepkem. Ale mozna to pro tebe neni dulezite, jen me to tak napadlo, kdyz jsem videla ty prvni vypsane…ty jsou bezlepkove. stejne jako jeste spaldova a jahlova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.3.11 09:34

Monjie, děkuji za tip na Nominal, už jsem koupila :-)je super, doplňuju domácím jablečným pyré. Zkusila jsem taky uvařit mléčnou rýži (rozvařená rýže ve vodě a přidaná odměrka UM) také moc dobré s ovocem.
děkuji za příspěvky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.3.11 14:15

Jitko, to je super :dance:

ty kase nominal jeste kombinuji s jakymkoliv cerstvym ovocem,banan,jablko,hruska:) co dum da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí