Citím se v pasti

122
24.6.17 22:35

citím se v pasti

Zdravím maminky potřebuji poradit mám přítele se kterým jsem 4 roky a čekáme miminko jsem 2 měsíce před porodem a přítel se začal chovat děsně do ted to klapalo normálně ( ještě pár měsíců spátky)začal vozit lidi kteří obchodují s nezákonými věcmi :( dává přednost jiným předemnou a další věci…když jsem mu pohrozila že jakmile toho nenechá odejdu tak mi na to řekl že pokud odejdu před porodem tak maleho nechce ani poznat že se ho vzdá to je teda přístup..od té doby přemíšlím slíbil mi že se změní a nechá toho ale stále v tom pokračuje doma bud spí nebo je vylapený na gauči u filmů a nebo je s těma pochybnýma lidma a mě nechává pořád samotnou když se rozčilím že sme se na něčem dohodli tak jsem ta nejhorší a hned mu všechno zakazuji :( jsem zoufalá nevím jak dál odejit nebo zustat? ( těmi pochybnými lidmy myslím že vozí udajné kamarády kteří obchodují s drogama a sami je uživají již jsem toho byla sama svědkem :( ale jak mu to vysvětlit aby toho nechal už jsem se snažila všelijak mu domluvit a pohrozit ale pořád nic a furt říká až se malý narodí ale ja nechci čekat co bude až…:( nevím co dál :( kdybych chtěla odejít tak je problém že nemám práci jsem bez jakéhokoliv přijmu čili nevím jak bych platila byt a ještě všechny výdaje na malého :( citím se být v pasti a dovoluji si říct že jsem na něm po finanční stránce závislá byt platí on i stravu a vše potřebné :( jak byste se maminky zachovaly? známí mi radí odejdi ale nevím kam bych šla :( moc děkuji za vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31713
24.6.17 22:37

Záhadně se změnil po porodu? A to čekáš chtěné miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.17 22:38

Odejít k rodičům. Ale předpokládám, že napíšeš, že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.6.17 22:43

Ano miminko jsem si moc přála a vyplnilo se jen jsem nečekala že se otec začne chovat takhle a začne dělat takovýto věci :( k rodičům by nebyl problém ale mám 4 malé sourozence 2-8 let a bydlí ve 2+1 čili nevím kde tam bych dala postýlku a další věci pro malého snažím se něco vykoumat ale nic mě nenapadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.6.17 22:45

@Nimie ano na vše odpovídá až se malej narodí čili má na mysli že v den porodu nastane změna takhe mi to bylo od něj vysvětleno ale co když nezmění nechci aby věcma které dělá ohrožoval moje dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
24.6.17 22:46

@ivanka164 co nejaky azylovy dum? :think: To se zniceho nic tak zmenil? Neni to spis tim, ze opadla zamilovanost, spadly ti ruzove bryle a teprve ted vidis, jaky ve skutecnosti je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
24.6.17 22:47
@ivanka164 píše:
Zdravím maminky potřebuji poradit mám přítele se kterým jsem 4 roky a čekáme miminko jsem 2 měsíce před porodem a přítel se začal chovat děsně do ted to klapalo normálně ( ještě pár měsíců spátky)začal vozit lidi kteří obchodují s nezákonými věcmi :( dává přednost jiným předemnou a další věci…když jsem mu pohrozila že jakmile toho nenechá odejdu tak mi na to řekl že pokud odejdu před porodem tak maleho nechce ani poznat že se ho vzdá to je teda přístup..od té doby přemíšlím slíbil mi že se změní a nechá toho ale stále v tom pokračuje doma bud spí nebo je vylapený na gauči u filmů a nebo je s těma pochybnýma lidma a mě nechává pořád samotnou když se rozčilím že sme se na něčem dohodli tak jsem ta nejhorší a hned mu všechno zakazuji :( jsem zoufalá nevím jak dál odejit nebo zustat? ( těmi pochybnými lidmy myslím že vozí udajné kamarády kteří obchodují s drogama a sami je uživají již jsem toho byla sama svědkem :( ale jak mu to vysvětlit aby toho nechal už jsem se snažila všelijak mu domluvit a pohrozit ale pořád nic a furt říká až se malý narodí ale ja nechci čekat co bude až…:( nevím co dál :( kdybych chtěla odejít tak je problém že nemám práci jsem bez jakéhokoliv přijmu čili nevím jak bych platila byt a ještě všechny výdaje na malého :( citím se být v pasti a dovoluji si říct že jsem na něm po finanční stránce závislá byt platí on i stravu a vše potřebné :( jak byste se maminky zachovaly? známí mi radí odejdi ale nevím kam bych šla :( moc děkuji za vaše názory

už to jen, že někdo s něčím nezákonně kšeftuje a on je toho svědkem, tak jsi jednou nohou v bordelu…ty chceš takto do budoucnosti žít? a ještě s dětma??? :pocitac: :pocitac: a neříkej, že dělá jen řidiče, probůh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.17 22:47

