Jsem doma zbytečná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
18.9.12 19:49
@Anonymní píše:
Jen nevím, jak to poznám, že jsem pro něj nejdůležitější člověk na světě, když celý den slyším jen bába, bába. :nevim:

Koukam, ze by jsi potrebovala pocitit vagon lasky a citu, ze jsi pro sve dva muze dulezita…Muzu vedet, kolik malemu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.9.12 19:52
@Anonymní píše:
Jen nevím, jak to poznám, že jsem pro něj nejdůležitější člověk na světě, když celý den slyším jen bába, bába. :nevim:

Tak ho flákni na celej den k bábě a uvidíš, jak jí bude mít plný zuby :jazyk: :mrgreen: no a ty si udělej pěknej den, kadeřník, kosmetika, nebo nějakej ten sport, kafe s kamarádkou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miiiii
18.9.12 19:58

Tak já teda zakladatelku chápu, taky by mě to štvalo a děsím se co jednou bude, taky bydlíme s tchýní, zatím jsou kluci malí, ani ne půl roku, takže o tom rozhodujeme my a zatím se daří, ale ona je hrozná, to je jiná kapitola, nezasloží si tu radost sdílet s námi, ale už vidim živě jak na ně hodí falešný úsměvy a oni jí to budou žrát, protože děti z tohohle rozum nemají a nevím že pak babička bude vyprávět jak je vyfásla, přitom se jí nikdo neprosil jako u bratránka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1302
18.9.12 20:03
@ynax píše:
@Krystal86 a řekla jsi jí to? ví to babička, že bys ježdění s kočárem uvítala?

ano, ví to. Zrovna před chvilkou tu za námi byla, tak jí říkám jestli si jde pro malou. jestli pohlídá? prý ne. až bude větší. Prostě počkám až bude malá větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 20:23

Je mu 15 měsíců. On zamnou přijde, dá mě pusinku, šibalsky se usměje a řekne bába, nebo táta. Máma říká jen když vidí něco k snědku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
920
18.9.12 20:42

Jo, tohle hlídání/nehlídání člověku fakt moc nepomůže. Rozhodně ale buď ráda, že mají prarodiče o děti zájem a zkus nebýt kyselá, i když se tak cítíš. Určitě bych jim to „nevracela“ tím, že bych zmizela na půl dne, jak tu holky radí. Jestli jinak vycházíte, tak bych volila asi tu cestu, když si ho odvede, tak se zeptat jestli se (event. na jak dlouho) s ním teď zabaví a já si můžu jít něco udělat. Já jsem tedy vděčná za každou chvilku, kdy se starají babičky. Ale u nás je to tak vzácné…
A ohledně manžela, je potřeba zkusit si s ním o svých pocitech v klidu a pokud možno bez emocí, promluvit. Běžte na večeři nebo na drink, babička ať pohlídá a vy si to vyříkejte. JInak budete mít fakt problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.9.12 22:00

Já myslím, že se nudíš. Teda soudím podle sebe, mám doma 20 měsíční. To chce nějakýho koníčka, na částečný úvazek do práce nebo zapracovat na dalším dítěti. Prostě mít nějakou před sebou nějakou vizi a ne se motat jen kolem dítěte. Ale nikomu to nevnucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka V
19.9.12 15:56

Já to měla takto. V 8 měs. do práce na 9-11 hod denně. Dítě jsem odevzdala tchýni. Večer jsem přišla a toužila malého mít jen pro sebe. Tchýně ještě 2 hodiny odcházela/neodcházela. Takže malého neustále zaměstnávala svojí osobou. Vše se točilo kolem ní. Uklidila jsem zatím binec v kuchyni, obýváku, na wc, vytřela, vyprala a pověsila prádlo… Pak tchýně konečně odešla a mně zbyla půlhodina na kontakt s dítětem, než šlo spát. Malý na mně volával babi a jí to přišlo strašně vtipné. Byla na koni. Vyhodila-li jsem něco do odpadků, vadilo jí to, že to ještě nebylo k vyhození, vadila jí barva pohovky, kterou jsem si přivezla ze svého bytu, vadilo jí, že nedostatečně roztřepávám ponožky, než je věším, manželovi telefonovala, když jsem omylem vyprala v prádle pap. kapesník, prý to MUSELA obírat… Manžel mi pak řekl, že bych se o další dítě nebyla schopná postarat, že kdyby ona nám nenachystala na vánoce, že bychom nic neměli, atp.! To byly podpásovky. Ale moje výplata se vždy promptně hodila na splácení dluhů, to už ovšem nezmínil.
Já postupně skončila na antidepresivech a nechápala, kde jsem se to ocitla. Kde je ten fajn chlap, kterého jsem si brala? Jednu dobu mně držela jen představa, že ten klouček jednou vyroste v mládence a já bych u toho chtěla být a promluvit s ním.
Pro naše manželství to celé mělo velmi neblahé důsledky, které se projevily po několika letech jejího zájmu a „péče“ o nás.
Naštěstí je to již za námi, manžel a děti už ji taky prokoukli a když ona přijde, všichni obracejí oči v sloup a dekují se.
Takže zakladatelku chápu. Její tchyně si to možná neuvědomuje, jak to matka toho malého vnímá. Možná to jejich odstěhování věc vyřeší. Malý na ní přestane tak viset.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky