Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Chlap nemusí být krásný. Chlap potřebuje charisma ![]()
Mě se třeba líbí Karel Dobrý, není to žádnej krasavec, ale kdybych mohla, tak ho celýho olížu
![]()
@Cucajz píše:
Chlap nemusí být krásný. Chlap potřebuje charisma
Mě se třeba líbí Karel Dobrý, není to žádnej krasavec, ale kdybych mohla, tak ho celýho olížu![]()
Souhlasím naprosto - Karel je velmi Dobrý.
@Ploskutáček píše:
To jsem rád, že ti není sedm, protože kdyby jo, musel by tě strejda Plosky poslat, ať si jdeš hrát ven, tahle témata by mohla poškodit tvůj duševní vývoj. Strejda Plosky kazí mozky.
Mě už může zkazit jedině strejda Pyjer
![]()
@Ploskutáček píše:
Jako výdrží při sexu? Už dávno ne…
No ještě toho trochu ![]()
@Cucajz píše:
Mě se třeba líbí Karel Dobrý, není to žádnej krasavec, ale kdybych mohla, tak ho celýho olížu![]()
Dobrý je výborný herec, ale ve skutečnosti to charisma bohužel nemá.
@Kfětoslava píše:
Zakladatel je v ID, tak se baví u PC, to chápu. Co nechápu je potřeba rýpanců s touhou druhého shodit.
Ano, my, co ho známe už nějaký ten pátek, víme, jak vypadá a že je to srandista. Ale nikomu, bych řekla, by neublížil a i kritiku píše s citem.
Ta protistrana je asi nová, Ploskyho nezná, což ji malinko omlouvá. Ale i přesto souhlasím
@Martina D. píše:
Dlouha stihla prsa??![]()
Vid´, taky se tlemím,, to budu používat. (Bohužel si to můžu dovolit hlavně u sebe
)
![]()
@Pajka2020 píše:
@PloskutáčekNo, Plosky, jak to jen říct
Marťo, jsi moc fajn. Vtipný, sympatický,… Tak trochu stále puberťák, to se mi líbí 🙂 💛
Kariéru fotomodela na vlasovou kosmetiku už asi neuděláš.![]()
![]()
![]()
![]()
No jooooo, vlastně, von je Martin. Já úúúplně zapomněla. ![]()
@Pajka2020 píše:No jooooo, vlastně, von je Martin. Já úúúplně zapomněla.
@PloskutáčekNo, Plosky, jak to jen říct
Marťo, jsi moc fajn. Vtipný, sympatický,… Tak trochu stále puberťák, to se mi líbí 🙂 💛
Kariéru fotomodela na vlasovou kosmetiku už asi neuděláš.![]()
![]()
![]()
![]()
@Ploskutáček píše:
Zrcadlo mé nejvěrnější, ztělesněná pravdo, záchranný majáku v temných vodách zbytku mého života, díky za upřímnou odpověď. Sněhurku jsem včera otrávil třema lžícema Nutelly, nešlo mi opíchat jabko (jedem).A protože mi i v řadě jiných situacích zrcadlíš pravdu, zasloužíš odměnu. Posílám ti obří plakát o rozměrech 90×200 cm, kde jsem zcela nahý a mé vzrušení maskuje pouze zavěšený slamák (na zdi).
Připojím i věnování (Plosky líbá tvé plosky), kdyby sis mě dala nad postel, budu rád. Pošli místo nejbližšího Z-Boxu.
Tvůj Sněhurčák
@Cucajz píše:
Jo, ten se mi taky líbí. Oči má pěkný.
@Ploskutáček píše:
Takze ses nenarodila 2016?
Martine, něco Ti prozradím, ale bude to jen mezi námi, jo?
V tom roce se narodila moje máma 🤫
@ZuzaM píše:
Dobrý je výborný herec, ale ve skutečnosti to charisma bohužel nemá.
Osobní zkušenost? Nekaž mi ideály ![]()
@Hana2016 píše:
Martine, něco Ti prozradím, ale bude to jen mezi námi, jo?
V tom roce se narodila moje máma 🤫