Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdřív si odpověz na otázku, co bys dělala, kdyby Tě podváděl.
Potom ne/pátrej dál.
Jinak bych dala na ženskou intuici.
Nechápu, jak poznáš na posteli, že tam nespal, přece přikrývku mohl normálně trochu přehodit a už nevíš, jak velký kus byl původně odkrytý… něčeho takovýho bych si asi nikdy nevšímala, pochopila bych, kdybys tam našla cizí spodní prádlo, ale takhle nevím, proč tě to napadlo…
Já bych si nemyslela nic, protože si takových blbostí nevšímám. A tobě radím totéž, jinak se zblázníš
. Když tě bude chtít podvést, tak to udělá, i kdyby ses postavila na hlavu.
Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal ![]()
Dala bych na instinkt, ale musíš vědět sama jaký máte vztah. Mě se stalo něco podobnýho a ex mi taky odpověděl, že jasný…že byl na rande, a to rovnou s pěti babama najednou a smál se u toho a dělal ze mě žárlivku..pak jsem se dozvěděla, že jich sice pět nebylo, ale s jinou se vídal..takže asi tak…ovšem to nemusí být tvůj případ.
Jen by mě přišlo zvláštní proč ti normálně neodpověděl jeslti doma spal nebo ne..
Já nevím, první bych pátrala po tom, jestli si po sobě stele
ten můj, když je u mě, tak jo, u sebe nee ![]()
@Kallkapa píše:
Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal
Tak to by ses měla nad sebou zamyslet, kde jsi v noci vlastně byla
. V mojí rozhodně někdo spal
.
Zakladatelko - promiň, je to poněkud zmatečné.
Můj teda klidně vytuhne na gauči a pak pokládá za zbytečné se přesouvat takový kus do postele, tak tam chrní až do rána ![]()
No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…
Zakladatelko, to opravdu soudíš jen podle postele? Nebo máš víc náznaků nevěry? Podle mě odpověděl vtipně, myslím že bys poznala kdyby lhal tohle by podle mě chlap co tě podvádí neřekl. A teda myslím, že tě nepodvádí.. neřeš hlouposti nebo o něj přideš ![]()
Ahoj,
jsem úplně rozhozená a neví, co si myslet. Snad mi dáte pohled a náhl na situaci, kde já se už nevyznám.
Mám partnera a řekla bych, že máme hezký vztah, jsme spolu dost a i když ne ve všem si sedneme, mám ho ráda a právě jsme plánovali sestěhování. Byli jsme ted pár dní od sebe a já si k němu na byt potřeboval skočit pro věci na tenis a zarazila mě jedna věc a to, že vpostli evidentně nespal, byl tam rozhozený jen kousek, kam se normální chlap nevleze. Vrtalo mi to hlavou a tak jsem se ho pak zeptala a on mi odvětil vtipnou historkou tom, jak na baru potkal 4 holky a skončil s nima, když jsem byla pořád zaražená pokračoval, že jsem bláznivá žárlivka.
Jsem nějak z toho mimo, vidím věc, co nesedne (a jeho otec matku podváděl pořád) a nevím, co dělat. Nechci chlapa, co by mě podváděl, raději jsem sama bez trápení… Všichni říkají, že kdyby mě podváděl nepřijdu na to, jen je vidět.
co byste si myslely?