Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ploskutáček
Podle všeho, co jsem od Tebe četla, jsi skvělej kluk. Ftipnej, chytrej, jako kámoš k nezaplacení. Krása je pomijiva. Taky už nejsem sexy dvacítka no ![]()
Přeju Ti, abys byl šťastnej ![]()
@Hana2016 píše:
@Ploskutáček
Podle všeho, co jsem od Tebe četla, jsi skvělej kluk. Ftipnej, chytrej, jako kámoš k nezaplacení. Krása je pomijiva. Taky už nejsem sexy dvacítka no
Přeju Ti, abys byl šťastnej
Takze ses nenarodila 2016?
@Klopotkova píše:
Jsi krásný a proto jdu za tebou s nabídkou kvalitního sexu.
Zitra pisnu SZ.
Připomínáš mi vzhledově moderátora Face to Face. Můj typ nejste ani jeden, ale nejsi nijak ošklivý. ![]()
@Dana066 píše:
Připomínáš mi vzhledově moderátora Face to Face. Můj typ nejste ani jeden, ale nejsi nijak ošklivý.
Takze jsi dala moznost D?
No, Plosky, jak to jen říct ![]()
Kariéru fotomodela na vlasovou kosmetiku už asi neuděláš.
![]()
Marťo, jsi moc fajn. Vtipný, sympatický,… Tak trochu stále puberťák, to se mi líbí 🙂 💛
![]()
@Hana2016 píše:
@Ploskutáček
Podle všeho, co jsem od Tebe četla, jsi skvělej kluk. Ftipnej, chytrej, jako kámoš k nezaplacení. Krása je pomijiva. Taky už nejsem sexy dvacítka no
Přeju Ti, abys byl šťastnej
To jsem rád, že ti není sedm, protože kdyby jo, musel by tě strejda Plosky poslat, ať si jdeš hrát ven, tahle témata by mohla poškodit tvůj duševní vývoj. Strejda Plosky kazí mozky.
@Martina D. píše:
Plosky, zdravim, jsi nejkrasnejsi!!![]()
![]()
Tvoje Zrcadlo
Ale bacha na Snehurku…
Zrcadlo mé nejvěrnější, ztělesněná pravdo, záchranný majáku v temných vodách zbytku mého života, díky za upřímnou odpověď. Sněhurku jsem včera otrávil třema lžícema Nutelly, nešlo mi opíchat jabko (jedem).
A protože mi i v řadě jiných situacích zrcadlíš pravdu, zasloužíš odměnu. Posílám ti obří plakát o rozměrech 90×200 cm, kde jsem zcela nahý a mé vzrušení maskuje pouze zavěšený slamák (na zdi).
Připojím i věnování (Plosky líbá tvé plosky), kdyby sis mě dala nad postel, budu rád. Pošli místo nejbližšího Z-Boxu.
Tvůj Sněhurčák
@Božislava píše:
Mohl by si dělat průzkumy veřejného mínění jako Sirikit
Průzkumy nechám Sirikit, protože já, který bojoval mediánem i rozptyly, jsem nebyl ve statistice úplně nejlepčí.
@ZuzaM píše:
Ploskutáčku, to je slovo do pranice. Co ty na to?
Tak jelikož je Ploskutáček džentlmen, tak to nebude ventilovat veřejně a pošle paní Klopi soukromou zprávu. Hrozí, že kdybych se vyjádřil veřejně, budou si nás někteří uživatelé brát do úst, a to nemíním riskovat.
Ale návrh mě překvapil.
@Ploskutáček píše:
Zrcadlo mé nejvěrnější, ztělesněná pravdo, záchranný majáku v temných vodách zbytku mého života, díky za upřímnou odpověď. Sněhurku jsem včera otrávil třema lžícema Nutelly, nešlo mi opíchat jabko (jedem).A protože mi i v řadě jiných situacích zrcadlíš pravdu, zasloužíš odměnu. Posílám ti obří plakát o rozměrech 90×200 cm, kde jsem zcela nahý a mé vzrušení maskuje pouze zavěšený slamák (na zdi).
Připojím i věnování (Plosky líbá tvé plosky), kdyby sis mě dala nad postel, budu rád. Pošli místo nejbližšího Z-Boxu.
Tvůj Sněhurčák
Za Snehurku chvalim, hlavne tu bestii nelibej. ![]()
Nad posteli mam malo mista na takove veledilo (nizky strop), napadlo me ho dat na zahradu pro vystrahu (vsem slimakum).
![]()
@Martina D. píše:
Za Snehurku chvalim, hlavne tu bestii nelibej.
Nad posteli mam malo mista na takove veledilo (nizky strop), napadlo me ho dat na zahradu pro vystrahu (vsem slimakum).![]()
![]()
Au, au, au, to bolelo, i když já jsem vlastně taky takový slimák
![]()
@Ploskutáček píše:
Au, au, au, to bolelo, i když já jsem vlastně taky takový slimák![]()
![]()
![]()
Vyhrat souboj se slimaky je na nasi zaslimakovane zahrade znakem nejvyssiho hrdinstvi. ![]()