Jsem jen podezíravá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4438
17.5.13 11:10
@Anonymní píše:
Ahoj,

jsem úplně rozhozená a neví, co si myslet. Snad mi dáte pohled a náhl na situaci, kde já se už nevyznám.

Mám partnera a řekla bych, že máme hezký vztah, jsme spolu dost a i když ne ve všem si sedneme, mám ho ráda a právě jsme plánovali sestěhování. Byli jsme ted pár dní od sebe a já si k němu na byt potřeboval skočit pro věci na tenis a zarazila mě jedna věc a to, že vpostli evidentně nespal, byl tam rozhozený jen kousek, kam se normální chlap nevleze. Vrtalo mi to hlavou a tak jsem se ho pak zeptala a on mi odvětil vtipnou historkou tom, jak na baru potkal 4 holky a skončil s nima, když jsem byla pořád zaražená pokračoval, že jsem bláznivá žárlivka.
Jsem nějak z toho mimo, vidím věc, co nesedne (a jeho otec matku podváděl pořád) a nevím, co dělat. Nechci chlapa, co by mě podváděl, raději jsem sama bez trápení… Všichni říkají, že kdyby mě podváděl nepřijdu na to, jen je vidět.

co byste si myslely?

pokud o něj stojíš, tak po ničem nepátrej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 11:13

Máme pohodovej vztah, nejlepší, co jsem kdy měla a jsem spokojená. Jen jeho mamka do mě vždy když se vidíme hustí příběhy tom, jak ten jeho hroznej otec ji podváděl a co jí dělal a já jsem už nastražená na jakejkoliv signál, že syn bude stejnej…
deptají mě ty její životoní příběhy

• Citovat
  • Upravit
35740
17.5.13 11:20
@Anonymní píše:
Máme pohodovej vztah, nejlepší, co jsem kdy měla a jsem spokojená. Jen jeho mamka do mě vždy když se vidíme hustí příběhy tom, jak ten jeho hroznej otec ji podváděl a co jí dělal a já jsem už nastražená na jakejkoliv signál, že syn bude stejnej…

Tak matce rekni, at ti takove veci nerika, ze ty s otcem nechodis. Jestli ona ma nejaky problem, tak tebe se to netyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.5.13 11:24

Mne by napadlo, ze se ztriskal a prespal u kamarada. Rozhodne by me nenapadlo, ze po sobe ustlal :) A uz vubec by me nenapadlo, ze by byl s nejakou zenskou.

• Citovat
  • Upravit
3441
17.5.13 13:01

Já nevím, třeba spal u kamaráda nebo byl chlastat  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 13:03

A pokud spolu nebydlíte, tak ani moc nevím, proč by ti měl vysvětlovat ustlanost svojí postele. Mě se na to přítel vyptávat, tak mu odpovím, že jsem byla do rána v baru nebo něco podobného. Celkem ho chápu s tou odpovědí.

• Citovat
  • Upravit
388
17.5.13 13:31
@Anonymní píše:

řekla bych že bude pravej opak…ježíš neřeš hlouposti tohle je prd pokud mu ukážeš už teď jak mu nevěříš tak co si myslíš jak se bude chovat? myslíš že se mu to bude líbit? jak by bylo tobě? vezmu zpátečku, věř mu na milion procent všechno si tím pokazíš. Všechno. buď ráda, že máš chlapa s kterým to je jinak v pořádku. a neblbni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelli82
18.5.13 15:05

No kdyby te podvedl primo v te posteli, tak by byla neustlana daleko vic ;)
Ale spolehni se na svuj instinkt, ja mela taky uzasny vztah, jen se mi obcas neco nezdalo, kdyz jsem se zeptala, tak odpovidal „vtipne“ jako ten tvuj nebo se rovnou nastval, ze mu neverim… a svete div se, me podezreni se nakonec ukazalo jako pravdive, nejen nevera, ale soustavne vetsi ci mensi lzi… snad to u vas je jine :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky