Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak za mě krásný určitě nejsi. Nic ve zlém, ale krásného chlapa si představuju jinak.
@Neilika píše:
Mas moc pekny usmev
Trochu kožený, neumím se smát na povel a i se nerad fotím. Každopádně díky.
@kemeny13 píše:
Tak za mě krásný určitě nejsi. Nic ve zlém, ale krásného chlapa si představuju jinak.
Jasný, ale tahle anketa je RECESE. Dík za názor.
@Ploskutáček píše:
Jasný, ale tahle anketa je RECESE. Dík za názor.
To jsem taky pochopila, tím spíš mi to přijde jak to vystihnout. Zvláštní?
@Nenitamduch píše:vypadas jak zoufalec, ktery nikdy nezasunul
Díky za kompliment, cením..
@kemeny13 píše:
To jsem taky pochopila, tím spíš mi to přijde jak to vystihnout. Zvláštní?
Mé ankety nejsou pro každého, baví mě zkoumat reakce místních žen na různá témata, toť vše. Tahle vznikla jako reakce na tohle:
@Ploskutáček píše:
Mé ankety nejsou pro každého, baví mě zkoumat reakce místních žen na různá témata, toť vše. Tahle vznikla jako reakce na tohle:https://www.emimino.cz/…livy-500724/
To vím taky, že tady lze máloco brát vážně. Ale tak hlavně, že Tě to baví a nemáš na práci něco, co by dávalo skutečný smysl. Těžko, pravda pak říct, která fotka je ta pravá. Pokud vůbec některá.
@kemeny13 píše:
To vím taky, že tady lze máloco brát vážně. Ale tak hlavně, že Tě to baví a nemáš na práci něco, co by dávalo skutečný smysl. Těžko, pravda pak říct, která fotka je ta pravá. Pokud vůbec některá.
Ale mám, já nežiju jen Emiminem, mám i lidi ve skutečným životě, nicméně Emimino způsobuje závislost, spadneš do toho, ani nevíš jak…
@Ploskutáček píše:
Ale mám, já nežiju jen Emiminem, mám i lidi ve skutečným životě, nicméně Emimino způsobuje závislost, spadneš do toho, ani nevíš jak…
Jak komu způsobuje závislost. To je na zdravé úvaze každého.
@kemeny13 píše:
Zakladatel je v ID, tak se baví u PC, to chápu. Co nechápu je potřeba rýpanců s touhou druhého shodit.
Jako upřímně - krásný pro mě nejsi. Ale velký sympaťák už na pohled ano. ![]()
@Kfětoslava píše:
Zakladatel je v ID, tak se baví u PC, to chápu. Co nechápu je potřeba rýpanců s touhou druhého shodit.
V pohodě, Květi, tahle anketa je žertík, no a někteří si musí rýpnout. Zrovna u tebou citované uživatelky bych jí to vůbec nevytýkal, protože ono to opravdu svádí k tomu, že chlap, který tráví hodně času na Emiminu, je pro některé:
Mají na takový názor právo. Ale nejsem ani jedno..
Příspěvek upraven 25.06.23 v 18:27
@lucad77 píše:
Jako upřímně - krásný pro mě nejsi. Ale velký sympaťák už na pohled ano.
Dík, vím, že nejsem krásný. Jen mě zajímalo, kolik bab se na to slovo KRÁSNÝ chytne, protože to měla být určitá provokace.