Jsem jen podezíravá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.5.13 10:02

jsem jen podezíravá ?

Ahoj,

jsem úplně rozhozená a neví, co si myslet. Snad mi dáte pohled a náhl na situaci, kde já se už nevyznám.

Mám partnera a řekla bych, že máme hezký vztah, jsme spolu dost a i když ne ve všem si sedneme, mám ho ráda a právě jsme plánovali sestěhování. Byli jsme ted pár dní od sebe a já si k němu na byt potřeboval skočit pro věci na tenis a zarazila mě jedna věc a to, že vpostli evidentně nespal, byl tam rozhozený jen kousek, kam se normální chlap nevleze. Vrtalo mi to hlavou a tak jsem se ho pak zeptala a on mi odvětil vtipnou historkou tom, jak na baru potkal 4 holky a skončil s nima, když jsem byla pořád zaražená pokračoval, že jsem bláznivá žárlivka.
Jsem nějak z toho mimo, vidím věc, co nesedne (a jeho otec matku podváděl pořád) a nevím, co dělat. Nechci chlapa, co by mě podváděl, raději jsem sama bez trápení… Všichni říkají, že kdyby mě podváděl nepřijdu na to, jen je vidět.

co byste si myslely?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5455
17.5.13 10:04

Že by si po sobě ustlal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.5.13 10:05

Nejdřív si odpověz na otázku, co bys dělala, kdyby Tě podváděl.
Potom ne/pátrej dál.
Jinak bych dala na ženskou intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.5.13 10:05

Nechápu, jak poznáš na posteli, že tam nespal, přece přikrývku mohl normálně trochu přehodit a už nevíš, jak velký kus byl původně odkrytý… něčeho takovýho bych si asi nikdy nevšímala, pochopila bych, kdybys tam našla cizí spodní prádlo, ale takhle nevím, proč tě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.5.13 10:06
@Apaji píše: Že by si po sobě ustlal? :mrgreen:

To mě taky napadlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.5.13 10:06

Podle čeho soudíš, že tě podvádí podle postele??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
17.5.13 10:08

Já bych si nemyslela nic, protože si takových blbostí nevšímám. A tobě radím totéž, jinak se zblázníš :kytka:. Když tě bude chtít podvést, tak to udělá, i kdyby ses postavila na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
8566
17.5.13 10:11

Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
17.5.13 10:13

Dala bych na instinkt, ale musíš vědět sama jaký máte vztah. Mě se stalo něco podobnýho a ex mi taky odpověděl, že jasný…že byl na rande, a to rovnou s pěti babama najednou a smál se u toho a dělal ze mě žárlivku..pak jsem se dozvěděla, že jich sice pět nebylo, ale s jinou se vídal..takže asi tak…ovšem to nemusí být tvůj případ.
Jen by mě přišlo zvláštní proč ti normálně neodpověděl jeslti doma spal nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.5.13 10:13
@Apaji píše: Že by si po sobě ustlal? :mrgreen:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
72725
17.5.13 10:14

Já nevím, první bych pátrala po tom, jestli si po sobě stele :mrgreen: ten můj, když je u mě, tak jo, u sebe nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.5.13 10:15
@Kallkapa píše:
Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal 8o

Tak to by ses měla nad sebou zamyslet, kde jsi v noci vlastně byla :roll:. V mojí rozhodně někdo spal :twisted:.

Zakladatelko - promiň, je to poněkud zmatečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.13 10:20

Můj teda klidně vytuhne na gauči a pak pokládá za zbytečné se přesouvat takový kus do postele, tak tam chrní až do rána :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 10:20

No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…

• Citovat
  • Upravit
388
17.5.13 10:23

Zakladatelko, to opravdu soudíš jen podle postele? Nebo máš víc náznaků nevěry? Podle mě odpověděl vtipně, myslím že bys poznala kdyby lhal tohle by podle mě chlap co tě podvádí neřekl. A teda myslím, že tě nepodvádí.. neřeš hlouposti nebo o něj přideš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí