Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravim.
Zjistila jsem, ze me sexualne pritahuje jedna kamaradka. Cely zivot chkdim s muzi a do muzu byla i vzdy zamilovana. Do holky nikdy. Je pravda, ze se mi nedari narazit na solidniho muze. A ja si nejak uvedomila, ze me pritahuje jedna z mych kamaradek. Jine holky nejak zvlast ne. Mozna obcas lehce. Ale s touhle bych si to i chtela rozdat. Nepremyslim o vztahu ani o nejake lasce, je to ciste sexualni pud.
Jde o lesbictvi nebo bi? Vztah si porad predstavuji s muzem, ze budu jednou mit. Dekuji.
Kolik vám je let?
@Anonymní píše:
píše: Více
Tak vyzkoušejte sex se ženou a uvidíte, co budete cítit.
Zdravím,
je mi 23 myslím no spíš jsem si jistá že jsem lesba. Měla jsem vztahy jen s muži i teď ho mám, ale líbí se mi spíše ženy. Měla jsem už něco s ženou moc se mi to líbilo, k mužům už mě to ne táhne prostě se mi hnusi. A tak bych se chtěla zeptal kde bych se s nějakou ženou mohla seznámit
děkuji ![]()
@Lorre on to ví už spolu jen bydlíme vše jsem s ním probrala
Zdravím, jsem 19 letá holka… Nejspíš lesba ale mám trochu zmatek… Už asi rok si myslím že jsem lesba a po tom co jsem byla venku s mim kamarádem tak jsem si to uvědomila, teď mám přítelkyni, jenže… Vím že dokážu milovat jen holky a kluky ne ale… Asi mi chybí s3× s klukem… Tak nějak si nedokážu představit že s klukem už nebudu nic mít :/ A nejvíc mě na tom děsí to že nad tím přemýšlím když mám přítelkyni… Prosím poraďte mi nebo mi řekne co se mnou je 🙏