Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
promiň ale tvůj chlap je idiot ![]()
Místo aby se snažil, abys „frigidní“ nebyla a snažil se tě uspokojit a myslet na tvoje potřeby tak ti řekne tohle?? je fakt, že když chlapovi chybí sex, tak dokáže bejt hnusnej i když to tak ani možná nemyslí.. ale hnusný je to tak jako tak.
PS.: Když nemáte šprcky, existujou i jiný prktiky než samotnej styk, ne?? ![]()
Jo a orgasmu jsem nikdy nedosáhla při samotném styku. Potřebuju dráždit klitoris. Každá ženská to má jinak, tímhle bych se rozhodně netrápila…
Zakladatelko, když ti tohle řekne přítel 2 měsíce po porodu, tak je to pěkný vůl
. Manžel mi to občas říkal taky, ale já fakt na ten sex neměla chuť třeba dva měsíce a prostě jsem ho jen odbyla rychlovkou
.
Co se týče orgasmu - já ho také ještě za 11 let sexuálního života neměla. A tuším, že ani mít nebudu. Ale kvůli tomu nejsi frigidní ![]()
taky jsem potkala chlapy kterým to vadilo-připadali si neschopní(ale naštvaní byli na mě) předpokládám že to je tvůj případ.
já mám orgasmus vyjimečně, tak nejvýš 1× z 10 milování, a až teď s manželem. manžel zdá se je smířenej. kdyby reagoval jako tvůj, taky by mě to hodně zranilo.
jéé to mě mrzí, co ti řekl
já u soulože klasické ho měla jen párkrát a to při dráždění klitorisu současném
Sama určitě nejsi
. Já též orgasmus ještě v životě neměla
.
Ahojky,
ano - orgasmus mám pokaždý. ALE je to zásluha mého přítele, který si dal tu „práci“, aby zjistil, jak na mě. Takže tvůj partner by se měl chytnout za pusu, než něco takového řekne. Pokud nedosahuješ orgasmu, je to chyba jen a jen jeho, protože se zřejmě málo snaží tě k němu přivést… Je malá pravděpodobnost, že bys patřila k tomu nepatrnému procentu žen, které orgasmu nejsou schopny dosáhnout (což asi nejlíp posoudíš ty sama - předpokládám, že máš zkušenost se sebeuspokojováním).
Chyba není na tvé straně
. Jo a chlapi mezi sebou hodně kecaj + přeháněj - to víme všechny ![]()
tvuj chlap je vazne ohromne zly a mozna je to i tim,ze si vycita,ze Te neumi uspokojit,to ale nic neomlouva,takhle by se chovat nemel,
ja jsem z tech co orgasmus meli vzdy aspon drive,pak po letech uz to neslo po kazde tak hladce,tak zkratka po milovani se nekdy uspokojim jeste sama s pomoci manzela,
ale vim,ze jsou zeny,ktere vaginalni sex nikdy nezaziji,takze urcite exot nejsi
a jeste me tak napada,kamaradka nikdy s manzelem nezazila orgasmus,az s milencem,takze nekdy to neni pouze zenou
No, neboj, rozhodne nejsi sama, kdo nikdy nemel vaginalni orgasmus. Takova je snad velka cast zen, ne?. Pry to nektere zeny zazivaji az po porodu. ![]()
Meho muze to trapi spis z toho duvodu, ze si pripada neschopne, ale porad ho presvedcuju, ze nektere zeny toho proste nedosahnou.
no tak já orgasmus při klasickém milování taky nemám
, jen někdy při současném dráždění klitorisu, při orálním sexu ho mám vždy
ale divná si nepřipadám, milování mě baví i „bez toho“ a to se milujeme skoro každý den ![]()
takže přítele pošli do háje, takhle tě urážet, je to spíš jeho ostuda, že neví, jak na tebe, nebo že tě není schopný uspokojit třeba orálně ![]()
Jo a jeste me napada, jak se o tom bavi s kamosema, tak zase ja vim od mych kamaradek, ze to spousta zen predstira. Takze na nejake takove reci bych moc nedala. To vis, ze se tim chlapi v hospode nebudou chlubit, ze jejich partnerka nema orgasmus. ![]()
Zakladetelko, zajímá mě, dosáhneš orgasmu jinak? protože pokud ano, tak jsi úúúúúúplně normální. Já sama mám org. vždy, ale kdybych měla spoléhat jen na soulož, tak by manžel sešel věkem ![]()
Co se týká kondomů, tak nevidím žádný rozpor v tom, koupit brambory, maso..a k tomu klidně kondomy..není mi 15 abych se styděla či skrývala s nákupem tak banální věci..Takže v tomto si myslím, že zrovna je argument partnera oprávněný ( ale není to samozřejmě omluva pro to, že on je není schopný koupit..)
A ohledně narážky na orgasmus a frigiditu..kamarádi rádi asi vyprávějí, ale pravda je taková že valná většina z nás orgasmus předstíráme ( pokud víme, že to je pro partnera povzbuzení a pokud je to tak, že on nám ho rozhodně nepřivodí)..Kino, umí zahrát každá a ani to nebolí ![]()
Já ho mám, ale také jen orálně..
Mě někdo vyčíst sex bez orgasmu, tak bych ihned smečovala : A čí je to asi chyba.. ![]()
Měl by se chovat citlivěji a né jen popichovat..Ale nevím, jak se choval dříve..
Frigidní určitě nejsi. Ne každá ženská dosáhne orgasmu a to ani za celý život. Někomu se to upraví po porodu.
Jinak nechápu proč si myslíš, že kondom je jen záležitost chlapa? Mě příjde normální, když třeba já hodím mezi rohlíky a maso kondomy. Ty se za to stydíš? Vidíš, píšeš, že bez ochrany to nehodláš riskovat, takže to není jen na chlapovi se chránit. ![]()
Ahoj holky,předevčírem jsem se s přítelem chytla kvůli sexu,už asi 14 dní mu říkám,ať koupí kondomy(jsem 2 a půl měs.po porodu),že bych se s nim už ráda milovala,a on na to zapomínal,a teď mi řekl,že kdybych to tak hrozně chtěla,tak bych ty kondomy koupila sama!
-jako že s kočárkem v obchodě hodim jen tak mezi maso a rohliky šprcky
tak já nevim,ale přijde mi to ujetý,on mi taky nechodí na gyndu pro HA
A prý že se mnou stejně nic není(bodejď by jo,bez ochrany to nehodlám riskovat) a že jsem stejně frigidní..tak to mi ublížil nejvíc,protože já bohužel nemám nikdy při styku orgasmus,ví to od začátku vztahu,ví že mě to trápí a stydim se za to,a takle hnusně mi to vpálí. A že jsem prý jediná,všechny ženský se prý udělaj,a na otázku,jak to ví mi řek,že se občas bavěj s kámošema,a jeden mu řekl,že jeho žena i čtyřikrát po sobě..takže já jsem asi jedinej exot,a moc mě to mrzí,fakt mně tyhle kecy zabolely. Krom tohohle mám i mizerný sebevědomí,nevěřim si,připadám si obyčejná,všední,mám lehčí nadváhu atd.,a trápí mně to i proto,že jsem bývala kočka,štíhlá,sebevědomá,a teď…
jak to máte vy,máte orgasmus normálně?