@ivanka164 Ivanko, jestli si začal s drogama, zavřou ho dřív nebo později. Že byl dřív v pohodě, tomu moc nevěřím, spíš jsi ve své touze po miminku neviděla to, co jsi vidět měla. Teď už s tím nic nenaděláš. Jsi na něm závislá, nic nemáš, u rodičů jsou 4 malé děti v malém bytě. Nedivím se, že nic nemůžeš vykoumat, to asi nikdo nic nevykoumá. Čekají tě perné časy. Asi zůstaň tam, kde jsi, vybírat si moc nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
24.6.17 22:50

Odejdi. Prece nechces aby pak domu k miminku tahal nejake fetaky 8o tak at se decka radsi vzda, nez takoveho tatu. A jakepak vzda, platit na nej bude muset at chce nebo ne. To se opravdu takto zmenil az ted kdyz jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
24.6.17 22:51
@ivanka164 píše:
Ano miminko jsem si moc přála a vyplnilo se jen jsem nečekala že se otec začne chovat takhle a začne dělat takovýto věci :( k rodičům by nebyl problém ale mám 4 malé sourozence 2-8 let a bydlí ve 2+1 čili nevím kde tam bych dala postýlku a další věci pro malého snažím se něco vykoumat ale nic mě nenapadá :(

takže jestli to dobře chápu…on byl dřív v pohodě a teď se začal takhle chovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.6.17 22:54

No já nevím, ale určitě si myslím, že se po porodu změní, ale k horšímu… jestliže teď dělá věci co dělá, tak sotva přestane jen, že se narodí dítě… Určitě neříkám, že své dítě nebude mít rád, ale jestli si čich k prachum, třebas nezákonně, tak určitě nepřestane… no, v budoucnu dost možná jo, ale o to už se postará snad policie…chceš čekat, kdy vám zaklepou na dveře? A co když zaklepou v době, kdy dítě bude už větší a udělá si na otce citovou vazbu? A co když zaklepe nikdo jiný? Postarej se o sebe a svoje dítě, o vaší budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.6.17 22:57
@ontario7 píše:
takže jestli to dobře chápu…on byl dřív v pohodě a teď se začal takhle chovat?

a přestane, až se miminko narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
24.6.17 22:58

@ivanka164 napadá mě, kolik je vlastně vám dvěma? Ale ne, že by to moc něco měnilo.

Každopádně když nevíš kudy kam (širší rodina? kamarádky?), jsou tu vždycky Azylové domy pro matky s dětmi, a ochranná ruka státu s příspěvky na děti, v hmotné nouzi, na bydlení a samozřejmě alimenty (stát upřednostňuje právo dítěte, takže ty otce uvedeš do RL a on by musel dokázat, že jím není - na žádné „vzdá se ho“ se nehraje)… Není to radost, ale hlady neumřete. Časem taky začneš pracovat.

• Citovat
  • Upravit
122
24.6.17 22:59

@ontario7 ano byl naprosto v pohodě doma se snažil vše klapalo veškerý čas jsme trávili spolu a ted najednou začalo tohle všechno :( jedna známá mi začala psát že muj chlap vozí fetáky tak jsem ho poprosila jestli bych mohla jet sním jeden večer a neměl problém když jsme ale zastavili na benzínce tak ten jeho kamarád si chtěl dát a poprosil mojeho aby mu to podržel tak mu to ještě ochotně držel pod pyskem a tím jsem si ověřila e tyhe lidi vážně vozí a ano dělá pouze řidiče osobně drogy nebere ale když mu říkám že i tím že je jen vozí muže mit pruser tak se ohání tím že o ničem neví že i kdyby je chytli tak on u sebe nic nemá jen veze lidi kteří mají použito a ještě u sebe ale on o ničem neví a taky jak by mohl přece je pry nebude prohledávat po kapsách než mu sednou do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
24.6.17 23:00

Tak jděte od sebe, pokud máš kam jít a nech si vyměřit alimenty a proplatit půlku za výbavičku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky