Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ploskutáček myslím, že každý normální pochopil, že jde o recesi ![]()
@free333 píše:
Sympatický, milý, chytrý, vtipný, empatický, kamarádský, statečný…A taky trochu osamělý…občas…
Něco jako ty.
@free333 píše:Něco jako ty.
Sympatický, milý, chytrý, vtipný, empatický, kamarádský, statečný…A taky trochu osamělý…občas…
@Velryba černá píše: Čekám na fotografii.
Ale jinak, občas za ty svoje žerty schováváš depku jako trám.
Depku má, ale není jako trám.
@Ploskutáček píše:
Mé ankety nejsou pro každého, baví mě zkoumat reakce místních žen na různá témata, toť vše. Tahle vznikla jako reakce na tohle:https://www.emimino.cz/…livy-500724/
Mohl by si dělat průzkumy veřejného mínění jako Sirikit ![]()
Jsi krásný a proto jdu za tebou s nabídkou kvalitního sexu. ![]()
@ZuzaM píše:
Ploskutáčku, to je slovo do pranice. Co ty na to?
Nechci mu radit a proti Klopotkové nechci brojit, ale myslím si, že on o sex se zadanou paničkou v pokročilém stádiu těhotenství nestojí. ![]()
@ZuzaM píše:
Ploskutáčku, to je slovo do pranice. Co ty na to?
Jestli četl některé její diskuse, tak se hned neozve, páč zrovna dlouze zvrací…
![]()
No vzhledem nic extra, upřímně. Ale jinak senzace. To, jak se vyrovnává se sebou i světem, klobouk dolů. Jsi borec.
A probuh, sex s Klopotko, to si vážně nezasloužíš. Vždyť jsi vtipný a inteligentní, ne?
@Božislava A Klopotko si fakt nezaslouží. Paní, to by bylo na provaz, sex s Klopotko a ještě na vozejku? No to ne. Vozejk je proti Klopotko brnkacka. Vysloužila štětka? Kdo by to chtěl? To prej snad leda Arabi mají rádi blondýny s dlouhýma štíhlýma prsama ( citát, prosím, aby se někdo nepoburoval, že jsem rasista).
@inkakřivák píše:
@Božislava A Klopotko si fakt nezaslouží. Paní, to by bylo na provaz, sex s Klopotko a ještě na vozejku? No to ne. Vozejk je proti Klopotko brnkacka. Vysloužila štětka? Kdo by to chtěl? To prej snad leda. Arabi mají rádi blondýny s dlouhýma štíhlýma prsama ( citát, prosím, aby se někdo nepoburoval, že jsem rasista).
Dlouha stihla prsa??
![]()
Plosky, zdravim, jsi nejkrasnejsi!!
![]()
Tvoje Zrcadlo ![]()
Ale bacha na Snehurku… ![]()
@Martina D. tys neviděla případy 1. oddělení? Tuhle větu tam pronesl Polívka. O staré štětce. Docela výstižný popis.
@inkakřivák píše:
@Martina D. tys neviděla případy 1. oddělení? Tuhle větu tam pronesl Polívka. O staré štětce. Docela výstižný popis.
Videla jsem jen par dilu… ![]()