Jsem jen podezíravá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
17.5.13 10:15
@Kallkapa píše:
Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal 8o

Tak to by ses měla nad sebou zamyslet, kde jsi v noci vlastně byla :roll:. V mojí rozhodně někdo spal :twisted:.

Zakladatelko - promiň, je to poněkud zmatečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.13 10:20

Můj teda klidně vytuhne na gauči a pak pokládá za zbytečné se přesouvat takový kus do postele, tak tam chrní až do rána :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 10:20

No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…

• Citovat
  • Upravit
388
17.5.13 10:23

Zakladatelko, to opravdu soudíš jen podle postele? Nebo máš víc náznaků nevěry? Podle mě odpověděl vtipně, myslím že bys poznala kdyby lhal tohle by podle mě chlap co tě podvádí neřekl. A teda myslím, že tě nepodvádí.. neřeš hlouposti nebo o něj přideš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@Anonymní píše:
No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…

Jsi moc podezíravá, vážně.. :roll:
Co kdyby tě takto podezíral on??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…

tak se zeptej jeho a jestli váháš, zatím se nestěhujte dokupy.. pač by ses asi užrala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 10:28
@Anonymní píše:

Tak s tím pro sím tě bojuj, nebo se ti to vymstí a zkazíš si vztah kvůli zbytečnému podezírání

• Citovat
  • Upravit
1606
17.5.13 10:45

Nevim postel bych. fakt neresila, muj pritel kdyz odjizdim driv podle toho jak stiha, tak bud vubec, nebo to jen posolicha a nebo si s tim da praci.Tak to jedine poznas az budete spolu bydlet. A nebo jestli nekde parili a musel do prace, tak treba šel rovnou do prace, u chlapu se to stava. Mozna jsi opravdu moc velka detailistka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 10:46

Aha.. :( takže vy byste to asi ani nezaregistrovali…

• Citovat
  • Upravit
12505
17.5.13 10:47
@Anonymní píše:

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 10:51
@Anonymní píše:

Ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 10:56

Aha, tak to je smutný, protože nevím, jak tohle centrum v mozku vypnout… Rada? Něco uvidím, řeknu si blbost blbost a jdu dál? Byl někdo stejný pako já? Jak to řešil?

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
17.5.13 11:00
@Anonymní píše:
Aha, tak to je smutný, protože nevím, jak tohle centrum v mozku vypnout… Rada? Něco uvidím, řeknu si blbost blbost a jdu dál? Byl někdo stejný pako já? Jak to řešil?

A nepomáhá ti soustředit se na sebe, svoji práci a koníčky?

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.5.13 11:02

Otázkou je, jaký je váš vztah.
Máš na nevěru i nějaké jiné podezření? Myslíš si, že tě podvádí a tohle je jen součást mozaiky?
Anebo máte úplně normální pohodový vztah bez jakéhokoliv problému ohledně nevěry a ty vyšiluješ jen kvůli zastlané posteli?

• Citovat
  • Upravit
5077
17.5.13 11:02

No třeba spal na gauči a na postel si pak jen sednul, když se oblíkal do práce. Zbytečně nepátrej, neřeš a nehroť to. Kdybych našla pod postelí cizí tanga, tak asi řeším, ale tohle je fakt pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí